Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wg. mnie to mix owczarka szkockiego - długowłosego z krótkowłosym... do tego gdzieś przy okazji przypałętał się jakiś trochę mniejszy i masywniejszy psiak, ale nie mam pomysłu jakiej mógłby być rasy ;)

Posted

Jak z nim idę po ulicy to najczęściej Go porównują do mieszańca Collie z Husky :evil_lol:
Na tamtych fotkach miał zimowe futro i wyglądał ociężale ale teraz jak z niego to wylazło jest szczupły i zgrabny :evil_lol:

Posted

Qdłaczek!!! :loveu::loveu: witamy braciszka :evil_lol: dla mnie to bardziej szelciak z collie krótkowłosym :eviltong:

a Tośka to mi troszkę beardie przypomina :hmmmm:

Posted

A to Florka, psina z ciapkowa :) Moja nowa ulubienica, strasznie mnie ciekawi czego ona jest mieszanką. Ale w każdym razie nigdy takiego psa nie widziałam :)

Posted

Ogółem to Flora ma posturę dobermana, akurat tego na zdjęciu nie widac. Ja na samym początku obstawiałam dobermana i amstafa. A teraz to już sama nie wiem ;)

Posted

ojejciu, troszkę opcji przy Florci jest :eviltong: na pewno ma coś z dobka, z maliniaka też i jeszcze pomyślałam sobie o bauceronie, ale to tak tylko troszkę :eviltong: chociaż wg mnie najlepsze to dobek x maliniak

Posted

[quote name='M&T']ojejciu, troszkę opcji przy Florci jest :eviltong: na pewno ma coś z dobka, z maliniaka też i jeszcze pomyślałam sobie o bauceronie, ale to tak tylko troszkę :eviltong: chociaż wg mnie najlepsze to dobek x maliniak
Jak dobek i maliniak to skąd taki kolor?
Bym powiedziała, że dobek i owczarek holenderski, ale OH to za rzadka rasa.
stawiam na Asta i Maliniaka.

Posted

M&T napisał(a):
no tak, maść! Zapomniałam, że jest pręgowana xD

to wtedy twoja wersja jest bardziej prawdopodobna :evil_lol:

Jak zawsze mam racje:eviltong::lol:

Posted

no to powiedz mi kochana, jaka mieszanką jest mój tymczasik :evil_lol: bo ja na szczeniakach kompletnie się nie znam, więc nawet nie mam żadnego pomysłu xD