BBeta Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='zerduszko']Wie ktoś może jaką mieszanka ras jest ten piesek czarny na samym dole, przy którym pisze cockapoo?? Cock to jak cocker, chociaż podobieństwa nie widze :diabloti: A apoo :hmmmm: Może lhasa apso Quote
zerduszko Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Coker :-o My ją tniemy ala sznaucer :razz: I nawet tak wygląda po obcieciu :p Dzięki :) Quote
dunia77 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [SIZE=-1]cockapoo = cocker spaniel and poodle Quote
BBeta Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='dunia77'][SIZE=-1]cockapoo = cocker spaniel and poodle Wiedziałam, że coś pomyliłam, aczkolwiek spaniela nadal nie widze Quote
Mudik Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='DuDziaczek']mudik nie denerwuj sie omatko.... hehe bez nerwow schroniskowiec fajnie brzmi :cool3: a ten twoj to rasowy z rodowodem ze sie tak oburzylas!! :-o[/quote] No coś Ty czy ja się denerwuję no może tak wyglądało, pisałam,że nie mam nic do schroniskowców oprócz tego Bambiego miałam 3 znajdki. Nie nie rasowy ale zgadnij z jakich TYLKO DWU ras :lol::eviltong: Quote
Goldenka 02 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 pierwszy psiak: papilon i troche Markiesje, drugi: może troszeczke pumi?, mundi i sznaucer Quote
Mudik Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Goldenka 02']pierwszy psiak: papilon i troche Markiesje, drugi: może troszeczke pumi?, mundi i sznaucer[/quote] Mundi:crazyeye:, to już druga osoba pisze o sznaucerze, blisko ta sam grupa pokrewna rasa,podpowiem,że krótkowłosa:eviltong: Quote
tylko psy Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 pierwszc piesek wyglada mi na pomeraniana Quote
Marta697 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 A co o mojej ślicznej psince myślicie:cool3: Mi sie wydaje mix springer spanielka:multi: Quote
Goldenka 02 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 niom, też mi wygląda na springer spaniela (i minimalnie przypomina płochacza niemieckiego i holenderskiego, tylko umaszczenie nie te) :) Mudik pomyliłam się. Ach te literówki... Quote
Inez Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 A moja Lena? Jakich mogła mieć przodków? Dodam że jest szorstowlosa i ma charakterystyczną białą bródkę. Jest bardzo podobna do psa który gra w reklamie leku no-spa (tylko umaszczenie ma inne). Quote
Goldenka 02 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Parsson russel terrier, i gdyby nie kształt czaszki (kufy...) i rodzaj sierści to terier brazylijski. Quote
kaaamilaa Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 To może moje suczydło...kto ma jakieś propozycje? Quote
Bakteria Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Jak dla mnie to pudel ze sznaucerem :cool1: Quote
Anecioreczek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 kim mógł byc nasz tatus?:>:razz: Mamusie znamy;) oto mama;) Quote
Mudik Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 No to napiszę bo nikt nie zgadł, mój Bambo(ten mały czarny o którym pisaliście,że może mix sznaucera) to mama:ruda miniaturowa pinczerka(sznaucer to właściwie pinczer szorstkowłosy;-) ) i tata czarny polski owczarek nizinny, co ciekawe w miocie z którego pochodził były tylo dwa szczeniaki on i sunia ..uwaga....brązowa pręgowana!! koleżanka twierdziła,że tata jeden ale mi to dziwnie wygląda żadna z tych ras nie niesie w genach pręgowania? :-) Quote
Bakteria Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Nigdy bym się nie domyśliła, że w tym Mixie jest pinczerek miniaturowy... :lol: PON to jeszcze jeszcze, bo też kudłaty i nieduży, ale pinczerek miniaturowy ? :eviltong: Quote
Mudik Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 No Bambo był niewiele większy od mamy taka ciut większa miniatura sznaucera:-) A POn nieduży?????? toż on o wiele od pinczera większy to są całkiem duże psy, większe od moich mudi które maja około 40 kilku cm w kłębie! Quote
Mudik Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Jamnik i sznaucer ? Jamnik na 100% ale Baton jest słodki:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts