Cimi Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Zrobiłam już małe zakupy u Gosi :lol:. teraz tylko będę czekac na sobotę :lol: Quote
la_pegaza Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 :diabloti: o to jutro już do domu zwiozę pewnie ;) Quote
szmaja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 I zabawa z serii "gdzie jest zuza?" :P Żeby nie było, że zaśmiecam Twoją prywatną super galerię :P - sama chciałaś więcej :) Quote
la_pegaza Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 śmieć, śmieć !! :multi: piękne dwie małpy :diabloti: Quote
szmaja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 la_pegaza napisał(a): piękne dwie małpy :diabloti: Do tej pory nie wiem, która jest która... Litości, identiko są!!! Quote
la_pegaza Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 a skąd wiesz o którym zdjęciu mówię :eviltong: :evil_lol: Quote
szmaja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Bo tylko na jednym widać dwie!!! A już na pewno tylko dwie z trzech są piękne!!! Quote
la_pegaza Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 :roflt: ale pięknie lata :) masz jakiś filmik ?? Quote
szmaja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Jeszcze nie, ale nie martw się, coś skombinuję w najbliższym czasie :P Quote
la_pegaza Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 tylko mniej masła, bo się poślizgnie na torze i nieszczęście gotowe :P Quote
szmaja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Bez masła ani zdjęć, ani filmów nie robimy! Za kogo Ty nas masz?!! Quote
Magda-Amir Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ijeeee jakie ogoniaste cudo :iloveyou: piękne boksery :loveu: :cool3: Quote
Cimi Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Super hopkająca Zuza :lol:. My właśnie jedziemy na hopkanie i frisbowanie :lol: :lol: Quote
Cimi Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Paczuszkę dla mnie masz :cool3: :lol!: ? Jak ustalę z moimi współtowarzyszkami co i jak we Wrocławiu, to się z Tobą skontaktuje :lol:. No cóż uwielbiam, nie, kocham jazdy pociągami :lol!:. A no i pisałam do Hes, ale nie ma jej w weekend :(. A my chyba zresztą i tak chyba wracamy w sobotę, chiba. Quote
la_pegaza Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 aloha, paczuszkę mam :) Magda w sobotę jest, ale na terenie mają być jakieś zawody i wystawa .. ;) Quote
Cimi Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 la_pegaza napisał(a):paczuszkę mam :) To super :lol!: la_pegaza napisał(a):Magda w sobotę jest, ale na terenie mają być jakieś zawody i wystawa .. ;) Szkoda :(, no ale trudno :lol:. Hmm.. planowany przyjazd do Wrocławia to 10.03. na dworcu głównym. Później ekipa z 3 psami wyrusza na ul. Krakowską. Jak Tobie pasuje :cool3:, dostosujemy się w miarę możliwości, bo Wrocławia nie znamy :eviltong:. Quote
la_pegaza Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 a będziecie później na NIskich Łąkach?? tam są zawody agility, eliminacje do MS ;) Quote
Cimi Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 la_pegaza napisał(a):a będziecie później na NIskich Łąkach?? tam są zawody agility, eliminacje do MS ;) Wiemy, wiemy, że są zawody, bo chcieliśmy zostac na niedziele i je poogladac. Z tego co już wiem, to chyba Niskie Łąki to jest boczna ulica od Krakowskiej :cool3: ? Quote
szmaja Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ano :) Przy końcu Krakowskiej na prawo :) W niedzielę targowisko na Niskich, więc tłok będzie nieziemski. Do zobaczenia :P Quote
la_pegaza Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 a Ty małpo, będziesz ?? i się nie ujawniasz :P Quote
szmaja Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 No z tego, co mi mówią to będę, ale jeszcze nie wiem, jaką zaszczytną rolę mi pan mistrz szkoleniowy przydzieli! :) Dam znać, jak dostanę bliższe informacje. Quote
la_pegaza Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 a jak to wygląda godzinowo, bo ja do 15 mam teoretycznie podyplomówkę :siara: a pewnie małego głupka chcesz zobaczyć ;) Quote
szmaja Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 la_pegaza napisał(a):a jak to wygląda godzinowo, bo ja do 15 mam teoretycznie podyplomówkę :siara: a pewnie małego głupka chcesz zobaczyć ;) Dziecko, ja tam będę do śmierci przez 2 dni - w niedzielę będę musiała na chwilę uciec, ale powrócę. Jakby co, to wieczorem w niedzielę mam pracę, więc i tak zapraszam z brzydalem :P Quote
la_pegaza Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Jeszcze spróbuję tak dograć żeby mi mała podrzucili na uczelnię, któa jest na NOwym Dworze, bo tak priawe godzinę będę wracać do domu, i dopiero do was. Zuzeł startuje? :) Quote
Recommended Posts