qeram Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 A teraz może mój bielas Romek? Jest wielkości dużego ON-ka Quote
Czarna_Owieczka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 geram - biały owczarek szwajcarski ;) Quote
anetta Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Border tyż, ale mi jeszcze z bernaśkiem się skojarzył :p To przez te białe skarpeteczki :) Śliczny. Quote
qeram Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):geram - biały owczarek szwajcarski ;) BOS ma większe uszy i smuklejszy pysk i jest od Romka mniejszy, ale może coś z BOS-a ma. Pysk bardziej do ON-ka podobny Quote
Czarna_Owieczka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 qeram napisał(a):BOS ma większe uszy i smuklejszy pysk i jest od Romka mniejszy, ale może coś z BOS-a ma. Pysk bardziej do ON-ka podobny Nie mówię przecież że rasowy, tylko że ma w sobie coś z bosika :p Quote
Anetka83 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 widze że ciekawych rzeczy mozna się tu dowiedziec:) To teraz ja... bo szczerze Wam powiem typów żadnych nie mam Quote
akodirka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Anetka83 - moze szpic, albo eurasier :razz: Quote
Anetka83 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 akodirka napisał(a):Anetka83 - moze szpic, albo eurasier :razz: ano... może cos w tym jest :roll: Quote
xantypa4 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='xantypa4']WIELKIE DZIEKI!!!! Czytalam wypowiedz Kasi wczoraj i nie zamierzalam juz zrobic falstart na "wstepie" ale dzieki takim milym slowom nie moge sie oprzec aby cos tu jeszcze dopisac. Tak juz gwoli scislosci, az tak niemadrzy nie jestesmy (raczej maz) aby ryzykowac zabranie pieska, moja dezaprobata i co teraz. Drugi kierowca tak w "razie czego" obiecal, ze pieska wezmie do siebie. Czy sprzedajacy to hodowca czy tez "hodofca" trudno powiedziec, chodzilo o pieska. Piesek jest (jak dla mnie) przesliczny, wzbudza ogolny podziw, madry. Jego specyficzna uroda sprawila, ze postawilam takie pytanie natomiast czy rodzice to jakas rasa czy tez jesli ktos napisze, ze zrodzil sie z kota i swinki morskiej, nie zmieni to mojego stosunku do suni. http://www.voila.pl/329/7bu7j/ i tak wygladam sunia jak dla mnie przesliczna i co wazne najukochansza. Nie ma wiekszego przeszczocha od niej. To moj prawdziwy skarb. Quote
M&T Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 hej, moglibyście mi pomóc? :) nie wiem jaką mieszanką może być mój Mickey, może wy byście odgadli? :) jedyne, co mogę stwierdzić to ma w sobie dużo z szelciaka- szczególnie charakter wypisz wymaluj sheltie :evil_lol: ma ok. 2 lat, i ok. 50-55 cm w kłębie :) a oto zdjęcia: [ten po prawej :eviltong:] Quote
Magot Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 M&T napisał(a):ale z czym :eviltong: Z kundelkiem?:lol: Quote
akodirka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 moze owczarek australijski ze stojacymi uszami? :evil_lol: Quote
akodirka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 M&T napisał(a):hmm... a co on może mieć z australiana? xD futo ma podobne :evil_lol: Quote
M&T Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 akodirka napisał(a):futo ma podobne :evil_lol: no może troszkę xP Quote
Luzia Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Pasuje żebym teraz ja o swojego zapytała :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Shatii Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Witam! Jest to mój pierwszy post, więc najpierw chciałem się z wszystkimi przywitać : ) A teraz do rzeczy: Nie wiem jaką rasę ma pewien pies... Wiem tylko tyle, że jest wysoki jakoś do kolan, budowy Dobermana, pyszczek ma jak Whippet xD Co to może być za rasa? P.S. Sierść krócitka. P.S.2 Nie jest to mieszaniec. Jest to konkretna rasa, ale nie wiem jaka :-/ #edit Pyszczek Whippeta: Budowa Dobermana: Przepraszam jeśli to zły dział. Quote
WildH Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Nie masz żadnego zdjęcia? Trudno wydedukować jaka to może być rasa.. Pinczer średni? EDIT Jakieś informacje dotyczące umaszczenia? Quote
Illusion Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 A nie łatwiej by było podejść do właściciela i spytać? Quote
Shatii Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Psa widział tylko mój ojciec. Właściciel mieszka 350 KM odemnie i nie mam z nim żadnego kontaktu. Śierść ma krótką. Podobno możebyć to pies myśliwski. Quote
Recommended Posts