Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tu z nadzieją zaglądam po dosyć długiej nieobecności i dobrych wieści szukam a tu takich nie ma :-( . Żeby któraś z informacji była tą o Zulusku.. Czekam na szczęśliwe zakończenie, bo tylko czekać niestety mogę.

Posted

kasiaprodex napisał(a):
a co się stało Beatce :-(
ja nic nie wiem:shake:

ja tu nie będę pisać bo nie wypada chyba, chyba ze ktoś sam o sobie pisze... ja wiem tylko dlatego ze do niej tak pechowo w sumie zadzwoniłam.. Kobita w szpitalu a ja tu z kolejną psia biedą z pytaniem o radę...:cool1:
a co do Piaseczna - to ja mam 3 km do Piaseczna i też byłam wolna akurat !.. nawet o tym nie pomyslałam.. Następnym razem proszę sie nie krepować tylko dzwonić - jak nie będę mogła to po prostu nie będę mogła...

Posted

Zadzwoniła dziewczyna nastolatka, która sama ma ONka długowłosego i którą zaczepiłam i wypytywałam o Zulusa. Widziała go i powiedziała mi w która stronę szedł. Miałam dzis rodzine na obiedzie i właśnie siadaliśmy do stołu - nie mogłam sie wyrwać natychmiast.
On krąży stale w rejonie ulicy Chyliczkowskiej i tam trzeba go szukać.
Ja spróbuję znów we wtorek, wezmę Gajkę może podejdzie do nas.
Aggie ja nie mam Twego nr telefonu ...:shake: bo do głowy mi przyszło, zeby
dzwonić po pomoc.

Posted

jezdziłam po okolicach Auchan 2 razy, chyba pojade na chyliczkowską w takim razie
Gajowa - już nadrabiam to niedopatrzenie i wysyłam na priv :razz:

Posted

Aggie napisał(a):
ja tu nie będę pisać bo nie wypada chyba, chyba ze ktoś sam o sobie pisze... ja wiem tylko dlatego ze do niej tak pechowo w sumie zadzwoniłam.. Kobita w szpitalu a ja tu z kolejną psia biedą z pytaniem o radę...:cool1:
a co do Piaseczna - to ja mam 3 km do Piaseczna i też byłam wolna akurat !.. nawet o tym nie pomyslałam.. Następnym razem proszę sie nie krepować tylko dzwonić - jak nie będę mogła to po prostu nie będę mogła...

mam nadzieje że to nic powaznego.
Beka wracaj szybciutko do zdrowia.:Rose:

Posted

WItam ciotki :)
Dochodzie do "siebie" - na razie jestem z doskoku - jak rodzina nie widzi (karzą mi odpoczywać..)

Pisałm do Morisowej żeby sprawdziła tego psiaka z palucha bo jakiś podobny ..

Posted

beka

jak kazali lezeć to leż i sie nie wyglupiaj:mad:
jak będziesz latac to kiedy wyzdrowiejesz a przecie ty potrzebna więc bez marudzenia do wyrka i to juz:mad:

a co do zdjęcia to podobny ale chyba tyćke z a gruby bo Zulek to szkieletor a pamietajcie że on miał zubiki w strasznym stanie a lewy kiełek troche ukruszony i sierć jeden wielki kołtun

a tak dla rozladowania atmosfery to powiem że Kaśka dostała karte adopcyjna Zulka i wiecie co tam napisali :crazyeye: że miał zabiegi pielęgnacyjne:evil_lol: ale pewnie zapomnieli dopisac że kijem lub czyms innym:mad:
Oni myslą że ludzie to debile czy co?:angryy:

Posted

dzieki Beatko,
beka - zdrowiej kobieto - do tej pory mi głupio że wtedy zadzwoniłam :oops: :oops: ale że ty odebrałaś w ogóle...:Rose: :Rose:
a ten za zdJEcia - no nie wiem ciotki - zobaczcie zdjecia Zulka - na nich nie widać ze on był taki chudy...:p :hmmmm: koniecznie trzeba go sprawdzić !!
minę ma mocno zulusowatą...

Posted

no wlasnie - skoro kasia mi przyznaje racje to ja jeszcze raz powiem - dla mnei baaardzo podobny... my wkoncu we dwie najdłuzej z nim bylysmy - 2 godziny tylko - niestety.....:-(

Posted

ogłoszenia ja rozdawałam luziom z psami bo ci najszybciej zauważa, beka chyba rozwieszała, Gajowa też
cholera - strasznie podobny - ale miejsce faktycznie nie pasuje..
Kora - on miał coś na sobie ? jakaś obroża?
ale nawet jak spojrzycie na lapy na obu zdjeciach to podobne....

• 1 month later...