Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też mam nadzieję, że to był on ale mam coraz więcej wątpliwości bo ja to gapowata jestem. Jutro mam dzień wolny to polatam z Hexą i jak coś to fotki porobię. I porównam. Jak coś to łapię i na podwórko go ;) .

Posted

*Monia* napisał(a):
Przypadkiem trafiłam na ten wątek i widzę, że ten psiak mi przypomina takiego co od paru dni się kręci w okolicach mojego domu :-o . Ale może to tylko ze zmęczenia i mi się wydaje, bo ja z Michałowic a to trochę drogi z Piaseczna. Przyjrzę się psiakowi jak go spotkam. Tylko ten co się tu błąka baardzo zaniedbany i jakby taki ciemniejszy i mniejszy.

ło matko przecie to koło mnie:crazyeye:
ja z Reguł

on mniejszy od owczarka i ciemny a chudziutki że jak się go dotyka to tylko kręgosłup a sierść to taki jeden kołtun żę chciałyśmy go z Beką na łyso obciąć

Posted

Aggie napisał(a):
on umrze z glodu a ja sobie nie daruje że uciekl.... ...

Ty sobie nie darujesz...
Ale on uciekł z mojej działki :(

Posted

Beka ja już Ci kiedys pisałam Ty nie przywłaszczaj sobie naszych psów.:mad: :mad: :mad: . :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A działka to czyja NASZA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: owczarkowata:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

no to nas wiecej będzie tylko co z tego,... ja go wiozlam i to mi wystarczyło żeby czuć sie za niego odpowiedzialna... :(. Moze to jednak on, moze,... na sobotę trzeba by jakąs akcje rozklejania przygotować , wczesniej nie dam rady..
Monia - ozlocę cię jak to będzie Zulus i go zlapiesz...:-(

Posted

*Monia* napisał(a):
Też mam nadzieję, że to był on ale mam coraz więcej wątpliwości bo ja to gapowata jestem. Jutro mam dzień wolny to polatam z Hexą i jak coś to fotki porobię. I porównam. Jak coś to łapię i na podwórko go ;) .

*Monia* Ty najpierw łap a potem porównuj. :evil_lol: Potem może być za późno. Żeby to był on.

Posted

Psiak dzikus. Nie reagował na nic i uciekał przede mną. Biegał wzdłuż mojego ogrodzenia a ja za nim. Później sobie pobiegł. To raczej nie Zulus :-( . Zdążyłam 2 kiepskie zdjęcia zrobić telefonem z daleka. Ten ma jaśniejsze podpalanie.

Posted

Znowu go spotkałam. Moim zdaniem jednak to raczej nie Zulus, chociaż naprawdę bardzo podobny. Ale ja Zuluska na żywo nie widziałam. Tego pierwszy raz zobaczyłam chyba w niedzielę..

Posted

tak czy tak to piękny ONkopodobny , nie daj Boże trafi do Chrcynnego jak go złapią... łapcie go - ja po niego podjadę jak tylko będe mogła!!!

Posted

Aggie napisał(a):
tak czy tak to piękny ONkopodobny , nie daj Boże trafi do Chrcynnego jak go złapią... łapcie go - ja po niego podjadę jak tylko będe mogła!!!

jeżeli on taki dzikus to moga byc problemy z łapaniem a jeżli nawet zlapie to co pózniej? Do domu nie moge zabrać

Posted

Cały dzień na uczelni byłam. Ten psiak to mniejszy od mojej Hexy jest, nawet do kolan nie sięga. Widziałam go dzisiaj rano i teraz. Mieszkam na rogu 11-go listopada i słowackiego i najczęściej tu się kręci i koło sklepu mojej cioci.
Taki aż teraz strasznie dziki nie był. Do Hexy się cieszył, chociaż nie podszedł. Lata za suńką cieczkowatą, bo go ostatnio widziałam. Właściciela nie widziałam, chociaż nawet jak ma to biedak strasznie zaniedbany jest. Ja w sobotę wyjeżdżam, ale jutro mam trochę czasu jakby coś.

Posted

Kasia, Monia - może spróbujcie jutro - prosze.. mnie jutro nie ma , ja jade do Ostrowii i moze po drodze do Krzyczek... Zulus nie byl duzy - zobacz na zdjęcie - ja go trzymam - mi tak max troche powyzej kolana ale ja to niewysoka jestem.. i nóżki krótkie dodatkowo..:cool1:

Posted

Aggie napisał(a):
Kasia, Monia - może spróbujcie jutro - prosze.. mnie jutro nie ma , ja jade do Ostrowii i moze po drodze do Krzyczek... Zulus nie byl duzy - zobacz na zdjęcie - ja go trzymam - mi tak max troche powyzej kolana ale ja to niewysoka jestem.. i nóżki krótkie dodatkowo..:cool1:

propo ostrowi dziewczyny na forum cie szukaja w zwiazku z jutrzejszym wyjazdem. wejdz na ich watek lub dryndnij do nich co prawda ja przed chwila podałam telefon mam nadziele ze dobry