Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Behemot dla mnie pysk to zdecydowanie collie a reszta........hmmmmm może na pewno nie chart, nad owczarkiem bym pomyślała, moze nie czystym ale któryms w pokoleniu

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Delfin napisał(a):
Behemot dla mnie pysk to zdecydowanie collie a reszta........hmmmmm może na pewno nie chart, nad owczarkiem bym pomyślała, moze nie czystym ale któryms w pokoleniu

Też tak myślę :lol: Parę osób dopatrywało się w niej również cech ogara, zwł. kiedy była malutka.

Posted

Cóż... mieszaniec w typie owczarka, cech tervika nie widzę, poza nieco dłuższym włosem... juz prędzej doszukiwałabym się długowłosego ON-ka.

Posted

pysk zupełnie nietervikowy, taki kundelek z Onka (to chyba najpopularniejsze mieszańce), ale proporcje (na zdjęciu pierwszym bardziej widać) wpisane w kwadrat jak u szpica, ogonek też wyżej niż u ONka a uszka świńskie z załamaniem na końcu ;)

Sąsiad się ze mną kłócił, że na pewno jest rasowy i się nie znam, bo ma wilcze pazury
no.... to teraz już wiecie po czym się poznaje rasowe psy! ;)

Posted

Śliczny pies, moim zdaniem to mix on-ka i kolaka.
A swoją drogą ja też się spotykam z takimi głupimi teoriami na temat rasy psów. Kiedyś znajomy mi wmawiał, że ma AST-a i pitbulla a oba z tego samego miotu były (no oczywiście bezpapierowego:angryy:).

Posted

owczarek z majorki? jaki to jest? ja znam tylko ca de bou ale to nie owczarek tylko pies bojowy :diabloti: a czy na majorce są wogóle jakieś owce? :eviltong:

A psinka jest prześliczna, ma cudne oczka :loveu:

Posted

podobna nawet bardzo :p a ile ma niej wiecej w kebie?

feajne te zdjecie z zabawkami :P przypomina mi mojego chuligana jak leze wsrod sterty zabawek :D