Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Hej, a może wiecie z jakich ras składa się moja Aza :) Fotki robione zaraz po tym jak zabrałem ją ze schroniska. Teraz jest już u mnie 1,5 roku, troche przytyła i nie jest tak wychudzona.

• 1 month later...
Posted

A moje to to? :) Znam matke, ale zgadujcie :P Tatus nieznany, ale czekam na jakies pomysly :) Dodam, ze rodzenstwo bylo mniej wiecej w takich kolorach jak moj, a jeden bialy w brazowe laty
Teraz wazy 16kg, wiek w podpisie

Posted

Na rodzenstwo nie koniecznie porównuj, bo ojców szczeniaki z jednego miotu moga miec róznych ;) Mi sucz wyglada na mix belga malinois, moze gdzies tam rodezjan...

Posted

Tak ja wiem ze rozni tatusiowie moga byc, ale brat o ktorym napisalam ze bialy jest po prostu KOPIA i nawet w tym samym tepie rosna i przybieraja tyle samo na wadze, tylko tym umaszczeniem sie roznia :)

Posted

[quote name='Nanami']Na rodzenstwo nie koniecznie porównuj, bo ojców szczeniaki z jednego miotu moga miec róznych ;) Mi sucz wyglada na mix belga malinois, moze gdzies tam rodezjan...

Mi sie wydaje ze to chyba pies:razz:

Posted

Z budowy i uszu przypomina mi takiego jednego pieska z forum o TTB ;) tamten był bodajże miem onka z astem ;) maybe trochę labradora ;) Tylko tamten miał pyszczek szerszy trochę :lol:

Posted

Witam. Przeczytałam cały wątek i zauważyłam że większość kundelków jest porównywana do mixa ONek + jamnik. W związku z tym wklejam Wam zdjęcie mojego Hektora, znam jego rodziców, widziałam osobiście:
M: Owczarek Niemiecki długowłosy z rodowodem,
O: Jamnik (czarny podpalany)

Jestem w pracy i mam tylko takie zdjęcie, jak wrócę do domu to wstawie stojącego. Sięga ciut poniżej kolan.

Posted

A co Wy na to? To jest mama mojej Pestki:

A to jest Pestka:

Pestka ma prawie 9 miesięcy, jest ciekawska, każdy człowiek to przyjaciel, którego trzeba koniecznie przywitać, spacery spędza z nosem w trawie. Poza tym ma manię darcia skarpetek, szmatek i gąbek na najdrobniejsze kawałeczki :evil_lol: Waży 23 kilo, ma ok 48 cm w kłębie, jest raczej szczupła, ale tylko w tyłku, klatę ma natomiast rozbudowaną i taką wypukłą :cool3: Taki diabeł w owczej skórze.

Ps. Ojciec nieznany, czekam na propozycje :razz: