Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A oto moja Chili :loveu: . Jak chyba wiekszość psiaków z tego wątku jest ze schroniska, więc nie mam pojęcia jak wyglądali jej rodzice... mam jakieś swoje typy z jakimi psiakami może być spokrewniona ale jestem ciekawa jakie według Was może mieć korzenie! Chili ma około roku, jest średniej wielkości i waży 11kg, ma średniej długości bardzo delikatne, mięciutkie futerko i piękną bródkę :).

tu ze swoją starszą siostrą u której nie mam wątpliwości kim byli rodzice :cool3:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Charciczka" to wypisz wymaluj zaniedbany wilczarz irlandzki...
Szorstka sierść, maść no i baardzo szybka..., na kudłatych sie znie wyznaję :) pozdrawiam

Posted

Nanami napisał(a):
Ta ruda to chyba vizsla :eviltong: A ta mała gdzies tam ma cośik z ONka :)

z rudą trafilaś :) a mała rzeczywiście ma coś z ON tylko jakiegoś miniaturowego :)

Posted

a jesli chodzi o pieska puchu to dla mnie na bank jest po whippecie albo chociaż po charciku włoskim! ale jakichkolwiek rodziców by nie miała mieszanka wyszła śliczna :)

Posted

bo mi się jeszcze pies w narcyza zamieni :mad: :lol:
CHI jakby urosła jeszce ponad 40 cm, to by pasowała ;)

A Chili to nie będzie ONek z terierem/sznaucerem?

Posted

[quote name='majafaja']alice!! towj mala ma troche nie tyle z onka ile z owczarka belgijskiego! nie wydaj Ci sie??? malinois...
patrz:

zobacz na łebek:D

bo ja wiem...:roll:

Posted

To mój pierwszy post na tym forum, więc witam wszystkich dogomaniaków !!!!
Jestem ciekawa jakich przodków miała moja suńka. Chłopcy, od których ją mam powiedzieli mi, że mamusia była kundelkiem do kolan, a tata bernardynem :-o :shake: :crazyeye: Chyba nie mieli pojęcia o rasie tatusia....
A oto moja kruszynka

Tak wyglądała w wieku 5 tygodni...

A taka Panna z niej wyrosła

I jeszcze tu...

Posted

Spoko:eviltong: :oops: Już jest odchudzona troche. Jedno zdjęcie jest z 2005 roku, a drugie "tak wyszło". Ona na zdjęciach wychodzi grubiej (ma to po mnie:roll: ). "Na żywo" to jej nawet żeberka widać chwilami :oops:

Posted

Rzeczywiście chyba ma cos z syberiana husky. Stawiam ze to mieszaniec husky z owczarkiem niemieckim abo jakimś owczarkowym mixem. :)

Jedno jest pewne, jej tatus napewno nie był bernardynem.:lol:

Posted

O rany, jakie długie uszyska, to chyba od jakiegos baseta ;) I chyba jakis gonczy krótkowłosy tez, bo ta biała koncówka ogona. I jakis molos moze? ;)