danavas Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 jutro na 9:15 wizyta u weta..... Quote
Wiola&Miłosz Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 no to trzymam kciuki. Moze sie faktycznie okaze ze nic jej nie jest i ta pani ja wezmie:) Quote
magdyska25 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 czekam z niecierpliwością na wyniki badania. Quote
Wiola&Miłosz Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 ja tez czekam:) Powiedzcie ze zdrowa:roll: Quote
danavas Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 mówisz i masz ciotka...:) zanim siuśki to jeszcze raz zrobiliśmy krew:) i co się okazało:) kreatynina ok:) zaniosłam do labolatorium dla ludzi i wyniki są w normie:) w piątek na 10:00 lalka jest umówiona na zabieg... :):):):) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 danavas napisał(a):mówisz i masz ciotka...:) zanim siuśki to jeszcze raz zrobiliśmy krew:) i co się okazało:) kreatynina ok:) zaniosłam do labolatorium dla ludzi i wyniki są w normie:) w piątek na 10:00 lalka jest umówiona na zabieg... :):):):) Hahahaha i gicio:) Czyli co wedruje do nowego domu???:cool3: Quote
magdyska25 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 nooo Perełka do domku się wybiera ? ;) Quote
danavas Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 w piątek lalka ma zabiegi.... trzymajcie kciuki aby się wszystko powiodło....obecni właściciele obiecali że wezmą ją do domu na kilka dni po zabiegu aż nie dojdzie do siebie... a jak już będzie ogarnięta to do DS... zakładałam jej watek myśląc że bidulka będzie potrzebować ogromnego wsparcia...a tu się okazuję że może to być jeden z tych szczęśliwych wątków z happy endem:):):):)... Quote
Wiola&Miłosz Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Oj lepiej tak niz inaczej:) Babo to dobre wiesci:) Oby wiecej takich happy end-ow;) Quote
magdyska25 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 oczywiście, że będzie szczęśliwe zakończenie!!! (a dlaczego Pani już po zabiegach nie może jej wziąć?) Quote
danavas Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 (edited) magdyska25 napisał(a):oczywiście, że będzie szczęśliwe zakończenie!!! (a dlaczego Pani już po zabiegach nie może jej wziąć?) bo ta pani nie mieszka w Polsce. Dom dla Perły znalazła Balbina, tak jak dla Megi:) najlepsze z tego wszystkiego jest to że z ogłoszenia zgłosiły się trzy rodziny i teraz każda chce Perłę... jedna babeczka to nawet powiedziała że ją weźmie chorą i będzie leczyć. super bo dzięki zainteresowaniu nią nawet jeśli ktoś jej nie dostanie to może zdecyduje się na innego podobnego psiaka w jej wieku:) mam nadzieje że wszytko pójdzie dobrze z tymi zabiegami, bo Perła jest już jedną nogą w nowym domu... Edited November 20, 2012 by danavas Quote
lon_cia Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 I ja dotarłam do Perły,a tu takie wiadomości:lol: Czyli pierwsze badanie krwi było błędne? Bo chyba tak szybko by sie jej ta kreatyna nie obniżyła co nie ciotka? Widzę, że biją się o Twoich podopiecznych, jakby zabrakło Ci psiaków ( w co watpię;)) do adopcji, to pamiętaj, że ciocia Ilonka też ma jednego kawalera na wydaniu:razz: Quote
piescofajnyjest Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 no to cudownie:) ze sie bija o Dziewczynke:) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 danavas podeslij mojemu rudzikowi jakis domek;) On tez maly i bezproblemowy na chwile obecna;) Nie badz wisnia;) :D Quote
Wiola&Miłosz Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 piescofajnyjest napisał(a):no to cudownie:) ze sie bija o Dziewczynke:) Psina jak to cie nie bedzie:o oiszalalas? Quote
piescofajnyjest Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 hehehe;) tak troche to bede;) Quote
danavas Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 (edited) lon_cia napisał(a):I ja dotarłam do Perły,a tu takie wiadomości:lol: Czyli pierwsze badanie krwi było błędne? Bo chyba tak szybko by sie jej ta kreatyna nie obniżyła co nie ciotka? Widzę, że biją się o Twoich podopiecznych, jakby zabrakło Ci psiaków ( w co watpię;)) do adopcji, to pamiętaj, że ciocia Ilonka też ma jednego kawalera na wydaniu:razz: no wetowi trochę głupio było... ale takie rzeczy się zdarzają... to przecież tylko maszyna;) oddał mi kasę za karmę więc u Perły na minusie jest tylko 55 zł za oba badania.... sterylizacje i ząbki pokryje fundacja Balbiny, chip i paszport też;) Edited November 21, 2012 by danavas Quote
danavas Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 AltaCaraya napisał(a):elegansio fransio:loveu: nom:):):) wszyscy Perłą przejęci, zastanawiali się nawet czy jej już tam nie zrobić zabiegu, żeby od razu potem do nowej pani poszła...ale porównując ceny zabiegów weterynaryjnych u nas a u nich... jest spora różnica... Quote
danavas Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 ciocie drogie... ja tonę w długach za tymczasy i tylko czekam kiedy ktoś mi telewizor z domu wyniesie....;) ... ale chyba muszę zrobić kolejny minus... Perła jutro ma sterylkę i zabieg z zębami, na jednej narkozie... nie może wrócić do tej budy... ta rodzina obiecała że ją wezmą do domu na weekend, ale nie będę w stanie tego dopilnować...w weekend mam szkołę i nie będzie mnie na miejscu.... mam poważne obawy przed zostawieniem im jej... jeśli coś jej się stanie, teraz na takim etapie , gdzie już ktoś na nią czeka, da jej dom i miłość.... chyba bym sfiksowała.... zabiorę ja po zabiegu do siebie...tę jedną noc moja nadwyrężona psami rodzina chyba mi wybaczy, a w piątek zawiozę do Karmelci... będę spokojna a mała będzie miała dobra opiekę... ja wiem że wszyscy podeklarowani i zawaleni psami, ale każda złotówka jest teraz ważna.... Perła ma teraz na minusie 55 zł.... jeśli Karmelcia policzy nawet 10 zł na dobę to dojdzie do tego 70 zł... to nie jest jakaś kosmiczna kwota... może jakiś bazarek cegiełkowy... proszę o pomoc...cokolwiek przyjdzie Wam do głowy... Quote
Wiola&Miłosz Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Dobra daj mi z dwie godziny nad cegielkowym pomysle fanciochow zadnych nie mam:( zaraz przysiade cos na rzeczy mi tam siedzi;) Quote
Recommended Posts