kasiaprodex Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Aga weż aparat popstrykajcie jeszcze troche zdjęć i pamietajcie o Puszku2. Quote
Aggie Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 noooo i to jest grożba.... twój kot to trzech takich Zulusów w jednym rozdaniu by załatwił :diabloti: Zulus wracaj !!! bo nie chciałabym być w twojej skórze jak kot Kasi będzie na ciebie czekał... Quote
Aggie Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 wezmę oczywiscie, napisze jak było i co sie udało załatwić Quote
Aggie Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Zulus - to ciotka tak sie wysilala z transportem, rano wstała w niedziele :crazyeye: a ty mi tu takie rzeczy... gdzie jesteś psinko?? Quote
beka Posted March 30, 2007 Author Posted March 30, 2007 Chyba odkryłam mktórędy mógł uciec z działki.. Quote
kasiaprodex Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 beka napisał(a):Chyba odkryłam mktórędy mógł uciec z działki.. a podzielic sie wiadomościa to nie faska:mad: Quote
beka Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 podzielę, między działka moją i sasiada jest otwór w podmurówce na szerokośc grubosci 2 cegieł (zmierze dziś) myslę ze ma ok 20-25 cm. On był chudy wuec może się przecisnął.... Quote
*Gajowa* Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Wczoraj miałam sygnał od kolegi, ze chodzi sobie ONek z długim włosem róg Puławskiej i Chyliczkowskiej w Piasecznie. Pojechałam tam ale psa juz nie znalazłam niestety... Quote
kasiaprodex Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 *Gajowa* napisał(a):Wczoraj miałam sygnał od kolegi, ze chodzi sobie ONek z długim włosem róg Puławskiej i Chyliczkowskiej w Piasecznie. Pojechałam tam ale psa juz nie znalazłam niestety... więc może sie tam warto pokrecic plakaty rozwiesić . On napewno kręci sie po okolicy. Kto ma plakaciki? Możę zbierzemy brygade rozdzielymi sie i przeczeszemy teren ciotki co na to? Quote
kasiaprodex Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 ciotki nie spać trza sie naradzic ludków ściągnąć do szukania.Pobudka wstwasć:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::huh::megagrin: koniec spania :x:sleep2: :sleep2: :sleep2: :2gunfire: Quote
Aggie Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ja jestem! jestem za, mam ok 10 ulotek wydrukowanych, moge rozwiesic w okolicach Piaseczna. Quote
Aggie Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 jezuuuu zeby go tylko samochod nie potracił!!!!!! mówiłam napisac na ogłoszeniu - nagroda... wtedy na pewno ktos by go łapac próbował....:-( zeby sie tylko znalazl to ja cos wysuplam na nagrode.... Quote
beka Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Pojadę tam dziś i poprzyklejam ogłoszenia. Znajomy prowadzi Pub w piasecznie - powieszę u niego i poprsze by zwrócili uwagę (on i jego żona też psiarze) Quote
kasiaprodex Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 beka napisz w tytule wątku że szukamy osób z Piaseczna Quote
malagos Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Aggie, a Ty wogóle spisz, dziewczyno?? te godziny na postach :crazyeye: Jak tam organizacja łapanki? Quote
Aggie Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 wiem, wiem, ja i tz to takie nocne marki...:diabloti: a do tego jeszcze mistrzostwa świata w pływaniu w relacjach z Australii wiec w godzinach mocno nocnych... ja dopiero pod wieczor bede objeżdzać bo dzisiaj musze jechac do hoteliku, teraz sprzatalam ogrod... (worek prawie pełny zebralam, tak to jest jak 4 psy sie załatwiają ) do tego jedna nauczyła sie otwierac sobie drzwi, wiec zamiast w swoim pomieszczeniu leżą teraz u moich stóp - już nie mam siły ich wyganiać....:cool1: ciotki pojechały wczesniej zulusa szukać ... zobaczymy co z tego wyniknie. ja do Piaseczna pod wieczor po drodze do stajni pojadę.... Quote
kasiaprodex Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Zulek ty chcesz cały warzywniak z czosneczku wykupić. 3 kg to juz masz do kupienia na 100%:mad: :mad: :mad: Quote
*Gajowa* Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Dzis też rozglądałam się za Zulusem jadąc z Auchana... i nic :shake: Quote
Aggie Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 za mało tam plakatow mamy.:shake: W Jozefoslawiu np na drzewach inny owczarek zaginiony wisi, znaczy ogłoszenia.... Quote
*Monia* Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Przypadkiem trafiłam na ten wątek i widzę, że ten psiak mi przypomina takiego co od paru dni się kręci w okolicach mojego domu :-o . Ale może to tylko ze zmęczenia i mi się wydaje, bo ja z Michałowic a to trochę drogi z Piaseczna. Przyjrzę się psiakowi jak go spotkam. Tylko ten co się tu błąka baardzo zaniedbany i jakby taki ciemniejszy i mniejszy. Quote
*Gajowa* Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Zulus jest baaaaardzo zaniedbany i nie jest dużym psem. Quote
*Monia* Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 To jutro postaram się wyśledzić tamtego. Teraz sezon cieczkowy się zaczął więc psiaki po ulicach latają, a w okolicy dużo suczek. Quote
Aggie Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 o bosze... żeby to był on, on nie był duży i jest BARDZO zaniedbany... zadbac nie zdązyłyśmy - rany - łap go proszę - on jest bardzo lagodny i przestraszony a pies potrafi przeleciec i wiekszy dystans.. on umrze z glodu a ja sobie nie daruje że uciekl.... jakby co mój telefon jest podany na wątku , jesli trzeba powtórze - mozna dzwonic o kazdej porze... Quote
Recommended Posts