Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam, ale to że niby dubluję post było skierowane do mnie ? W innym poście ani razu nie zapytałam do jakiej rasy jest podobny mój pies, pytałam tylko o to jak duży może urosnąć, pytałam w związku z tym o suplementację, stawy i dietę. Może zmylił Cię tytuł tematu, ale kompletnie nie nawiązywał on do możliwych przodków i podobieństwa do jakiejkolwiek rasy. Czemu tu tyle pochopnie oceniających i niemiłych osób ? 

Ola-nie bierz wszystkiego tak do siebie.To ja zdublowałam swój własny post.Potem wychodzą z tego takie opinie z d...wzięte,żem niemiła i pochopnie oceniam...

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gojka - wariacja wokół corgi?

Hmm,łapy ma dłuższe niż moja jamnica.Może na zdjęciach tego nie widać ale suczka jest dość smukła.

Kolor i ciemny pysk coś mi przypominają ale nie wiem co :)

Posted

Cześć.

Sorry za lekki odkop, ale to chyba prawidłowy temat w którym powinienem się zapytać o rase ojca mojego szczeniaka. Matka była zwykłym kundelkiem, ojciec nieznany, podobno trzy psy się nią interesowały, w bogatej dość dzielnicy. Wrzucam jedną fotkę gdzie widać jej całą mordkę i łapki. 9 tygodni, suczka. Zwykły kundelek jak mama?

5ClGiPi.jpg

Posted

Cześć.
Sorry za lekki odkop, ale to chyba prawidłowy temat w którym powinienem się zapytać o rase ojca mojego szczeniaka. Matka była zwykłym kundelkiem, ojciec nieznany, podobno trzy psy się nią interesowały, w bogatej dość dzielnicy. Wrzucam jedną fotkę gdzie widać jej całą mordkę i łapki. 9 tygodni, suczka. Zwykły kundelek jak mama?

5ClGiPi.jpg

Moźe ojciec golden? mi trochę przypomina
Posted

no mordkę ma jak labrador (albo jak ogar?) :D umaszczenie wilczaste może być po owczarku niemieckim?
ciężko zgadywać :P jak się psa nie widzi napewno jest pieskiem wielo rasowym ;)