Becia66 Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 na pewno nie piszmy ze idealna, a tekst można faktycznie zmodernizować. Quote
Agula99 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Majak ostatnio taka spokojna, troche powariuje z Elvisem, a potem siada na ziemi i siedzi i minie obserwuje, ładnie chodzi na spacerki, jakby się wyciszyła. Quote
figa33 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Wilma ma cieczkę , oby reszta suniek nie dostała teraz.. Quote
Agula99 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Majunia jest kochana, taka wyciszona się zrobiła, super psina...no i tyle i poza tym cisza... Quote
figa33 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 no nie taka cisza , to znaczy nie ma ciszy za sprawą Wilmy :mad: , oj się dzieje ..:roll: bo cisza u Majki niestety w sprawie domku jak najbardziej..:shake: Quote
Agula99 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 A Maja fruwa tu i tam, świat swój pokazując nam 8)8):-P:-P:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
majuska Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Nie wiem czy czasem Majka nie zamierza dołączyc do Wilmy, będziemy miec tandem cieczkujący i totalny bajzel w przytułku:roll: Quote
Agula99 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 majuska napisał(a):Nie wiem czy czasem Majka nie zamierza dołączyc do Wilmy, będziemy miec tandem cieczkujący i totalny bajzel w przytułku:roll: Mówiłaś Justynie, może trzeba dać jej zastrzyk, bo ona siedzi z Maczo!!! TO już zwariujemy, plus nie wyobrażam sobie żeby ich rozdzielić , a wtedy razem nie moga..o matkoo!! Quote
Becia66 Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 Majka ty nie cieczkuj tylko grzej Maczo w te nadchodzące mroźne dni. Quote
Becia66 Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 U Majki cicho i głucho, nawet pewnie ogłoszeń nie ma. Z drugiej strony jak tu zostawić samego Maczo w te wielkie mrozy ? nie wspomnę że Majka dla niego ostoją i wielkim wsparciem. Co z wami psiaki będzie ? Quote
karolciasz28 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 (edited) Nowy pakiet: tablica, gumtree, adopcja psa, przygarnij zwierzaka, cafeanimal, adopcje psów, morusek, do adopcji, sanok24, rzeszów24, podkarpacie24, krosno24, rzeszowiak, tarnowiak, brzozowiak, przemyślak, krakusik, olx, cwirek, petsy Edited January 24, 2013 by karolciasz28 literówka Quote
karolciasz28 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Co do tablicy to spróbowałam na Rzeszów ( wcześniej robiłam na Kraków) może przyjmą. A namiary zmieniłam na Majuskę. Quote
Agula99 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Czy ktoś wreszcie zauważy Majunię??? Ona jest teraz spokojna, fajna, miła, chyba się trochę zmieniła, kochane psisko, a chętnych brak..dlaczegooo???? Quote
majuska Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 miałam w jej sprawie jeden telefon z ostatniego pakietu karolci, ale mało konkretny, taki z cyklu " to my jeszcze zadzwonimy..." tak więc kicha :( Quote
majuska Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 byc może cos się w sprawie Majki wydarzy w przyszłym tygodniu...zobaczymy, trzymajcie kciuki na wszelki wypadek bardzo mocno!!!!!! Karolciu , Twój pakiet działa :) Quote
Becia66 Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 majuska napisał(a):miałam w jej sprawie jeden telefon z ostatniego pakietu karolci, ale mało konkretny, taki z cyklu " to my jeszcze zadzwonimy..." tak więc kicha :( czy to ci sami ludzie za których trzymamy kciuki czy inni ? Quote
majuska Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 to ktoś inny zupełnie, ale czy będzie dalszy ciąg, Bóg jeden wie..mnie juz nic nie zdziwi... Quote
Agula99 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 No to kciukamy, żeby wreszcie jakaś porządna rodzinka ją zaadoptowała!!! Majunia zasługuje!Ale dom sprawdzić jakby co, bo po ostatniej babie z "ogrodem" nie wierzę ludziom za grosz :lol: Quote
karolciasz28 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 I co tam Majuska? Dzieje się coś w sprawie Majki? Quote
majuska Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 na razie cisza...czekam jednak z nadzieją jak już na głownym pisałam Karolciu, porobimy jej na dniach jakieś nowe fajowe foty i zrobimy nową kampanię, bo myślę, że ma duże szanse, podoba się, kilka telefonów, może niezbyt konkretnych, ale jednak o nią było ;) Quote
Recommended Posts