Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']Wie ktoś może jaką mieszanka ras jest ten piesek czarny na samym dole, przy którym pisze cockapoo??
Cock to jak cocker, chociaż podobieństwa nie widze :diabloti: A apoo :hmmmm: Może lhasa apso

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DuDziaczek']mudik nie denerwuj sie omatko.... hehe bez nerwow schroniskowiec fajnie brzmi :cool3: a ten twoj to rasowy z rodowodem ze sie tak oburzylas!! :-o[/quote]
No coś Ty czy ja się denerwuję no może tak wyglądało, pisałam,że nie mam nic do schroniskowców oprócz tego Bambiego miałam 3 znajdki.
Nie nie rasowy ale zgadnij z jakich TYLKO DWU ras :lol::eviltong:

Posted

[quote name='Goldenka 02']pierwszy psiak: papilon i troche Markiesje,
drugi: może troszeczke pumi?, mundi i sznaucer[/quote]
Mundi:crazyeye:, to już druga osoba pisze o sznaucerze, blisko ta sam grupa pokrewna rasa,podpowiem,że krótkowłosa:eviltong:

Posted

A moja Lena? Jakich mogła mieć przodków?
Dodam że jest szorstowlosa i ma charakterystyczną białą bródkę.
Jest bardzo podobna do psa który gra w reklamie leku no-spa (tylko umaszczenie ma inne).

Posted

No to napiszę bo nikt nie zgadł, mój Bambo(ten mały czarny o którym pisaliście,że może mix sznaucera) to mama:ruda miniaturowa pinczerka(sznaucer to właściwie pinczer szorstkowłosy;-) ) i tata czarny polski owczarek nizinny, co ciekawe w miocie z którego pochodził były tylo dwa szczeniaki on i sunia ..uwaga....brązowa pręgowana!! koleżanka twierdziła,że tata jeden ale mi to dziwnie wygląda żadna z tych ras nie niesie w genach pręgowania? :-)

Posted

No Bambo był niewiele większy od mamy taka ciut większa miniatura sznaucera:-) A POn nieduży?????? toż on o wiele od pinczera większy to są całkiem duże psy, większe od moich mudi które maja około 40 kilku cm w kłębie!