niki_ill Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 No ogony żyją własnym życiem, zawsze w ruchu, nawet przez sen Oj zgadzam sie. DL amnie to nowosc taka "kita" w domu. Szczerze mowiac, jakos wczesniej nie przypadaly mi do gustu ogoniaste boksery. Ale Shadow zmienilk moje nastawienie. Teraz nie wyobrazam go sobie bez ogona. Tylko rzeczywiscie caly czas musze uwazac, bo juz niejedna szkode ogonem zrobil :) Oj, mała główka przyczepiona do większego ciała tak przynajmniej wyszła na niektórych hihi Eee tam, fajna sucz:loveu: i mocnej kosci. Kiedy debiut wystawowy? Więcej zdjęć wstawię potem :multi: czekam! Shadołowsky przystojny chłopak już Cię widzę z trzema na spacerze hihi A no trzeba bedzie wypracowac jakis system hehehe. Poki co maly ma kwarantanne i wcale mu sie to nie podoba:diabloti: Pozdrawiam Quote
la_pegaza Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Ogon się czasem przydaje - ostatnio ją za niego łapałam jak stwierdziła, że pochodzi sobie po parapecie :diabloti: Ona jest w miarę mała, tylko nie ma do czego porównać na zdjęciu :) Quote
la_pegaza Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Mała pokaże się teraz w Bydgosczy , 03.05 :) Quote
bonita Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Heloł właśnie Was zwęszyłam :) I jak się dogo wymuli i naprawi będę tu częstą zaglądywaczką :D A póki co pozdrowionka :) Quote
ferraribox Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Właśnie Was odnalazłam:lol: Psiaki cudowne.Zapewniam,że będę Was odwiedzała:multi: :multi: :multi: Quote
Korenia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Jak bywacie czasmai na Nowym Dworze to dajcie znać ;) Chętnie Was poznam ;) Quote
la_pegaza Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Lexik kończy dziś 9 miesięcy :evil_lol: Tu chodzenie przy nodze : Bazyli I wodne szaleństwo :) Quote
Aga K Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 witam ;) suuuper focie, i jaaakie minki i szaleństwa. Pozdrawiam i :buzi::buzi::buzi: w ffafelki i mizianko za ucholkami :):):) Quote
bonita Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 DORRAG napisał(a): O jaka Piękna:loveu: [FONT=Book Antiqua]Wodny patrol:evil_lol: Witanko:multi:[/FONT] Quote
la_pegaza Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Dziękujemy wszystkim :B-fly: Nasza Pani fotograf przebywa u innej bandy :eviltong:, ale jutro jedziemy na klubówkę do Pragi, więc może wrócimy z jakimiś fajnymi fotami :rolleyes: Quote
la_pegaza Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Równy miesiąc minął :lol: Panna ma cieczkę ... :razz: [SIZE=2]Dostała lampą po oczach :evil_lol: Ciężkie życie modelki ;) - ten ringowy komplecik można nabyć na bazarku ;) Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Aktywne te moje psy, że hoho :lol:[/quote] :roflt:Prawdziwe ADHD:diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
szmaja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Brzydkie toto, nieruchawe jakieś... :P A jak widzę, i Ty masła nie pożałowałaś :) Quote
la_pegaza Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Oliwa z oliwek :roflt: Lexi wyszła dwie tony ciemniej niż normalnie :lol: Quote
Akadna Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 la_pegaza napisał(a): Ooo... Czyżby mój właściciel miał coś na talerzu??:cool3: :cool3: Quote
la_pegaza Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Jesteśmy w Augustowie ;) więc wodny patrol szaleje :lol: Quote
Recommended Posts