Shadow Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 A po jakich rodzicach może być ten pies? Ja wiem... Oto psiul: Quote
Sylwia&westie Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 wydaje mi się po zdjęciu że jest podobny do ON:) Quote
Shadow Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Matka owczarek górski, ojciec-? prawdopodobnie ON:-) Quote
Shadow Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Kaukaz?Dziwne... Piesiul jest w miarę mały, jak pół ON-a Quote
Behemot Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 kamila997 napisał(a):Kaukaz?Dziwne... Piesiul jest w miarę mały, jak pół ON-a Coś kaukazowatego ma w oczach ;) Quote
Mokka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Cimi napisał(a):Sa przedstawiciele ;). Ale chiba nie kryją kundelków na prawo i lewo :roll: :lol: ? A może mamuśka przypadkowo pod hienę wpadła? Quote
Cimi Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Mokka napisał(a):Ale chiba nie kryją kundelków na prawo i lewo :roll: :lol: ? No w sumie nie :lol:. Ale Marcela nie wiedziała czy są to odpowiedziałam i tyle ;). Quote
moon_light Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Tunia_']a Tosi? tu Tosia maluch tu aktualnie Ja w niej widze jakiegoś szpica (husky?) plus cos mniejszego... Quote
sisay Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Ale fajny watek :multi: To ja tez mam zagadke :p zagadka ma okolo 7 mies i mam ja od dwoch tygodni, byly juz na tym forum wyrazne sugestie ze to prawie welsh; z zachowania faktycznie moglby byc terier, ale troche za posluszna jest ... Moze blizej sznaucerka? :cool3: Quote
Ewkaa Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 To ja też mam pytanie, kim mogli być rodzice tych psiaków. Dodam że psy już są w nowych domkach, ale cały czas nurtuje mnie to, bo napewno są nietypowe jak na kundle (mimo że to 100% kundelki.) Pierwszy to Agares, wielki i dostojny psiak, łaciaty jak krowa, wielki jak no własnie wielki :) Druga szczęściara to nasza czarna sunia, nazwalismy ją poprostu Ogarowata, aktualnie mieszka w Warszawie, i z tego co piszą właściciele, na ulicy ludzie zaczepiają ich z pytaniem co to za rasa.... Słowem świetna zabawa, może ktoś wpadnie na pomysł koło jakiej rasy 5 pokoleń wstecz stali potomkowie naszych podopiecznych:evil_lol: Quote
olekg89 Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 A mix-em jakich ras jest według was ten 70cm pan???? Quote
coztego Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 ma-ja, terier walijski to na 100% kręcił się wokół matki Twojej suńki :evil_lol: a mamusia moze była PONkiem :cool3: Ewkaaa, Agares to chyba dog niemiecki, mieszany z.... :hmmmm: dogiem niemieckim? :razz: A Czarna to gończy polski plus labrador :p olekg18, doberman z ONkiem :cool1: Quote
sisay Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Ewkaa'] Druga szczęściara to nasza czarna sunia, nazwalismy ją poprostu Ogarowata, aktualnie mieszka w Warszawie, i z tego co piszą właściciele, na ulicy ludzie zaczepiają ich z pytaniem co to za rasa.... :loveu: ale piekna! Kurcze, malo brakowalo a bylaby u mnie :placz: troche mi szkoda musze przyznac. Ech, nawet bardzo szkoda. Ale widac ze sunia ma super domek. Ewkaa, co u niej?? masz jakies ciekawe wiesci? ja mysle ze ona moze miec labka w rodzinie... Quote
Ewkaa Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Mam masę zdjęć i wieści, ale najcudowniejsze są zdjecia z dwoma chłopczykami, sunia szaleje z nimi na trawie, rewelka. No a właściciele chyba dumni że maja tak "rasowego" kundelka:evil_lol: Quote
sisay Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 No to bomba :multi: Ta sunia jest rzeczywiscie bardzo udanym mixem. Przesliczna! Tez mam jej zdjecia z odwiedzin w schronisku, ale jak ona wtedy wygladala... :roll: a jak teraz :loveu: Quote
coztego Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 My też chcemy rodowód :evil_lol: Kreska: I Kurczak: :cool1: Quote
Godelaine Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 coztego napisał(a):Może to mieszaniec owczarka holenderskiego? :razz: Zakładając, że polskie holendry można policzyć na palcach jednej ręki, jest to mało prawdopodobne. Co nie zmienia faktu, ze psiak jest śliczny :D Quote
coztego Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Godelaine napisał(a):Zakładając, że polskie holendry można policzyć na palcach jednej ręki, jest to mało prawdopodobne. Co Ty tam wiesz o rachunku prawdopodbieństwa :mad: ;) Quote
Sonika Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Kreska moze miala gdzies daleko w przodkach jakiego blabradora? :razz: A Kurczak moze cos z owczarkiem szetlandzkim? :evil_lol: :lol: Quote
Godelaine Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 coztego napisał(a):Co Ty tam wiesz o rachunku prawdopodbieństwa :mad: ;) To był mój ukochany dział matematyki :lol: Quote
Recommended Posts