Negri Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Może akurat kogoś ujnie swą orginalnością:cool3: Quote
Negri Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Święta, święta..... a ty dalej za kratami:placz: Quote
Koperek Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Cuuuudna bassetowa panienka:loveu: z piękną mordką collie:loveu: i jeszcze wspanialszym charakterem:loveu: SZUKA DOBREGO DOMU! ...za długo na taką piękność...:-( Quote
Poker Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 oby gap był skuteczny i zabrał sunię,bo słodka jest Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Byłam dzisiaj w Schronisku załatwiać formularze adopcyjne dla psów i zupełnie przypadkowo dowiedziałam się, że Coba została adoptowana i wróciła na następny dzien rano, poniewaz "ugryzla dziecko" - nie mocno, nie do krwi.. moze lepsze okreslenie brzmialoby - "chwycila zebami".. Nie mniej jednak suczka byla wydana grubo po 16, po zamknieciu Schroniska - pracownica zlitowala sie, bo ludzie stali nad nia i plakali, ze koniecznie musza wyjsc z psem.. wiec moze wszystko bylo "na hurra", a po powrocie do domu okazalo sie, ze Coba to jednak "nie to".. ale zeby oddac psa, trzeba podac argument, wiec byc moze zostalo to wyssane z palca.Warto jednak warto dmuchac na zimne i zaadnotowac w aukcji, ze Coba nie nadaje się do dzieci Quote
Kam Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 poprawiłam, zajrzyjcie, czy tak może zostać czy napisać dosadniej http://www.allegro.pl/item182379467_2_w_1_collie_basset_coba_pokochaj_.html Quote
Koperek Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 To tak, jak zwracają na drugi dzień szczeniaka- też w niektórych przypadkach podają, że "burczy na dziecko":crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ludzie są beznadziejni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy: Quote
Negri Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Aż nie mogę uwierzyć.... wezne ją na spacer i pociągam za uchi i ogon.. zobaczymy:roll: Quote
Koperek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Negri to też czasami nie tak! Ona może dać się Tobie nawet wywrócić na brzuch lub coś podobnego, a na dzieci dalej może warczeć i już. Po prostu niektóre psy w okresie szczenięctwa zostały "potraktowane" przez dzieciaki w nieciekawy sposób i pamiętają to do tej pory- a do doroslych osób są SUPER! ...przynajmniej takie są moje przemyślenia...no i wiem co nieco o tym z doświadczenia. Quote
Negri Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 No może.... ale ja straciłam juz wiarę w ludzi i to co mówią..... Quote
Negri Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Milczenie jest złotem?? Niech ktoś powie, że to prawda to umrę:flaming: Quote
Koperek Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Co-ba się przypomina- śliczna dziewczynka o gabarytach basseta, ale piękniejszej mordce szuka domu! Quote
Koperek Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Śliczna i grzeczna suczynka się przypomina! :-( Quote
makulka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Czy dziewczynka ma jakies ogłoszenia ,jesli tak to gdzie bo nie bede dublowała. Quote
Negri Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 ma tylko allegro ale nie wiem czy jeszcze aktualne... Quote
Kam Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 aktualne :) jak już raz zacznę wystawiać psa to wznawiam do oporu ;) ALLEGRO Quote
Recommended Posts