Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

noooo i to jest grożba.... twój kot to trzech takich Zulusów w jednym rozdaniu by załatwił :diabloti:

Zulus wracaj !!! bo nie chciałabym być w twojej skórze jak kot Kasi będzie na ciebie czekał...

Posted

podzielę,
między działka moją i sasiada jest otwór w podmurówce na szerokośc grubosci 2 cegieł (zmierze dziś) myslę ze ma ok 20-25 cm.
On był chudy wuec może się przecisnął....

Posted

Wczoraj miałam sygnał od kolegi, ze chodzi sobie ONek z długim włosem
róg Puławskiej i Chyliczkowskiej w Piasecznie. Pojechałam tam ale psa
juz nie znalazłam niestety...

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Wczoraj miałam sygnał od kolegi, ze chodzi sobie ONek z długim włosem
róg Puławskiej i Chyliczkowskiej w Piasecznie. Pojechałam tam ale psa
juz nie znalazłam niestety...

więc może sie tam warto pokrecic plakaty rozwiesić . On napewno kręci sie po okolicy. Kto ma plakaciki?

Możę zbierzemy brygade rozdzielymi sie i przeczeszemy teren

ciotki co na to?

Posted

ciotki nie spać trza sie naradzic ludków ściągnąć do szukania.Pobudka wstwasć:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::huh::megagrin:
koniec spania :x:sleep2: :sleep2: :sleep2: :2gunfire:

Posted

jezuuuu zeby go tylko samochod nie potracił!!!!!! mówiłam napisac na ogłoszeniu - nagroda... wtedy na pewno ktos by go łapac próbował....:-(
zeby sie tylko znalazl to ja cos wysuplam na nagrode....

Posted

Pojadę tam dziś i poprzyklejam ogłoszenia.
Znajomy prowadzi Pub w piasecznie - powieszę u niego i poprsze by zwrócili uwagę (on i jego żona też psiarze)

Posted

wiem, wiem, ja i tz to takie nocne marki...:diabloti: a do tego jeszcze mistrzostwa świata w pływaniu w relacjach z Australii wiec w godzinach mocno nocnych... ja dopiero pod wieczor bede objeżdzać bo dzisiaj musze jechac do hoteliku, teraz sprzatalam ogrod... (worek prawie pełny zebralam, tak to jest jak 4 psy sie załatwiają )
do tego jedna nauczyła sie otwierac sobie drzwi, wiec zamiast w swoim pomieszczeniu leżą teraz u moich stóp - już nie mam siły ich wyganiać....:cool1:

ciotki pojechały wczesniej zulusa szukać ... zobaczymy co z tego wyniknie. ja do Piaseczna pod wieczor po drodze do stajni pojadę....

Posted

Przypadkiem trafiłam na ten wątek i widzę, że ten psiak mi przypomina takiego co od paru dni się kręci w okolicach mojego domu :-o . Ale może to tylko ze zmęczenia i mi się wydaje, bo ja z Michałowic a to trochę drogi z Piaseczna. Przyjrzę się psiakowi jak go spotkam. Tylko ten co się tu błąka baardzo zaniedbany i jakby taki ciemniejszy i mniejszy.

Posted

o bosze... żeby to był on, on nie był duży i jest BARDZO zaniedbany... zadbac nie zdązyłyśmy - rany - łap go proszę - on jest bardzo lagodny i przestraszony a pies potrafi przeleciec i wiekszy dystans.. on umrze z glodu a ja sobie nie daruje że uciekl.... jakby co mój telefon jest podany na wątku , jesli trzeba powtórze - mozna dzwonic o kazdej porze...