Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Eko, jak na moje ONkowa (taka za masywna jak na Belga), tyle, ze kolor inny:eviltong:
Szarik troszke jak kaukaz. To Twój pies?

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eko, jak na moje ONkowa (taka za masywna jak na Belga), tyle, ze kolor inny

No nie :razz:*z tym kolorem mam właśnie największy problem bo już mi nawet Wet gadał że to nie Belg ale on gadał coś, że Belgi mają trochę inne umaszczenie, ale jak patrze na zdjęcia Malinosów z neta i porównuje z tą moją to jakoś różnicy nie widzę znacznej ... jezeli chodzi o masywność to się i pewnie zgodzę no i na jak się bliżej przypatrzeć z pyska to taki typowo Onkowaty, ale tylko z pyska*:evil_lol: cała reszta nie podobna ani ciutkę i strzelam na ślepo do czego to podobne*:razz: i nic mi nie przychodzi do głowy tylko ten Belg tak jakoś. I tam w sumie to nie ważne do czego ważne, że mam orginał*:multi:, a nie kolejną kopię z kopi*:eviltong: .*

Posted

Haszczaka to ja tam na pewno nie widzę; raczej ONka z czymś o bardziej limfatycznym typie budowy - coś molosowatego albo wyżłowatego, co dało taką mięsistą skórę i tą strzałkę z cetkami na pysku. Gdyby to był husky/ON budowa ciała bylaby o wiele bardziej sucha, smukła, zwłaszcza w tym wieku.

Myślę, że to będzie naprawdę spory pies, na pewno więszky od mojej suki (24 kg, 56 cm w kłebie), bo ona w wieku 4 miesięcy była mniejsza i przede wszystkim drobniejsza od tej.

Posted

Martens napisał(a):
Haszczaka to ja tam na pewno nie widzę; raczej ONka z czymś o bardziej limfatycznym typie budowy - coś molosowatego albo wyżłowatego, co dało taką mięsistą skórę i tą strzałkę z cetkami na pysku. Gdyby to był husky/ON budowa ciała bylaby o wiele bardziej sucha, smukła, zwłaszcza w tym wieku.

Może CAO?.:roll:

Posted

Martens napisał(a):

Myślę, że to będzie naprawdę spory pies, na pewno więszky od mojej suki (24 kg, 56 cm w kłebie), bo ona w wieku 4 miesięcy była mniejsza i przede wszystkim drobniejsza od tej.

tu na zdjeciu moze tak nie widac ale ona jest drobna i szczupła

Posted

Możecie mi pomóc, mamy w Stowarzyszeniu taką śliczną sunię. Kojarzy mi się z jakąś rasą ale kompletnie nie pamiętam z jaką. Ma około roku i jakieś 50-55 cm. w kłębie.

• 4 weeks later...
Posted

Bardziej niż moja przypomina owczarka niemieckiego*:eviltong: chyba coś z długowłosym, bo ma te dłuższe trochę futerko i chyba coś jeszcze, ale nie bardzo już potrafię powiedzieć co.*