gojka Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Przepraszam, ale to że niby dubluję post było skierowane do mnie ? W innym poście ani razu nie zapytałam do jakiej rasy jest podobny mój pies, pytałam tylko o to jak duży może urosnąć, pytałam w związku z tym o suplementację, stawy i dietę. Może zmylił Cię tytuł tematu, ale kompletnie nie nawiązywał on do możliwych przodków i podobieństwa do jakiejkolwiek rasy. Czemu tu tyle pochopnie oceniających i niemiłych osób ? Ola-nie bierz wszystkiego tak do siebie.To ja zdublowałam swój własny post.Potem wychodzą z tego takie opinie z d...wzięte,żem niemiła i pochopnie oceniam... Quote
ola-haran Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Nie umiem usunąć posta więc edytowałam. Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za zamieszanie ;) Quote
gojka Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Z tego co wiem,posta nie da się usunąć,dlatego ja swojego edytowałam pisząc,że to dubel. Nie ma sprawy :) Quote
gojka Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 gojka - wariacja wokół corgi? Hmm,łapy ma dłuższe niż moja jamnica.Może na zdjęciach tego nie widać ale suczka jest dość smukła. Kolor i ciemny pysk coś mi przypominają ale nie wiem co :) Quote
yoshihere Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Cześć. Sorry za lekki odkop, ale to chyba prawidłowy temat w którym powinienem się zapytać o rase ojca mojego szczeniaka. Matka była zwykłym kundelkiem, ojciec nieznany, podobno trzy psy się nią interesowały, w bogatej dość dzielnicy. Wrzucam jedną fotkę gdzie widać jej całą mordkę i łapki. 9 tygodni, suczka. Zwykły kundelek jak mama? Quote
pcheelkaa Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Cześć. Sorry za lekki odkop, ale to chyba prawidłowy temat w którym powinienem się zapytać o rase ojca mojego szczeniaka. Matka była zwykłym kundelkiem, ojciec nieznany, podobno trzy psy się nią interesowały, w bogatej dość dzielnicy. Wrzucam jedną fotkę gdzie widać jej całą mordkę i łapki. 9 tygodni, suczka. Zwykły kundelek jak mama? Moźe ojciec golden? mi trochę przypomina Quote
Kryśka_i_Fiona Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Oto moja suńka, która od dzisiaj u mnie przebywa. Ale zżera mnie ciekawość, z jakiego połączenia wyszła owa dama? Quote
Kocurkotka Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 no mordkę ma jak labrador (albo jak ogar?) :D umaszczenie wilczaste może być po owczarku niemieckim? ciężko zgadywać :P jak się psa nie widzi napewno jest pieskiem wielo rasowym ;) Quote
gryf80 Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 też bym "stawiała"na mixa ogara z on kiem Quote
Czekunia Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 To o niej mowa? Bo już się zakręciłam.http://www.dogomania.com/forum/topic/145773-szczeniak-25-miesiąca/page-2#entry16103833 Quote
Kryśka_i_Fiona Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Nie, to inny psiak. Przeczytaj temat Czekunia. Tamtego już nie mam. Gryf80 też obstawiam taką mieszankę ras. ON`a ma w sobie dość sporo a i 30% ogara się da znaleźć :) Quote
Kryśka_i_Fiona Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Też ogłoszenie trójmiasto :) :) Quote
Beatrx Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 To kundel po kundlach, a w jego zylach moze plynac tyle roznych krwi, ze nie ma co zgadywac. Quote
kottika Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Burek marki burek. Nie ma sensu doszukiwać się w tym psiaku jakichkolwiek ras. Quote
katasza1 Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 on jest po rodzicach = labrador+amstaf czy tylko tak sobie myslisz, ze jest meiszanka dwoch ras? Quote
Kocurkotka Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 to akurat będzie chyba zależeć od tego jak go wychowasz Quote
Recommended Posts