alive Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 A oto moja Chili :loveu: . Jak chyba wiekszość psiaków z tego wątku jest ze schroniska, więc nie mam pojęcia jak wyglądali jej rodzice... mam jakieś swoje typy z jakimi psiakami może być spokrewniona ale jestem ciekawa jakie według Was może mieć korzenie! Chili ma około roku, jest średniej wielkości i waży 11kg, ma średniej długości bardzo delikatne, mięciutkie futerko i piękną bródkę :). tu ze swoją starszą siostrą u której nie mam wątpliwości kim byli rodzice :cool3: Quote
Nanami Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Ta ruda to chyba vizsla :eviltong: A ta mała gdzies tam ma cośik z ONka :) Quote
CHI Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 "Charciczka" to wypisz wymaluj zaniedbany wilczarz irlandzki... Szorstka sierść, maść no i baardzo szybka..., na kudłatych sie znie wyznaję :) pozdrawiam Quote
alive Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Nanami napisał(a):Ta ruda to chyba vizsla :eviltong: A ta mała gdzies tam ma cośik z ONka :) z rudą trafilaś :) a mała rzeczywiście ma coś z ON tylko jakiegoś miniaturowego :) Quote
alive Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 a jesli chodzi o pieska puchu to dla mnie na bank jest po whippecie albo chociaż po charciku włoskim! ale jakichkolwiek rodziców by nie miała mieszanka wyszła śliczna :) Quote
puchu Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 bo mi się jeszcze pies w narcyza zamieni :mad: :lol: CHI jakby urosła jeszce ponad 40 cm, to by pasowała ;) A Chili to nie będzie ONek z terierem/sznaucerem? Quote
alive Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 no własnie głównym podejrzanym jest terrier bo ma strasznie terrierowaty charakter :) no i gdyby nie stojące uchy byłaby podobna do jagdterriera! Quote
puchu Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 czy ja wiem... przeglądając galerie, mimo wszystko przypomina mi bardziej owczarka. terierowate charakterki górą! :evil_lol: Quote
alive Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 no może i bardziej tylko czemu takim kurduplem jest? :) Quote
puli Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='modliszka84']a może ktos wie co przypomina moja Sonia? ma 6 lat, waga 9 kg Barbeta (Trochę za mała,ale podobna) Quote
karlaaa Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 A do kogo podobny ten maluszek? Niestety nie mam zdjęcia gdzie widać jego wielkość ale mogę powiedzieć, że jest niewiele większy od kota :) Quote
AnetaA Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 A może ktoś wie co to za ,,podejrzana" rasa?? :):):Sucz mojej koleżanki zresztą przygarnięta więc.. rodzice nieznani..:) Quote
majafaja Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 alice!! towj mala ma troche nie tyle z onka ile z owczarka belgijskiego! nie wydaj Ci sie??? malinois... patrz: zobacz na łebek:D Quote
alive Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='majafaja']alice!! towj mala ma troche nie tyle z onka ile z owczarka belgijskiego! nie wydaj Ci sie??? malinois... patrz: zobacz na łebek:D bo ja wiem...:roll: Quote
Sonya Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 To mój pierwszy post na tym forum, więc witam wszystkich dogomaniaków !!!! Jestem ciekawa jakich przodków miała moja suńka. Chłopcy, od których ją mam powiedzieli mi, że mamusia była kundelkiem do kolan, a tata bernardynem :-o :shake: :crazyeye: Chyba nie mieli pojęcia o rasie tatusia.... A oto moja kruszynka Tak wyglądała w wieku 5 tygodni... A taka Panna z niej wyrosła I jeszcze tu... Quote
moon_light Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 trochę do Husky'ego podobna :) ps. mogła by ciutkę schudnąć, bo pewnie przez te dodatkowe kg plecy ja pobolewają(tylko nie odbierz tego co napisałam za atak:lol:) Quote
Sonya Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Spoko:eviltong: :oops: Już jest odchudzona troche. Jedno zdjęcie jest z 2005 roku, a drugie "tak wyszło". Ona na zdjęciach wychodzi grubiej (ma to po mnie:roll: ). "Na żywo" to jej nawet żeberka widać chwilami :oops: Quote
Inez Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Rzeczywiście chyba ma cos z syberiana husky. Stawiam ze to mieszaniec husky z owczarkiem niemieckim abo jakimś owczarkowym mixem. :) Jedno jest pewne, jej tatus napewno nie był bernardynem.:lol: Quote
karlaaa Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Nie no z haszczaka to może ma ... ogon Jak dla mnie ma coś z owczarka niemieckiego i ... who knows ale może ... Quote
diabelkowa Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 teraz jaa :] tylko nie mowcie ze jest skrzyzowany z jamnikiem bo dlugi ... ma wklebie ok 43 a na dlugosc z ogonem 110 cm :P Quote
puchu Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Napewno Onek. A może jednak gdzieś wśród przodków miał jamnika? A co powiecie na Filipa? Aktualnie ma 6 miesięcy Quote
Nanami Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 O rany, jakie długie uszyska, to chyba od jakiegos baseta ;) I chyba jakis gonczy krótkowłosy tez, bo ta biała koncówka ogona. I jakis molos moze? ;) Quote
Patka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 albo kawałek jakiegoś bullowatego amstafikowy ;) kolor jednak iscie red pitkowy :) Quote
wiq Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 o qter, ale mi Logan przypomina Bystra:loveu: Filip tez cudny:loveu: Wyglada,jakby mial dolewke pitbulla;) Quote
diabelkowa Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 logan z onkiem ? :P hehe chyba nie w tym zyciu i nie na takich krootkich lapach ;] no mi sie kojazy on z bullowatym i jakims mysliwskim ;] Quote
Recommended Posts