Jump to content
Dogomania

Marzysz o owczarku szkockim lub basecie?? już w domu :):):)

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cuuuudna bassetowa panienka:loveu: z piękną mordką collie:loveu: i jeszcze wspanialszym charakterem:loveu: SZUKA DOBREGO DOMU! ...za długo na taką piękność...:-(

Posted

Byłam dzisiaj w Schronisku załatwiać formularze adopcyjne dla psów i zupełnie przypadkowo dowiedziałam się, że Coba została adoptowana i wróciła na następny dzien rano, poniewaz "ugryzla dziecko" - nie mocno, nie do krwi.. moze lepsze okreslenie brzmialoby - "chwycila zebami"..
Nie mniej jednak suczka byla wydana grubo po 16, po zamknieciu Schroniska - pracownica zlitowala sie, bo ludzie stali nad nia i plakali, ze koniecznie musza wyjsc z psem.. wiec moze wszystko bylo "na hurra", a po powrocie do domu okazalo sie, ze Coba to jednak "nie to".. ale zeby oddac psa, trzeba podac argument, wiec byc moze zostalo to wyssane z palca.Warto jednak warto dmuchac na zimne i zaadnotowac w aukcji, ze Coba nie nadaje się do dzieci

Posted

To tak, jak zwracają na drugi dzień szczeniaka- też w niektórych przypadkach podają, że "burczy na dziecko":crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Ludzie są beznadziejni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy:

Posted

Negri to też czasami nie tak! Ona może dać się Tobie nawet wywrócić na brzuch lub coś podobnego, a na dzieci dalej może warczeć i już. Po prostu niektóre psy w okresie szczenięctwa zostały "potraktowane" przez dzieciaki w nieciekawy sposób i pamiętają to do tej pory- a do doroslych osób są SUPER!

...przynajmniej takie są moje przemyślenia...no i wiem co nieco o tym z doświadczenia.