Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
Nie wiem czy czasem Majka nie zamierza dołączyc do Wilmy, będziemy miec tandem cieczkujący i totalny bajzel w przytułku:roll:

Mówiłaś Justynie, może trzeba dać jej zastrzyk, bo ona siedzi z Maczo!!! TO już zwariujemy, plus nie wyobrażam sobie żeby ich rozdzielić , a wtedy razem nie moga..o matkoo!!

Posted

U Majki cicho i głucho, nawet pewnie ogłoszeń nie ma. Z drugiej strony jak tu zostawić samego Maczo w te wielkie mrozy ? nie wspomnę że Majka dla niego ostoją i wielkim wsparciem. Co z wami psiaki będzie ?

Posted (edited)

Nowy pakiet:
tablica,
gumtree,
adopcja psa,
przygarnij zwierzaka,
cafeanimal,
adopcje psów,
morusek,
do adopcji,
sanok24,
rzeszów24,
podkarpacie24,
krosno24,
rzeszowiak,
tarnowiak,
brzozowiak,
przemyślak,
krakusik,
olx,
cwirek,
petsy

Edited by karolciasz28
literówka
  • 2 weeks later...
Posted

majuska napisał(a):
miałam w jej sprawie jeden telefon z ostatniego pakietu karolci, ale mało konkretny, taki z cyklu " to my jeszcze zadzwonimy..." tak więc kicha :(

czy to ci sami ludzie za których trzymamy kciuki czy inni ?

Posted

No to kciukamy, żeby wreszcie jakaś porządna rodzinka ją zaadoptowała!!! Majunia zasługuje!Ale dom sprawdzić jakby co, bo po ostatniej babie z "ogrodem" nie wierzę ludziom za grosz :lol:

Posted

na razie cisza...czekam jednak z nadzieją
jak już na głownym pisałam Karolciu, porobimy jej na dniach jakieś nowe fajowe foty i zrobimy nową kampanię, bo myślę, że ma duże szanse, podoba się, kilka telefonów, może niezbyt konkretnych, ale jednak o nią było ;)