BBeta Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 zuza i zwierzaki napisał(a):POL GENETYKI ODKRYLAS:loveu: :multi: Czarnego teriera rosyjskiego wymieniły już wcześniej co najmniej trzy osoby... :roll: CTR + Owczarek niemiecki ?? Quote
zuza i zwierzaki Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 BBeta napisał(a):Czarnego teriera rosyjskiego wymieniły już wcześniej co najmniej trzy osoby... :roll: CTR + Owczarek niemiecki ?? WYGRALAS, wymienily, ale pobieznie czytajac widzialam, ze mialy jakies watpliwosci czy czasem nie sznaucer:loveu: sorki, jesli kogos przegapilam:oops: Quote
Cambel&Megi Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 A kim są rodzice mojej suńki? :razz: ;) Quote
Cambel&Megi Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Właśnie czasem spotykam się z komentarzami typu ' o patrz mały wilczurek'... :eviltong: Quote
jefta Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 na pierwszym zdjęciu to jak malina bez maski :cool3: Quote
BBeta Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 zuza i zwierzaki napisał(a):WYGRALAS, wymienily, ale pobieznie czytajac widzialam, ze mialy jakies watpliwosci czy czasem nie sznaucer:loveu: sorki, jesli kogos przegapilam:oops: Tak swoją drogą ciekawe połączenie, a psiak na prawde bardzo ładny ;) Quote
eria Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 co powiecie o mojej małej ? dla mnie rasowy kromfohrlander:eviltong: (tak wygląda: http://www.von-der-napoleonsnase.de/Startseite/2004-04-12%2012-31-43.JPG ) a charakterologicznie : foxterrier plus pitbull :evil_lol: co widać na drugiej focie:evil_lol: Quote
Kasia_82 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Nie chodzilo mi wcale o to aby kogos urazic, tylko doksztalcic w temacie.Wydawalo mi sie, ze od tego jest dogomania.Myslalam,ze tepimy pseuhodowle i zakup pieskow pochodzacych z tego zrodla.Moze sie myle :roll: Ostatnio bardzo dziwne rzeczy sie tutaj dzieja.Nic dodadac,niz ujac :shake: Dodatym tylko,ze kazdy piesek jest sliczny gdy jest maly.Problem narasta gdy piesek podrasta.Z tad moja uwaga do przemyslenia posiadanie psa.Czasami jest to tylko odruch bo jest maly i piekny.Nalezy przemyslec rozne rzeczy jak. wydatki, obowiazki itp.Wiem co mowie, gdyz spotykam sie z tym na codzien. Zycze powodzenia ;) Quote
Kati Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Eria, a może foxterier i jack russel terier :roll: :) Quote
eria Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Kati napisał(a):Eria, a może foxterier i jack russel terier :roll: :) ona jest większa i od jednego i od drugiego:cool3: Quote
Goldenka 02 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 BBeta napisał(a):Czarnego teriera rosyjskiego wymieniły już wcześniej co najmniej trzy osoby... :roll: CTR + Owczarek niemiecki ?? jak przeczytałam ze sierśc taty reszta matki, też skojazyłam sobie owczarka, cóz za późno zajrzałam na ten wątek:cool1: GRATULUJĘ!!!:diabloti: Quote
Goldenka 02 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 moniska (mam nadzieję że dobrze napisałam:lol: ) twój psiak ma coś ze szpica i ONka:) Cambel twoja pninka z kolei przypomina mi malinos (tylko mordka nie ta...) i psa faraona (zwłaszcza po uszach na pierwszej focie) Quote
Cambel&Megi Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Goldenka 02 napisał(a):moniska (mam nadzieję że dobrze napisałam:lol: ) twój psiak ma coś ze szpica i ONka:) Cambel twoja pninka z kolei przypomina mi malinos (tylko mordka nie ta...) i psa faraona (zwłaszcza po uszach na pierwszej focie) Z tymi uszami to nic nie wiadomo, raz stoją, raz są oklapnięte... :eviltong: Jak dla mnie, to z pyszczka trochę Collie przypomina, tylko mini....i to czasem jak się tak dziwnie ustawi :lol: Quote
Goldenka 02 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 też przez chwilke myślałam o collie eria psiak śliczny jest minimalnie podobny do hollandse smoushonda i biszona hawaiskiego, jak juz pisałaś przypomina Komfohrlandera i na pewno ma coś z szorstkowłosego gończego wendyjskiego (tylko kolory oraz sierść Grand basset griffon vendeena, bo o z postawy i w szczególności uszu ani troche go nie przypomina). Quote
eria Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 jednym słowem -chodząca oryginalność :eviltong: :loveu: :loveu: przynajmniej ONa nie przypomina:multi: :multi: :evil_lol: Quote
Moniskaa Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Goldenka 02 napisał(a):moniska (mam nadzieję że dobrze napisałam:lol: ) twój psiak ma coś ze szpica i ONka:) Cambel twoja pninka z kolei przypomina mi malinos (tylko mordka nie ta...) i psa faraona (zwłaszcza po uszach na pierwszej focie) To powiem prawde. Skaypera rodziami jest mix labek i mix ONka. A dziadkowie to ONki :) Quote
psowa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Kasia_82']tepimy pseuhodowle i zakup pieskow pochodzacych z tego zrodla. Kasiu.. ale jak juz te pieski są w pseudohodowli to KTOŚ musi się nimi zaopiekować. Ktoś je musi pokochać. Bo jakie masz rozwiązanie dla piesków które już są? Hmm? Przepraszam za off topic. xantypa4 Sunia jest przecudna :):loveu: I na pewno ma dużo z małego szczekacza pekińczyka :D Quote
eria Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 na ostatniej focie, napewno widzę labka :cool3: może jakiś ast też był w rodzince? :evil_lol: Quote
Bewarka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 A ja-niewiem dlaczego :niewiem:-widzę w nim molosa :-o Quote
Goldenka 02 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 agaciuuu dla mnie twój psiak może mieć w rodzinie pinczera austriackiego (austryjackiego), amstafa, boksera i psa kanaryjskiego (zwłaszcza na ostatnim zdjęciu). justys ja wiem czemu sunia przypomina ci molosa:p:eviltong:! bo ma duże łapy. Agaciaaa: czy to jeszcze młody psiak? Quote
JIM Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 A moja Daisy? :cool3: Ma teraz półtora roku... mi tam wygląda jak kundel z kundla :D ale moze macie jakies opcje :P Quote
Recommended Posts