szmaja Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Nie no, Zuzeł będzie spał w domu. No, z przerwą na spacer :P i piłeczkę najkochańszą. Tylko pamiętaj, że pracę mam na Kazimierza tera :) Quote
Medorowa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Hejo:multi::multi: A dlaczego my tu dopiero trafiliśmy:hmmmm: Będziemy zaglądać duuuużżoo częściej:lol: Quote
Aga K Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 hejka !! :multi::multi::multi: super psiuny fafkuby całusie dla nich po uszkach i fafluskach :buzi: nio, i oczywiście dla ciebie :buzi: Quote
szmaja Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 A resztę, jak Marzena będzie dobra, zobaczycie niebawem :D Quote
szmaja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 :) A zauważyłaś, jak blisko byłam śmierci robiąc zdjęcie Mazyliemu? (To przedostatnie :)). On chciał mnie zabić... :D Quote
la_pegaza Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 :roflt: no zastanawiam się właśnie co on chce powiedzieć haha Buzi chciał :loveu:widziałaś jak jest terroryzowany :lol: Quote
szmaja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 la_pegaza napisał(a): widziałaś jak jest terroryzowany :lol: Widziałam, łączę się z nim w bólu, a tą małą sadystkę... no cóż, trzeba z nią zrobić porządek i zagonić do pracy!!! Quote
la_pegaza Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Jak jej się wydaje, że łupem jest Bazyl :eviltong: :diabloti: Quote
szmaja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 la_pegaza napisał(a):Jak jej się wydaje, że łupem jest Bazyl :eviltong: :diabloti: Aaaaa, że niby to jest ta jej ciężka praca, tak? :D To pięknie, ktoś ma nie za fajnie teraz :P Quote
la_pegaza Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Gdyby nie fakt, że sam przyłazi i się jej podkłada to może bym uwierzyła :eviltong: Dawaj fotki maślanej Zuzki Quote
szmaja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 la_pegaza napisał(a):Gdyby nie fakt, że sam przyłazi i się jej podkłada to może bym uwierzyła :eviltong: Dawaj fotki maślanej Zuzki On się podkłada, bo już stracił nadzieję... Biedny chłopak, sam musi wybrać godziny swoich katuszy :). A maślana Zuzka będzie, jak będziesz grzeczna :), wieczorem :D Quote
la_pegaza Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 On już chyba wychodzi z założenia, że lepiej już to miec za sobą :lol: ;) ale z Zuzką to by miał dopiero sielsko anielsko :eviltong: Quote
szmaja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 la_pegaza napisał(a): ale z Zuzką to by miał dopiero sielsko anielsko :eviltong: Ale krótko ;P Dawaj więcej zdjęć, nie bądź taka mądra! Quote
Medorowa Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='la_pegaza'] [quote name='szmaja']:) A zauważyłaś, jak blisko byłam śmierci robiąc zdjęcie Mazyliemu? (To przedostatnie :)). On chciał mnie zabić... :D A zastanawiałam się właśnie, skąd taka minka:lol: Quote
la_pegaza Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 szmaja napisał(a):Ale krótko ;P Dawaj więcej zdjęć, nie bądź taka mądra! skąd ?? :eviltong: jak mi 8 tylko przysłałaś :diabloti: Quote
la_pegaza Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 gdzie obiecane zdjęcia zuzła :mad: Quote
szmaja Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Przyłapałam Zuzę na słońcu :), a na drugim biegnie do piłeczki :D Quote
niki_ill Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Lo matko, wielka juz baba z Lexi :loveu: I ten ogonek, musze sie przyzwyczajac :evil_lol: Pozdrawiam Quote
la_pegaza Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Oj, mała główka przyczepiona do większego ciała :evil_lol: tak przynajmniej wyszła na niektórych hihi No ogony żyją własnym życiem, zawsze w ruchu, nawet przez sen :p Moja matka ją czasami za niego łapie, bo tak wali po meblach, że się boi, że sobie coś zrobi :lol: Ogon też robi się masztem bądź krzywą wędką, jak ucieka z łupem przed Bazylem :diabloti: Więcej zdjęć wstawię potem :eviltong: Shadołowsky przystojny chłopak :loveu: już Cię widzę z trzema na spacerze hihi :evil_lol: Quote
Recommended Posts