Dusza Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 kasiaprodex napisał(a):a co się stało Beatce :-( ja nic nie wiem:shake: ja tez nic nie wiem co u Beki? zdrówka życze ogrom!:Rose: Quote
*Monia* Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ja tu z nadzieją zaglądam po dosyć długiej nieobecności i dobrych wieści szukam a tu takich nie ma :-( . Żeby któraś z informacji była tą o Zulusku.. Czekam na szczęśliwe zakończenie, bo tylko czekać niestety mogę. Quote
Aggie Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 kasiaprodex napisał(a):a co się stało Beatce :-( ja nic nie wiem:shake: ja tu nie będę pisać bo nie wypada chyba, chyba ze ktoś sam o sobie pisze... ja wiem tylko dlatego ze do niej tak pechowo w sumie zadzwoniłam.. Kobita w szpitalu a ja tu z kolejną psia biedą z pytaniem o radę...:cool1: a co do Piaseczna - to ja mam 3 km do Piaseczna i też byłam wolna akurat !.. nawet o tym nie pomyslałam.. Następnym razem proszę sie nie krepować tylko dzwonić - jak nie będę mogła to po prostu nie będę mogła... Quote
*Gajowa* Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Zadzwoniła dziewczyna nastolatka, która sama ma ONka długowłosego i którą zaczepiłam i wypytywałam o Zulusa. Widziała go i powiedziała mi w która stronę szedł. Miałam dzis rodzine na obiedzie i właśnie siadaliśmy do stołu - nie mogłam sie wyrwać natychmiast. On krąży stale w rejonie ulicy Chyliczkowskiej i tam trzeba go szukać. Ja spróbuję znów we wtorek, wezmę Gajkę może podejdzie do nas. Aggie ja nie mam Twego nr telefonu ...:shake: bo do głowy mi przyszło, zeby dzwonić po pomoc. Quote
Aggie Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 jezdziłam po okolicach Auchan 2 razy, chyba pojade na chyliczkowską w takim razie Gajowa - już nadrabiam to niedopatrzenie i wysyłam na priv :razz: Quote
kasiaprodex Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Aggie napisał(a):ja tu nie będę pisać bo nie wypada chyba, chyba ze ktoś sam o sobie pisze... ja wiem tylko dlatego ze do niej tak pechowo w sumie zadzwoniłam.. Kobita w szpitalu a ja tu z kolejną psia biedą z pytaniem o radę...:cool1: a co do Piaseczna - to ja mam 3 km do Piaseczna i też byłam wolna akurat !.. nawet o tym nie pomyslałam.. Następnym razem proszę sie nie krepować tylko dzwonić - jak nie będę mogła to po prostu nie będę mogła... mam nadzieje że to nic powaznego. Beka wracaj szybciutko do zdrowia.:Rose: Quote
*Gajowa* Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Dziś szukałyśmy z Gają Zulusa spacerując w rejonach, w których sie pokazuje ale niestety nie spotkałysmy go...:shake: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Jeżdzę codziennie Chyliczkowska i stoje w korku, jezeli go zobaczę to dam znac. Znaczy wezme do samochodu i zadzwonie do Was. Quote
beka Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 WItam ciotki :) Dochodzie do "siebie" - na razie jestem z doskoku - jak rodzina nie widzi (karzą mi odpoczywać..) Pisałm do Morisowej żeby sprawdziła tego psiaka z palucha bo jakiś podobny .. Quote
kasiaprodex Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 beka jak kazali lezeć to leż i sie nie wyglupiaj:mad: jak będziesz latac to kiedy wyzdrowiejesz a przecie ty potrzebna więc bez marudzenia do wyrka i to juz:mad: a co do zdjęcia to podobny ale chyba tyćke z a gruby bo Zulek to szkieletor a pamietajcie że on miał zubiki w strasznym stanie a lewy kiełek troche ukruszony i sierć jeden wielki kołtun a tak dla rozladowania atmosfery to powiem że Kaśka dostała karte adopcyjna Zulka i wiecie co tam napisali :crazyeye: że miał zabiegi pielęgnacyjne:evil_lol: ale pewnie zapomnieli dopisac że kijem lub czyms innym:mad: Oni myslą że ludzie to debile czy co?:angryy: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Niestety dziś w godz 16.40 - 17.15 nie było Zulusa a ni na Chyliczkowskiej ani na Okulickiego. Będę o nim pamietać. Beka - trzymaj się cieplutko. Quote
Aggie Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 dzieki Beatko, beka - zdrowiej kobieto - do tej pory mi głupio że wtedy zadzwoniłam :oops: :oops: ale że ty odebrałaś w ogóle...:Rose: :Rose: a ten za zdJEcia - no nie wiem ciotki - zobaczcie zdjecia Zulka - na nich nie widać ze on był taki chudy...:p :hmmmm: koniecznie trzeba go sprawdzić !! minę ma mocno zulusowatą... Quote
kasiaprodex Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 jest bardzo podobny Morisowa jak bedzie w schronie to pewnie sprawdzi czy to nasz. Może tym razem sie uda Quote
Aggie Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 no wlasnie - skoro kasia mi przyznaje racje to ja jeszcze raz powiem - dla mnei baaardzo podobny... my wkoncu we dwie najdłuzej z nim bylysmy - 2 godziny tylko - niestety.....:-( Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Sprawdzcie dziś i dajcie znać , jeżeli to nie on to znowu będę sie rozglądać. Quote
Kora Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 To Wy go znacie, jednak tego psa przywiozla SM z Jelonek z ul.Strzelcow. Quote
*Gajowa* Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Podobny jest faktycznie ale miejsce znalezienia nie pasuje. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dziewczyny nie czytalam calego watku bo mi link Lulka przyslala ale czy ktos powiesil ogloszenia ? Dzis niestety tez go nie widzialam ale jechalam tylko Okulickiego. Quote
Aggie Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ogłoszenia ja rozdawałam luziom z psami bo ci najszybciej zauważa, beka chyba rozwieszała, Gajowa też cholera - strasznie podobny - ale miejsce faktycznie nie pasuje.. Kora - on miał coś na sobie ? jakaś obroża? ale nawet jak spojrzycie na lapy na obu zdjeciach to podobne.... Quote
kasiaprodex Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 czy ktos go widział w schronie czy tylko ze strony schroniskowej? Quote
beka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Tylko ze strony... Morisowa będzie w weekend na Paluchu .... Quote
Anashar Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 I co z psiakiem? ostatnio cos ucichlo na watku... :( Quote
beka Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Poszukiwania nie dały rezultatu :( Miałam jeszce jeden sygnał, ale to był inny pies .. Quote
Recommended Posts