dorotal Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Nasz Arsene zajął też IV lokatę na BOG :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
simbik Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='dorotal']My tez wrociliśmy z Parnu z sukcesami. Moje Kingi: Arsene de la Bacska - CACIB, BOB, ukończony Interchampionat:lol::lol: Marjanienem Queen of Hopes - CAC, CACIB, ukończony Championat Estonii Bella Rubinowy Skarb - CAC Junior a w buldożkach: Sopianae Imperator Cezar - ocena doskonala, II lokata Sopianae Imperator Ariel - CAC Junior [SIZE="5"]Wielkie gratulacje :klacz: :klacz: :klacz: Wypatrywałam Was pilnie, ale nie znalazłam, a później niestety już nie miałam czasu podejść do waszego ringu :shake: . Tymczasem dla Agasia : BEAGLE PSY Kl.młodzieży HESSIN FROSTY FLAMES SUKI Kl.młodzieży BECKY HESSIN GRETA Kl.otwarta HESSIN TAIKA ENGLISH SETTER PSY Kl.młodzieży CHLODOVECH BOWEN NATTASET MAY BLOB SUKI Kl.młodzieży BOURNEHOUSE WHITE WITCH INNES LADY DAMA KRKONOSE Kl.otwarta CHARMSETT ASPARKLINGEYES Quote
wiesia75 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Wielkie dzieki za staweczke (dziekuje rowniez za Ogre) Quote
Cockerek Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Gratuluję wszystkim! :multi: Kto byłby tak uprzejmy i wpisał stawkę maltańczyków? :cool3: gr.IX Quote
Agasia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 dorotal - brawo!!!! simbiczku - bardzo dziękuje! Quote
dorotal Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Psy mlodziez KETZAL SHOW LIO-MARSEL suki szczenieta LOVEME TENDER DAMOUNT mlodziez ZARINA DEE DEE MARY EVAN posrednia JOSEFINA MY PUSNIS WHITE MAGIC Z'FINALFLIRT otwarta CEZARINA ANGEL DIAMOND championów CINECITTA UMATRUMAN POKUSA Z KOCIEGO DWORU Quote
dorotal Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Od 1.07.07 nastapila zmiana zasad championatu Estonii. teraz dla wszystkich ras wymagane jest ukonczenie 2 lat, zeby zostac championem Estonii. Wystawa w Parnu byla ostatnia na ktorej obowiazywaly stare zasady. A mialam zamiar wybrac sie Tallina w sierpniu :placz: po estonskie championaty. Quote
Agasia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 dorotal napisał(a):Od 1.07.07 nastapila zmiana zasad championatu Estonii. teraz dla wszystkich ras wymagane jest ukonczenie 2 lat, zeby zostac championem Estonii. Wystawa w Parnu byla ostatnia na ktorej obowiazywaly stare zasady. A mialam zamiar wybrac sie Tallina w sierpniu :placz: po estonskie championaty. Czyli 2 latka + 1 CAC tak? To wybierzemy sie do Estonii troszke pozniej... Quote
simbik Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Dla tych co jeszcze w Estonii nie byli wspomnę o ringowych ciekawostkach. Wybór Najlepszego Psa/Suki w Rasie jest bardziej tłumny ;) , bo biorą w nim udział wszystkie psy/suki które uzyskały ocenę doskonałą (również z młodzieży), a do tego są przyznawane IV lokaty. Na koniec oceny psów w ringu, oceniana jest również grupa hodowlana, a jeżeli jest ich kilka w danej rasie, to do finału przechodzi tylko ta z I lokatą. No i tu zaliczyłam moją pierwszą mega wpadkę wystawową :evil_lol: , którą żeby było ciekawiej odkryłam dopiero dziś :cool3: : Pięknie to widać na tej fotce....Już mój mąż zabrał psa do cienia, kiedy zauważyłam że psy wracają na ring i się ustawiają oraz sekretarz szuka jeszcze jakiś numerów. W panice poleciałam po psa, na przysłowiowej jednej nodze :evil_lol: . Szybko zaczełam go ustawiać, co widać :eviltong: . Dziś odkryłam, że to była właśnie konkurencja hodowlana i chyba z grzeczności mnie nikt z ringu nie wyrzucił :evil_lol: . Quote
simbik Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 No to ja jeszczę na koniec dodam troszkę fotek z różnych ringów. Jak widać zarówno w Estonii jak i na Łotwie taśmy od ringu leżą na ziemii i chyba tak jest zdecydowanie wygodniej :lol: Quote
.ania Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Simbik czy mogłabym prosić Cię o podanie stawki dużych pudli? (caniche grand, standard poodle) Ania Quote
Noelani Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 simbik napisał(a): http://images27.fotosik.pl/26/bbeb78eb38fa7268.jpg Czy moge prosic o imie tej suczki? I czy bylo wiecej collie smooth? :) Quote
simbik Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='-Magda-']Simbik czy mogłabym prosić Cię o podanie stawki dużych pudli? (caniche grand, standard poodle) Ania STANDARD POODLE PSY Kl.młodzieży BLISS TRINE KARTIE MARTINA'S CANDELARIO Kl.otwarta CANMOY'S RENEGADE HOTT GOSSIP JUST MY KING RUSCH MIX RURIK Kl.championów BLISS TRINE ELVISH PRESENT SUKI Kl.otwarta HOTT GOSSIP JUST IN CASE MARTINA'S LA CHICA TANGO Quote
simbik Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='Noelani']Czy moge prosic o imie tej suczki? I czy bylo wiecej collie smooth? :) Niestety zdjęcie gdzie chciałam uwidocznić numerek nie wyszło :shake: , ale podam całą stawkę to może coś pomogę :lol: : COLLIE SMOOTH PSY Kl.otwarta SANDCASTLE'S TRUST ME TIMONAN O'BOY OBERON Kl.championów KANGASVUOKON STARRAY Kl.weteranów TIMONAN JAROMIR JAGR SUKI Kl.młodzieży GOLDLADY'S GOLD'N GLITTER Kl.pośrednia TIMONAN PARADISE PAIGE Kl.otwarta CEPU-JESSE'S HAPPY HANNAH CINNABERRY'S LIVING DOLL Kl.championów TIMONAN ONAH O'NEAL Quote
Noelani Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='simbik']Niestety zdjęcie gdzie chciałam uwidocznić numerek nie wyszło :shake: , ale podam całą stawkę to może coś pomogę :lol: : ... CINNABERRY'S LIVING DOLL Dziekuje :) To jest ta suczka ;) Quote
Mudik Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 a możesz w katalogu sprawdzić co to za sunia collie krótkowłosa? dopiero jak napisałam,że już ktoś oto samo zapytal dzięki za info. były jakieś mudi jeśli tak poproszę o stawki Quote
pieski2 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 A możesz mi podac stawke collie długowłosych , bo na jednym zdjęciu widziałam że jest. Czy jednokrotne zdobycie CACibu-lub CAc-a daje championowi Polski tytuł championa Estonii.? Quote
Musiałek Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 a czy mogłabym prosić o stawke owczarków australijskich 342 ? chyba były tylko 2 sztuki z finlandii :roll: Quote
Recommended Posts