Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paczuszkę dla mnie masz :cool3: :lol!: ?

Jak ustalę z moimi współtowarzyszkami co i jak we Wrocławiu, to się z Tobą skontaktuje :lol:. No cóż uwielbiam, nie, kocham jazdy pociągami :lol!:.

A no i pisałam do Hes, ale nie ma jej w weekend :(. A my chyba zresztą i tak chyba wracamy w sobotę, chiba.

Posted

la_pegaza napisał(a):
paczuszkę mam :)

To super :lol!:

la_pegaza napisał(a):
Magda w sobotę jest, ale na terenie mają być jakieś zawody i wystawa .. ;)

Szkoda :(, no ale trudno :lol:.

Hmm.. planowany przyjazd do Wrocławia to 10.03. na dworcu głównym. Później ekipa z 3 psami wyrusza na ul. Krakowską. Jak Tobie pasuje :cool3:, dostosujemy się w miarę możliwości, bo Wrocławia nie znamy :eviltong:.

Posted

la_pegaza napisał(a):
a będziecie później na NIskich Łąkach?? tam są zawody agility, eliminacje do MS ;)

Wiemy, wiemy, że są zawody, bo chcieliśmy zostac na niedziele i je poogladac. Z tego co już wiem, to chyba Niskie Łąki to jest boczna ulica od Krakowskiej :cool3: ?

Posted

No z tego, co mi mówią to będę, ale jeszcze nie wiem, jaką zaszczytną rolę mi pan mistrz szkoleniowy przydzieli! :) Dam znać, jak dostanę bliższe informacje.

Posted

la_pegaza napisał(a):
a jak to wygląda godzinowo, bo ja do 15 mam teoretycznie podyplomówkę :siara: a pewnie małego głupka chcesz zobaczyć ;)

Dziecko, ja tam będę do śmierci przez 2 dni - w niedzielę będę musiała na chwilę uciec, ale powrócę. Jakby co, to wieczorem w niedzielę mam pracę, więc i tak zapraszam z brzydalem :P

Posted

Jeszcze spróbuję tak dograć żeby mi mała podrzucili na uczelnię, któa jest na NOwym Dworze, bo tak priawe godzinę będę wracać do domu, i dopiero do was.

Zuzeł startuje? :)