lon_cia Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 danavas napisał(a):ciocie drogie... ja tonę w długach za tymczasy i tylko czekam kiedy ktoś mi telewizor z domu wyniesie....;) ... ale chyba muszę zrobić kolejny minus... Perła jutro ma sterylkę i zabieg z zębami, na jednej narkozie... nie może wrócić do tej budy... ta rodzina obiecała że ją wezmą do domu na weekend, ale nie będę w stanie tego dopilnować...w weekend mam szkołę i nie będzie mnie na miejscu.... mam poważne obawy przed zostawieniem im jej... jeśli coś jej się stanie, teraz na takim etapie , gdzie już ktoś na nią czeka, da jej dom i miłość.... chyba bym sfiksowała.... zabiorę ja po zabiegu do siebie...tę jedną noc moja nadwyrężona psami rodzina chyba mi wybaczy, a w piątek zawiozę do Karmelci... będę spokojna a mała będzie miała dobra opiekę... ja wiem że wszyscy podeklarowani i zawaleni psami, ale każda złotówka jest teraz ważna.... Perła ma teraz na minusie 55 zł.... jeśli Karmelcia policzy nawet 10 zł na dobę to dojdzie do tego 70 zł... to nie jest jakaś kosmiczna kwota... może jakiś bazarek cegiełkowy... proszę o pomoc...cokolwiek przyjdzie Wam do głowy... Bez telewizora da się żyć:diabloti: będziesz miała czas na naukę:evil_lol: Masz rację, po zabiegu ta buda to nie najlepsze wyjście. Quote
Wiola&Miłosz Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 http://www.dogomania.pl/forum/threads/236173-Spa-dla-psa-czyli-chwila-relaksu-dla-puchatej-Per%C5%82y%21%21-do-12-12-2012r-godz-21?p=20012317#post20012317 bazarek cegielkowy dla perelki:) danavas jak cos zmienic to pisiaj:) Quote
danavas Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 lon_cia napisał(a):Bez telewizora da się żyć:diabloti: będziesz miała czas na naukę:evil_lol: Masz rację, po zabiegu ta buda to nie najlepsze wyjście. hehehe... Ilonko!!!! nie jedź mi po ambicji bo zobaczysz jak się na egzamin obryje;) jeszcze będziesz chciała żebym Ci coś podpowiedziała...:eviltong: Perła ogarnięta.. zabrałam ją do mnie...śpi sobie teraz smacznie:) Karmelcia zeszła z ceny i chce 8,50 za dobę więc za 8 dni wyjdzie 68 zł Quote
Wiola&Miłosz Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 (edited) czy cioteczka widziala? cos mam poprawic?:) 18 zetka z bazarku juz beda:) Edited November 22, 2012 by Wiola&Miłosz Quote
danavas Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 (edited) [quote name='AltaCaraya']czy cioteczka widziala? cos mam poprawic?:) 18 zetka z bazarku juz beda:) kobieto:) jest idealnie:) w nagrode macie fotki sprzed minut;) poprzednie następne następne następne Edited November 22, 2012 by danavas Quote
Wiola&Miłosz Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 elegansio :) Beda jakies diegi;) Quote
danavas Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 a zęby Perły wyglądają jak.....perełki;) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 ladne ma zabki co chcesz babo;) odpiorkaj sie;) Quote
magdyska25 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 nie wiem dlaczego ale skojarzyłam sobie ją z pekińczykiem ;) Quote
arabiansaneta Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 jakiś jego dolew albo spaniela tybetańskiego może mieć, pyszczek trochę skrócony, oczy duże i okrągłe, czubek głowy spłaszczony... ja to u psów bardzo lubię Quote
danavas Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 no...ona taka plaskata... :):) ale mówię Wam jaka agentka:) spała dziś u mojej mamy w pokoju, rano wchodze na paluszkach a te sobie śpią przytulone razem pod kołderką:):):) całą drogę do Karmelci siedziała grzecznie na kolankach.... już na miejscu przywitał ją Cyryl który chciał obwąchać co to za jedna...pozwoliła mu ,ale jak chciał polizać co nieco to tylko jedno małe warknięcie i pies wiekszy od niej trzy razy usiadł potulnie obok i juz jej nie zaczepiał:) teraz dzwoniłam spytać jak się mała miewa.........leży sobie , a gdzie? a na łóżku na podusi;) Quote
danavas Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 arabiansaneta napisał(a):jakiś jego dolew albo spaniela tybetańskiego może mieć, pyszczek trochę skrócony, oczy duże i okrągłe, czubek głowy spłaszczony... ja to u psów bardzo lubię witamy u laseczki:) Quote
Wiola&Miłosz Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 No i widzisz jaka madra psinka?:) Prawidlowo wie jak chlopa ustawic:) Danavas gdzie slac pieniadze z bazarku tak bym miala potwierdzenie ze sa na koncie? bo Lucy zadko zaglada;) Quote
magdyska25 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 ha! musi sobie facetów ustawiać- co by sobie za dużo nie pozwalali ;) sunieczka typowo domowa a tu kazali psu spać w budzie. brrrrr Fajnie, że na Was trafiła! Quote
danavas Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 magdyska25 napisał(a):ha! musi sobie facetów ustawiać- co by sobie za dużo nie pozwalali ;) sunieczka typowo domowa a tu kazali psu spać w budzie. brrrrr Fajnie, że na Was trafiła! Ci właściciele choć tyle dla niej zrobili że zadzwonili do mnie czy nie znalazłabym jej domu.... więc to się liczy że nie porzucili gdzieś..... powiem Wam że dobrze że ją zabrałam na ten tydzień , bo Perła miała nic nie jesć przez noc , ani rano a zaraz po zabiegu zwymiotowała..... i czym? czerwona papryką..... Quote
danavas Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 (edited) AltaCaraya napisał(a):No i widzisz jaka madra psinka?:) Prawidlowo wie jak chlopa ustawic:) Danavas gdzie slac pieniadze z bazarku tak bym miala potwierdzenie ze sa na koncie? bo Lucy zadko zaglada;) no:) Lucy dpstanie kopniaka.... nie zmieniła danych na koncie i cały czas się posługiwała starym nazwiskiem...kasa jest zamrożona aż nie ruszy tyłka i nie pojedzie do banku odkręcać.... dziś miała to załatwić.... ślij do mnie, pożyczyłam do mojego chłopa kase i zapłaciłam za dt i badania... żeby Perła była na zero musimy mieć 123 zł ale wstrzymaj sie z wysyłaniem do końca bazarku..... kocha to poczeka;) Edited November 23, 2012 by danavas Quote
Wiola&Miłosz Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ok tak wiec zrobie:) Rozliczenie na koniec bazarku:) Quote
magdyska25 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 do ludzi to nie dociera. jak grochem o ścianę. fajnego chłopa masz. nie to, że pożycza pieniądze ale zwierzęta nie są mu obce- w końcu to kaska dla nich. teraz trzeba uzbierać i oddać. nie wiecie, czy może ktoś z W-wy (okolic) chce rzeczy na bazarek? ja już nie mam sił prowadzić a zostały mi ciuchy i jakieś drobiazgi. Quote
Wiola&Miłosz Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 a bazarek dla konkretnego psa? Czy na dowolneego Quote
magdyska25 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 dowolny. mi to obojętne, tylko, żeby rzeczy się nie zmarnowały tak jak teraz u mnie leżą i nic z tego nie wynika. Quote
Wiola&Miłosz Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ja niestety nie mieszkam w wawie ale moglabym pokryc koszty paczki;) Fanty jakiekolwiek sie przydadza:) Quote
magdyska25 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 uuuu ale tego jest naprawdę dużo ;) znając mnie- pewnie jeszcze coś wygrzebię. chcesz na bank. hehe mogę wysłać bo to nie problem dla mnie. wezmę wszystko w duże pudło zmieszczę (mam nadzieję) i poleci w świat. Quote
Wiola&Miłosz Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Tak w przyszlym tyg spoko. Zrobie bazar dla jakichs bezdomniakow a mam ich kilka. Bardzo bym byla wdzieczna:loveu: Quote
magdyska25 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 no coś Ty- ja chętnie oddam i podziękuję :) to napisz mi już na pv kiedy będę miała wysłać i adres. Quote
danavas Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 u mnie w domu jak słyszą fanty na bazarki to się każdy krzywi....;) bo to sie wiąże z rozpiździelem na chacie;) Quote
Recommended Posts