Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Agula!Wiemy o szczeniorach, ale bez fot nic nie zdziałamy ;). Spokojnie!

To może zrób już ogłoszenia bez fot :grin::grin::grin::-D:-D:-D:Dog_run::Dog_run::Dog_run:

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karolciasz28']Tak na szybko robię Majce:
przygarnij zwierzaka,
adopcja psa,
adopcje psów,
olx,
morusek,
gumtree,
tablica,
cafeanimal,
sanok24,
rzeszów24,
krosno24,
przemyślak,
rzeszowiak,
tarnowiak

Karolcia, czy Ty masz w rękach jakąś maszynkę ;) Dziękujemy!!!! :loveu:

Posted

Agula99 napisał(a):
Karolcia, czy Ty masz w rękach jakąś maszynkę ;) Dziękujemy!!!! :loveu:

Lata praktyki :D ;).
Sio Majeczko do domu!
Moja dobra kumpela ma na imię Maja i mam sentyment do tego imienia, mam nadzieję, że nasza Maja szybko pójdzie do chałupy :).

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Dostałam maila od pani z Krakowa. Takie ogólnikowe. Zobaczymy.

Jak słyszę to hasło mail ogólnikowy, to jakoś nie widzę tego za ciekawie, no ale obym się myliła.

Posted

Miałam dzis telefon w sprawie Majki, dom w Bziance w okolicach Krosna, brzmi nieźle, ogrodzony ogród do biegania, mieszkanie w domu, okazyjne spotkania z drugim pem z rodziny. Potrzebna jest nam osoba do sprawdzenia tego domu, kto ma jakies pomysły?? Pomóżcie. Ewa-Gapka nie da rady.

Aha i Majka wcale psem idealnym nie jest, dzis tak pudla Astro molestowała, że musiałam ich rodzielić, zdarła mu ubranko i podgryzała, a on miał dośc i kłapał ze złością na nią:lol:

Posted

majuska napisał(a):
Potrzebna jest nam osoba do sprawdzenia tego domu, kto ma jakies pomysły?? Pomóżcie. Ewa-Gapka nie da rady.

może Panie od Shangi dałoby zmolestować na tę wizytę. Chyba mają samochód, bo dobre chęci na pewno. Agula ma do nich namiary...

Posted

karolciasz28 napisał(a):
A Pan z Krakowa ma się kontaktować z Becią. Wiem tyle, że ma chore dziecko, byłby zainteresowany sterylizacją tutaj i nie ma jak po Majkę dojechać...

Jak pan sensowny to może mu szczeniaczka zaproponować ?? ;)

Posted

Jamniś_Jogi , nasza wierna kibicka pojedzie na wizytę..jutro będe dzwonić do potencjalnego domku, aby umówić się szczegółowo.
Jamnisiu dziękujemy za gotowość, tym bardziej, że to trzeba kawałek podjechać:buzi:

Posted

Witam,no ja niestety nie mogę pojechać ponieważ obecnie jestem w Legionowie za W-wą.:shake: Panie od Shanki niestety nie są zmotoryzowane ale w Krośnie jest także Ula co adoptowała SPRAJTA to może ona czasem pomoże? :pTrzymam kciuki oby się suni udało.Jak tylko mogę to zaglądam na wątek ale tutaj w szkole policyjnej mam bardzo mało czasu dla siebie.:shake: A za Gapką tak tęsknie ,że Jezuuuuuu!Pozdrawiam wszystkich ;)

Posted

JaMnIŚ_Jogi napisał(a):
Witam i melduję pełną gotowość do przemaglowania domku :mad:
Czekam jeszcze na wieści od majuski, oby ludzie się nie rozmyślili...

Suuper, dziękujemy, magluj tam, magluj od piwnicy po strych!! Trzymam kciuki!!! :)