Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

własnie wróciłam z zupełnie beznadziejnej próby szukania Zulusa - wiem że po ciemku to nie miało sensu ale pojechałam pod działkę Beki (liczyłam że moze zgłodniał... mnoze tam gdzieś siedzi...)
pokrązyłam po KOnstancinie.... ech... stoi mi w gardle jedna wielka gula..:placz: :placz: :placz:

Posted

w dniu wczorajszym ok godziny 14-ej...:-( :-( ja się przez tego gałgana zapłaczę...
pamietajcie - zniszczona ciemnobrązowa obróżka i taki metalowy krązek - nawet się nie przyjrzałam co na tym krążku jest...:placz:

Posted

jakby mi przez myśl przeszło ze coś moze być nie tak, jeszcze wieczorem bym podjechała sprawdzić... wiecie ja nie mam takiego doświadczenia z adopcjami tego typu, swojego Raffiego pilnowałam jak oka w głowie ale przez myśl mi nie przeszło że Zulus - ten zmarnowany, zrezygnowany psiak moze mieć siłę na takie wyczyny...:shake:

Posted

Kora napisał(a):
To identyfikator z numerem psa, natomiast czy rozmawialas z kims ze SM, to ich wzywaja jak sie duzy pies gdzies pojawia.

beka im zgłosiła... Kora - on miał to wyjatkowo, tam żadne inny pies nie miał nawet obroży (OPRÓCZ TYCH NA łańcuchach), nikt nas o nic nie pytał. Mogłyśmy wywieźc 10 psów i nic. Zadnej umowy, żadnego spisywania personaliów...

Posted

Aggie napisał(a):
beka im zgłosiła... Kora - on miał to wyjatkowo, tam żadne inny pies nie miał nawet obroży (OPRÓCZ TYCH NA łańcuchach), nikt nas o nic nie pytał. Mogłyśmy wywieźc 10 psów i nic. Zadnej umowy, żadnego spisywania personaliów...

Nie sadze zeby to bylo pocieszenie ale jesli psu cos dynda przy obrozy to ma wieksze szanse ze ktos sie zainteresuje.
I jeszcze jedno tu jest telefon do SM w Piasecznie 022/701 76 90 i 701 76 95 trzeba do nich dzwonic bo ludzie maja rozne zmiany.

Posted

Kora ja zgłosiłam do SM w Konstancinie.
W piasecznie nie zgłaszałm, ale z tego co wiem lecznica Anda wyłapuje i w KOnstancinie i w Piasecznie. A w Andzie zgłosiłam z samego rana....

Posted

Dzwoniłam do SM w Konstancinie i w Piasecznie. Żadna w gmin nie ma na stałe podpisanej umowy ze schroniskiem.
Konstancin na stałe współpracuje z Andą, Piaseczno jak ma problem też dzwoni do Andy....

Posted

Byłam dziś na długim spacerze po okolicznych polach i chaszczach z
moją Gajunią /na wabia/... i nic... Zulusa ani śladu niestety.
Prosiłam znajomych, którzy mieszkają w Józefosławiu tuż przy Lesie
Kabackim aby sie rozgladali.

Posted

ma ktoś jakiś wzorzec plakatu/ogłoszenia z jego zdjeciem, jeśli tak na maila poprosze wydrukuje w pracy i moze porozklejam po swojej stronie Lasu Kabackiego.....:shake:
gdzie on może być???

Posted

czy ten pomysł z nagrodą to jest niemądry?? malo tu ludzi zaglada - moze jeszcze coś w tytule dopisac - nie wiem - zniszczony zyciem, zdesperowany, Dodać że to Warszawa/Konstancin..... co jeszcze mozemy zrobić??

Posted

:-( :-( :-( jestem brudny, chudy, zaniedbany bo ciotki jeszcze nie zdążyły o mnie zadbać... pachnę też tak sobie - ale ktoś na mnie czeka, ktoś mnie szuka - pomóź mi... :shake: :-(
Będę pięknym psem tylko pomóżcie mi znaleźć drogę z powrotem.. Zulus

Posted

teraz moja metoda na przycięgniecie Zulka tak robie z kwiatkmi jak nie chca rosnąć to im mówie żę ida do wycięcia i to pomaga rosna jak na drożdzach.

Zulek jak do jutra nie wrócisz to pózniej ci tak skopie twoje chude dupsko że przez tydzień nie usiądziesz a jak dłużej będziesz marudził z powrotem to kup od razu 3 kg czosnku bo jak sie smaruje nim tyłek to ponoć mniej boli.
Więć już wiesz co cie czeka więć na razie po doproci wracaj.:mad:
Dosyć tego latania do domu cholero!!!!!!!!!!!!!!

ciotka kaska

Posted

kasiaprodex napisał(a):
teraz moja metoda na przycięgniecie Zulka tak robie z kwiatkmi jak nie chca rosnąć to im mówie żę ida do wycięcia i to pomaga rosna jak na drożdzach.

Zulek jak do jutra nie wrócisz to pózniej ci tak skopie twoje chude dupsko że przez tydzień nie usiądziesz a jak dłużej będziesz marudził z powrotem to kup od razu 3 kg czosnku bo jak sie smaruje nim tyłek to ponoć mniej boli.
Więć już wiesz co cie czeka więć na razie po doproci wracaj.:mad:
Dosyć tego latania do domu cholero!!!!!!!!!!!!!!

ciotka kaska

Oj Kasia, nawet nie wiesz jak mi pomoglaś tym postem :lol: :lol: - uśmiałam się przez łzy...

ps trzymaj za mnie kciuki - jutro znowu jadę....

Posted

Aggie napisał(a):
Oj Kasia, nawet nie wiesz jak mi pomoglaś tym postem :lol: :lol: - uśmiałam się przez łzy...

ps trzymaj za mnie kciuki - jutro znowu jadę....

Ty sie usmiałaś a Zulek będzie dupsko leczył:mad: Niech ja sie do niego dorwę:angryy: niech mnie jeszcze denerwuje bardziej to zabiore mojego kota morderce.:angryy: