Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tu przy Elvisie widac jaka jest malutka, a na zdjęciu przy Maczo była wielka. Zdjęcia fałszują rzeczywistośc dlatego istotna jest waga psa która daje pewien obraz.

Posted

to podawanie wagi jest ważne , tak myślę ,
dopiero jak zobaczyłam zdjęcie Majki z Elvisem zobaczyłam ,że jest nieduża
co prawda Elvis to gigant , ale mimo wszystko

Posted

[quote name='Agula99']Nie mam pojęcia, ale więcej niż 5 kilo to na bank, koło 8? hmm[/QUOTE]

Agula , ale macie tam wagę ?
i 5 i 8 to niedużo
ale jeśli 5 to naprawdę malutko ..

Posted

po mojemu to ona w przedziale 10-15 kilo, tak jakoś 12 bym jej dała. Waga na miejscu jest, sama przywiozłam i w sumie można by ją częściej wykorzystać jeśli jest ku temu okazja.

Posted

figa33 napisał(a):
w każdym razie średniak taki ,

taki mniejszy średniak, jakby sie uparł, to można ją zaliczyć do mniejszych piesków, jednak Maczo przy niej to kurdupelek był. :lol:

Posted

Agula99 napisał(a):
Ja też tego nie rozumiem, że nikt się nią nie zachwyca, ona jest na prawdę super!!!

myślę ,że Majeczka znajdzie domek , ma fajny charakter , jest słodka ,nieduża , ja tu widzę w mojej kuli kryształowej:cool3: ,że domek niedługo

Posted

figa33 napisał(a):
myślę ,że Majeczka znajdzie domek , ma fajny charakter , jest słodka ,nieduża , ja tu widzę w mojej kuli kryształowej:cool3: ,że domek niedługo

Oby Twoja kula kryształowa prawdę mówiła i Majeczka szybciutko kochających ludzi znalazła, ona taka kochana, zmieniła się, uspokoiła, obyła, w końcu za każdym razem jak jestem czytam jej Tołstoja, Dostojewskiego, Czechowa, a czasami Grocholę ;) całkiem inny charakter :cool3:

Posted

Figuniu nie wiem czy Twoja kryształowa kula to widzi, ale Majeczka w piątek idzie na sterylkę, a potem do Jadzi na rekonwalescencję, mam nadzieję, że tak się poukłada, że jak raz ze schronu wyjdzie to już tam nie wróci :)...fajnie by było ( nie, nic nie mam w zanadrzu, po prostu marzę :) )

Posted

[quote name='majuska']Figuniu nie wiem czy Twoja kryształowa kula to widzi, ale Majeczka w piątek idzie na sterylkę, a potem do Jadzi na rekonwalescencję, mam nadzieję, że tak się poukłada, że jak raz ze schronu wyjdzie to już tam nie wróci :)...fajnie by było ( nie, nic nie mam w zanadrzu, po prostu marzę :) )

majuska , tego nie widzi , ale no fakt , jak by się przyjrzeć to taki jakiś zarysik na horyzoncie ....:evil_lol::wink::gent::lilangel::knuje:
...no dobra...ja też marzę ...

[quote name='Agula99']Oby Twoja kula kryształowa prawdę mówiła i Majeczka szybciutko kochających ludzi znalazła, ona taka kochana, zmieniła się, uspokoiła, obyła, w końcu za każdym razem jak jestem czytam jej Tołstoja, Dostojewskiego, Czechowa, a czasami Grocholę ;) całkiem inny charakter :cool3:

Agula , ja tu widzę całkowicie nieodpowiedni dobór lektury dla Majeczki :eviltong::cool3:
proponuję może Rodziewiczównę , Orzeszkową , Konopnicką :siara::baddevil:, a Ty tu Dostojewskiego ...Agula ...no ..:sg168:

Posted

figa33 napisał(a):

proponuję może Rodziewiczównę , Orzeszkową , Konopnicką :siara::baddevil:, a Ty tu Dostojewskiego ...Agula ...no ..:sg168:

a ja proponuję Wisłocką :diabloti:.

Posted

nie Beciu , Wisłocką lepiej nie ...
zaraz tam w przytulisku jakaś Sodoma i Gomora będzie :diabloti:
Tara łamaczka męskich serc pojechała , no ale kto wie ...:evilgrin:

Posted

figa33 napisał(a):
eee , Agula nie podjęła wątku literackiego ..:cool3:

Agulę coś często przytyka na wątkach. Nie ma jej parę dni, a potem pisze jak opętana :diabloti:.

Posted

Becia66 napisał(a):
Agulę coś często przytyka na wątkach. Nie ma jej parę dni, a potem pisze jak opętana :diabloti:.

Tiaaa czasami coś mnie opęta, zastanawiam się tylko co to jest???:diabloti: