Behemot Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 haska_12 napisał(a):sylwetka chartusia ale wygląd collie :) O którym piesku piszesz? Quote
mar....ka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Bohemot Twoja sunia coś dla mnie ma z collie, na pewno ten wydłuzony pyszczek i układ oczu jakoś tak mnie na ten trop naprowadzają:))) Quote
Behemot Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 majoka napisał(a):Bohemot Twoja sunia coś dla mnie ma z collie, na pewno ten wydłuzony pyszczek i układ oczu jakoś tak mnie na ten trop naprowadzają:))) Tak mówią - właściwie wszyscy - i weterynarze, i zwykli śmiertelnicy :cool3: Ma też szczątkową collakowatą kryzę na szyi :lol: Quote
Fauka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 A czy ktoś wie z jaką rasa może być mój Ajsik spokrewniony?? od 3 lat się nad tym głowię :| t jest jego fotka: Quote
Kori Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Widzę, ze ten wątek jest oblegany od paru ładnych dni, i sama czesto tu zaglądam,a le po prostu musze trochę zrobić na off: Dziewczyny (i chłopaki, ajk sa jacyś) kto jeszcze nic nie wie o akcji Puriny, prosż eoddajcie głos. Chwile zajmuje rejestracja i inne bajery,a le dzięki temu co miesiąc możecie oddawac głosy - dawać 1kg karmy. Widzę, ze ten wątek jest oblegany, więc podaje tutaj informacje. Wiecej na wątku http://www.dogomania.pl/forum/showth...t=26033&page=6 PrOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOsze, pomóżcie :shake: Quote
AśkaK Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='zaba14'] Czarnulek - toż to jedna rasa z moją Lusią!:loveu: :multi: ;) Oto Lusia: Prawda że identyko?! Uszka na zdjęciu ma akurat trochę klapnięte, ale też tak podnosi jak nasłu****e.:p Ma ok 30 cm w kłębie. Niech zgadnę, kawaler pewnie też cuś koło tego..? O, jeszcze taka fotka: i panienka w całej okazałości: No i co to Waszym zdaniem jest?:lol: Quote
PATIszon Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='AśkaK'] No i co to Waszym zdaniem jest?:lol: Fajny material na agility...:cool3: :cool3: :cool3: Quote
AśkaK Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Żebyś wiedziała PATIszon!!!:p Chyba pradziadek był charcikiem włoskim, bo mała zasuwa jak meserszmit!:evil_lol: Wszystkie, dosłownie wszystkie psy w parku potrafi dogonić, żaden jej złapać nie może. No...był jeden wyjątek i był to właśnie...charcik włoski!:lol: Czy możesz polecić jakiś fajny klub..? Od dawna myślę żeby z Lusią gdzieś się zapisać, ona po prostu kocha biegać.:p Quote
Mokka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='AśkaK']Żebyś wiedziała PATIszon!!!:p Chyba pradziadek był charcikiem włoskim, bo mała zasuwa jak meserszmit!:evil_lol: Wszystkie, dosłownie wszystkie psy w parku potrafi dogonić, żaden jej złapać nie może. No...był jeden wyjątek i był to właśnie...charcik włoski!:lol: Czy możesz polecić jakiś fajny klub..? Od dawna myślę żeby z Lusią gdzieś się zapisać, ona po prostu kocha biegać.:p Dawaj ją do nas :lol: . Moja sucz się starzeje, przydałaby się jakaś godna następczyni Quote
AśkaK Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 hehe, Mokka, niestety, na punkcie Luśki oboje z TZtem zwariowaliśmy, miała być u nas na tymczas, a została na zawsze.:lol: A Twoja suńka to nie gadaj , że starowinka - prezentuje się zawodowo!:loveu: I też do Luski podobna, tylko sierściucha dłuższa. No i jaka to rasa...?:lol: Quote
PATIszon Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Mokka, sliczne zdjecie Moni! Czekaj, gdzies, ktos, kiedys mowil, ze Monia niefotogeniczna jest i ciezko jej zrobic dobre zdjecie, bo cala czarna....:cool3: AskaK zajrzyj do dzialu Agility. Tam masz linkownie i mnostwo klubow, jest w czym wybierac! Quote
zakla Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Moń ma coś z whippeta, ja to wiem:lol: Nawet da sie ja ustawic jak w whippeciej pozycji:cool3: Quote
PATIszon Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='zakla']Moń ma coś z whippeta, ja to wiem:lol: Nawet da sie ja ustawic jak w whippeciej pozycji:cool3: No Monia to wykapany whippet!:evil_lol: Quote
aśka-od-dagona Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 a ja Wam dam najpierw Dagona(bo łatwiej;) i dodam ze matka wygladala jak flat skundlony, a reszta z miotu to biszkopciki labkowate;) pozdrawiam(potem wrzuce Wam Diunke;)) Quote
Amanita Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 To my z Azunią też zwracamy się do znawców z zapytaniem: "kto tu namieszał?":cool3: Dziewczynka ma 4 latka, jest u mnie od czterech miesięcy. Z charakteru: lękliwa, spokojna i straszna zazdrośnica. Kiedy poszłam z nią do weta, stwierdził, że jest podobna do wilczarza irlandzkiego. Jako że w kwestii psich ras laik jestem, po powrocie do domu wyszukałam zdjęcia piesków tejże rasy i jak dla mnie to chyba jednak nie to. A to moja księżniczka - Azulia Sasetka;): Przepraszam, że aż tyle zdjęć, ale nie mogłam się zdecydować:oops: Quote
Kati Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 moze ma cos z wilczarza, ale bardziej jakis terrier. Quote
AśkaK Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Ja też stawiam na dziadka-teriera. Albo nawet na tatę!:p Quote
kurczak_wtw Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 no to powiedzcie mi co to takiego::evil_lol: dodam, że podejrzewamy go o jakieś powiązania z kaukazem:cool3: tylko skarłowaciałym, oraz może ON-kiem "kudłaczem"? Quote
Sonix Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Kati napisał(a):moze ma cos z wilczarza, ale bardziej jakis terrier. To moze airedale terrier? Quote
megii Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 to ja przedstawię swoje kunmdlisko :lol: Saba :) wyżłopodobna chyba trochę..? i jeszcze jedna moja sunia- Fama- ale ona to już chyba do niczego nie jest podobna ;) no, może do Zgredka.. znajdę jej jakąś zgredkową fotkę to wrzucę :) Quote
Mi. Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Sonix napisał(a):Ma w sobie wilczarza irlandzkiego ;) Właśnie to samo chciałam napisać:eviltong: . Saba ma coś w sobie z wilczarza:p . No i z wyżła chyba... Quote
Recommended Posts