Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kto zabił szczura?

To a propos "na gołym się nie leży" :P
Ja chcę więcej zdjęć brzydala. Mam nadzieję, że już nie katujesz nią Mazyliego!!!

(a gdzie byliście w górach?)

Posted

no u mnie brat tego szczura stracił już tylnie łapki i ogon :lol:

dziwne pozycje są dalej praktykowane, najchętniej z siadaniem mu na głowie :roflt:

Góry - Karpacz, ośrodek gdzie kochają psy :D wpisz w googlu "karpacz skanska" i ich znajdziesz :)

a co Gremlin chciał powiedzieć ??

Posted

la_pegaza napisał(a):

a co Gremlin chciał powiedzieć ??

EEE, stara, odkładaj ten aparat i kaman! Kaman, na dwór! :P I jeszcze "yyyy, bo już normalnie yyy, nie mogę, yyyyyyyy" + plus taniec wywijaniec :P

Posted

la_pegaza napisał(a):

a dalej jest taka przyjazna do innych psów?? ;)

No jak najbardziej, ale pracujemy nad tym :) Cofa się już czasami, ale nie sądzę, żeby kiedykolwiek uznała, że jakiś inny pies się już poddał...

Posted

a patrzyłaś tu woof.com.pl ?? frisbee i flyball swoją drogą, ale Zuza na pewno ma ukryty talent do wypasania owiec :eviltong: Karnet roczny z 20zł i szalejecie z owcami :evil_lol:

Posted

la_pegaza napisał(a):
szalejecie z owcami :evil_lol:

Hyhy :evil_lol:. Spróbujcie, a ja później pooglądam zdjęcia jak bokser wymiata z owcami :lol:.

Posted

la_pegaza napisał(a):
a patrzyłaś tu woof.com.pl ?? frisbee i flyball swoją drogą, ale Zuza na pewno ma ukryty talent do wypasania owiec :eviltong: Karnet roczny z 20zł i szalejecie z owcami :evil_lol:

"Odkupowywujesz" wszystkie owce!!!

Posted

Cimi napisał(a):
Hyhy :evil_lol:. Spróbujcie, a ja później pooglądam zdjęcia jak bokser wymiata z owcami :lol:.

Raczej wymiata owce :) Zuzy nie znasz :P

Posted

Znaczy przyjeżdżam w sobotę do Wrocławia i to teraz jest pewne, ale jeśli nas tzn. mnie i psa i znajomych z psami ktoś przenocuje to zostajemy na niedziele, żeby przy okazji zobaczyc zaowdy w agility.

Właśnie myślałam, żeby może do hes, ale to nie zależy ode mnie ;).

A czytałam, że będziesz u Gosi w piątek, kurde właśnie zastanawiam się nad koziołkiem właśnie tym 0,65 dla Fiony i jakimś gryzakiem. A bylabyś w sobotę 14 we Wrocku ?

Posted

To Cię może wykorzystam :lol:. Jeśli się zgodzisz ;). W ten sposób, że Ty byś wzięła od Gosi, a ja bym odebrała we Wrocku :cool3: ?

Ostatnio dostałam taki mały fajny gryzak chyba z padu i najważniejsze, że jest miękki. Jeszcze będę pisac do Gosi ;)