Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

jeszcze nie....... Karmelcia mówi że ona jest kochana i że tylko leży na podusi i każe się głaskać....
na smyczy idzie tylko w tym kierunku który jej odpowiada...;)

Edited by danavas
Posted

AltaCaraya napisał(a):
cwaniara;) :)

Co do gwiezdnych wojen- osobiscie nie przepada;)

a ja miałam pierwszą randkę w kinie na gwiezdnych wojnach:) jakieś o mamo...wiele lat temu...;) o zgrozo...to było dokładnie pół mojego życia temu...starość nie radość...

Posted

AltaCaraya napisał(a):
Pomysl co jest gorsza zgroza;) Starosc czy gwiezdne wojny:eviltong:

no ja wtedy uwielbiałam;) ale i wybór filmu i chłopaka był marny...hehehe:)

Posted

AltaCaraya napisał(a):
nie gadaj ze w domku:o

no w domku w domku.... :)

adoptowała ją ta pani która już wcześniej świadomie z fundacji zaadoptowała dwa starsze psiaczki, bardzo schorowane, leczyła je za własne pieniądze, dała im na koniec życia dużo miłosci... wszyscy zgodnie twierdzą ze to super kobietka... ponieważ oba psiaki były w bliskim odstępie od siebie a kobieta bardzo przeżyła ich odejście, chciała aby kolejny psiak był zdrowy, zeby móc się nim cieszyć długi czas... pieniadze jakby tu nie odgrywają roli bo jest to zamożna osoba i nie byłoby dla niej problemem leczyć następnego psiaka , jednak chciała oszczędzić sobie smutku...
jak dowiedziała sie ze Perła jest chora... na początku zwątpiła ale szybko, (nie wiedząc jeszcze że wynik był mylny) zmieniła zdanie i zdecydowała się na chora Perłę...
Dostałą zdrową laleczkę która już się nauczyła ze łożeczko ejst fajneijsze niż dechy w budzie...;)

teraz czekam na foty a czekając wrzucę Wam te jeszcze u mnie na chwile przed wyjazdem...:):)