Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zuza i zwierzaki napisał(a):
POL GENETYKI ODKRYLAS:loveu: :multi:

Czarnego teriera rosyjskiego wymieniły już wcześniej co najmniej trzy osoby... :roll:

CTR + Owczarek niemiecki ??

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BBeta napisał(a):
Czarnego teriera rosyjskiego wymieniły już wcześniej co najmniej trzy osoby... :roll:

WYGRALAS, wymienily, ale pobieznie czytajac widzialam, ze mialy jakies watpliwosci czy czasem nie sznaucer:loveu: sorki, jesli kogos przegapilam:oops:

Posted

zuza i zwierzaki napisał(a):
WYGRALAS, wymienily, ale pobieznie czytajac widzialam, ze mialy jakies watpliwosci czy czasem nie sznaucer:loveu: sorki, jesli kogos przegapilam:oops:

Tak swoją drogą ciekawe połączenie, a psiak na prawde bardzo ładny ;)

Posted

Nie chodzilo mi wcale o to aby kogos urazic, tylko doksztalcic w temacie.Wydawalo mi sie, ze od tego jest dogomania.Myslalam,ze tepimy pseuhodowle i zakup pieskow pochodzacych z tego zrodla.Moze sie myle :roll: Ostatnio bardzo dziwne rzeczy sie tutaj dzieja.Nic dodadac,niz ujac :shake:
Dodatym tylko,ze kazdy piesek jest sliczny gdy jest maly.Problem narasta gdy piesek podrasta.Z tad moja uwaga do przemyslenia posiadanie psa.Czasami jest to tylko odruch bo jest maly i piekny.Nalezy przemyslec rozne rzeczy jak. wydatki, obowiazki itp.Wiem co mowie, gdyz spotykam sie z tym na codzien.

Zycze powodzenia ;)

Posted

BBeta napisał(a):

jak przeczytałam ze sierśc taty reszta matki, też skojazyłam sobie owczarka, cóz za późno zajrzałam na ten wątek:cool1:

GRATULUJĘ!!!:diabloti:

Posted

moniska (mam nadzieję że dobrze napisałam:lol: ) twój psiak ma coś ze szpica i ONka:)

Cambel twoja pninka z kolei przypomina mi malinos (tylko mordka nie ta...) i psa faraona (zwłaszcza po uszach na pierwszej focie)

Posted

Goldenka 02 napisał(a):
moniska (mam nadzieję że dobrze napisałam:lol: ) twój psiak ma coś ze szpica i ONka:)

Cambel twoja pninka z kolei przypomina mi malinos (tylko mordka nie ta...) i psa faraona (zwłaszcza po uszach na pierwszej focie)

Z tymi uszami to nic nie wiadomo, raz stoją, raz są oklapnięte... :eviltong:
Jak dla mnie, to z pyszczka trochę Collie przypomina, tylko mini....i to czasem jak się tak dziwnie ustawi :lol:

Posted

też przez chwilke myślałam o collie

eria psiak śliczny jest minimalnie podobny do hollandse smoushonda i biszona hawaiskiego, jak juz pisałaś przypomina Komfohrlandera i na pewno ma coś z szorstkowłosego gończego wendyjskiego (tylko kolory oraz sierść Grand basset griffon vendeena, bo o z postawy i w szczególności uszu ani troche go nie przypomina).

Posted

Goldenka 02 napisał(a):

To powiem prawde. Skaypera rodziami jest mix labek i mix ONka. A dziadkowie to ONki :)

Posted

[quote name='Kasia_82']tepimy pseuhodowle i zakup pieskow pochodzacych z tego zrodla.

Kasiu.. ale jak juz te pieski są w pseudohodowli to KTOŚ musi się nimi zaopiekować. Ktoś je musi pokochać.
Bo jakie masz rozwiązanie dla piesków które już są? Hmm?
Przepraszam za off topic.

xantypa4 Sunia jest przecudna :):loveu: I na pewno ma dużo z małego szczekacza pekińczyka :D

Posted

agaciuuu dla mnie twój psiak może mieć w rodzinie pinczera austriackiego (austryjackiego), amstafa, boksera i psa kanaryjskiego (zwłaszcza na ostatnim zdjęciu). justys ja wiem czemu sunia przypomina ci molosa:p:eviltong:! bo ma duże łapy. Agaciaaa: czy to jeszcze młody psiak?