Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

la_pegaza napisał(a):
widziałaś jak jest terroryzowany :lol:

Widziałam, łączę się z nim w bólu, a tą małą sadystkę... no cóż, trzeba z nią zrobić porządek i zagonić do pracy!!!

Posted

la_pegaza napisał(a):
Jak jej się wydaje, że łupem jest Bazyl :eviltong: :diabloti:

Aaaaa, że niby to jest ta jej ciężka praca, tak? :D
To pięknie, ktoś ma nie za fajnie teraz :P

Posted

la_pegaza napisał(a):
Gdyby nie fakt, że sam przyłazi i się jej podkłada to może bym uwierzyła :eviltong:

Dawaj fotki maślanej Zuzki

On się podkłada, bo już stracił nadzieję... Biedny chłopak, sam musi wybrać godziny swoich katuszy :).
A maślana Zuzka będzie, jak będziesz grzeczna :), wieczorem :D

Posted

[quote name='la_pegaza']

[quote name='szmaja']:) A zauważyłaś, jak blisko byłam śmierci robiąc zdjęcie Mazyliemu? (To przedostatnie :)). On chciał mnie zabić... :D
A zastanawiałam się właśnie, skąd taka minka:lol:

• 2 weeks later...
Posted

Oj, mała główka przyczepiona do większego ciała :evil_lol: tak przynajmniej wyszła na niektórych hihi

No ogony żyją własnym życiem, zawsze w ruchu, nawet przez sen :p Moja matka ją czasami za niego łapie, bo tak wali po meblach, że się boi, że sobie coś zrobi :lol: Ogon też robi się masztem bądź krzywą wędką, jak ucieka z łupem przed Bazylem :diabloti:

Więcej zdjęć wstawię potem :eviltong: Shadołowsky przystojny chłopak :loveu: już Cię widzę z trzema na spacerze hihi :evil_lol: