*Monia* Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 A ja mam chyba jakieś znowu zwidy, bo znowu widziałam psiaka podobnego do Zulusa. Biedaczek siedzi przywiązany przy jakimś domu przy schodach i zaniedbany psiul jest trochę :shake: . Zdjęcia zrobić nie mam jak bo płot jest i ledwo widać przez niego. Quote
*Monia* Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Po drodze z przystanku do domu :razz: . W mojej wiosce zwanej Michałowice, bo teraz już tylko tutaj mieszkam. Ale ja to jakaś ślepa ostatnio jestem i nawet zupełnie niepodobny pies może wydawać mi się podobny. Tylko swoją suńkę z daleka rozpoznaję nawet w nocy. Quote
*Monia* Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Żeby to takie proste było... Numeru nie pamiętam niestety. Ulica 11-go listopada. Jutro numer sprawdzę jak z Hexą na spacerze będę. Tutaj numerują domy jak im się akurat podoba i raczej nr dużo nie daje. Quote
*Monia* Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Szukam mapki jakiejś i zaraz ci Kasiu wyślę na PW mniej więcej lokalizację gdzie psiak się znajduje. Quote
*Monia* Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Brama jest taka z drewnianych desek, pomalowana na brązowo. Do domu prowadzą schody, ale jak dom wygląda to nie wiem, bo za każdym razem gapię się na psa :oops: :roll: . A i jak będziesz szła od strony torów to wcześniej jest taka sama brama, ale ten psiak jest tu bliżej 3go maja. Zamotane to trochę.. Quote
AK_Rembertów Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Osoby zainteresowane losem Zulusa proszę o kontakt tel. 0-603-709-936 Quote
beka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Ksia juz dzwoniła do AK i to może by ć Zulek. Quote
kasiaprodex Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Rembertow. mam nadzieje że to on.Nawet ząbek jest ułamany. Jutro bedę sie umawiac na wizje lokalną;) Quote
*Monia* Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 To trzymam kciuki, żeby to był w końcu on. Daj znać jutro. Quote
kasiaprodex Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 jeszcze nie ale powiem tylko że ma syndrom Chrycynnego Quote
kasiaprodex Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 jest w mieszkaniu ale nie wiem na jak dlugo Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Kasia, mozesz rozszerzyc co masz na mysli piszac o syndromie ? Quote
kasiaprodex Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 poprostu widac że były bite i nie chodzi tu o rany na ciele Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Dzieki, przykre to bardzo . Napisałaś w liczbie mnogiej , nic z tego nie rozumiem. Jezeli nie mozesz na forum to napisz mi na PW Quote
kasiaprodex Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 oto relacja z dnia dzisiejszego. Nie ukrywam że gdy jechalam do Rembertowa to sie balam że to nie on bo jak mialby sie tam znależć? Juz teraz wiem Gdy weszlam do mieszkania i szok TO ON i wiecie on chyba tez mnie poznał oczywiście od razu go wymiziałam ( tylko nie wiem dlaczego oczy mi sie spociły mam nadzieje że tego nikt nie zauważył) kurcze teraz jak siedze to sie zastanawiam czy przywitałam sie z Panią domu bo z Panem spotkalismy sie na dole. Troche mi głupio. Jeżeli tego nie zrobilam to przepraszam emocje wzięły góre. Nasz Zulek nazywa sie Moro i do dyspozycji ma jeszcze trzy koty. Oczywiście aby sie upewnić na 100% to sprawdzilam ząbeczki a gdy zobaczyłam jeszcze obroże to pewnośc na 1000000% to nasz Zulek. Moro zadomowił sie juz w nowym domku oczywiście byl cały czas blisko Pana .Dawał mi znac że tu jest mu dobrze więc nie musze go jeszcze raz ratować. Oczywiście bylo duzo pytań z jednej jak i drugiej strony nawet nie zauwazylam kiedy mineła godzina ( TZ mi przypomniał telefonem) wybrałam zdjecie na ktorym jest najbardziej podobny abyscie sie przekonały że to on. Nastepne bedą pózniej bo cos fotosik szfankuje i nie chca sie ładować Quote
beka Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Zulek, widzę że ci całkiem dobrze w rembertowie.. Konstancin ci sie podobał, hę? Wielkie podziękowania dla Kasi za wizję lokalną. Panu Zulka ogromne podziękowanie za okazane serce i życzę wszystkiego najlepszego Quote
Recommended Posts