Brzdąc Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 bardzo jestem ciekawa wyników z Bydgoszczy,mam nadzieje,ze jeszcze dzis komus kto ma po wystawie siły uda sie z nami podzielić wynikami :-) Quote
kasia.gie Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 My jestesmy bardzo zadowoleni. Mamy 2 medale - braz (suka) i zloto (pies) i rase:multi: Wystawa bardzo przyjemna i sprawnie zorganizowana. Na BOG nie zostalismy i zdjec nie mamy, wiec nie bardzo mamy jak doniesc o wynikach;) Quote
Florka_xyz Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 BIS : 1. WYŻEŁ WEIMARSKI KRÓTKOWŁOSY - [SIZE=1]Ashlaren CAPIROSKO (nie jestem pewnie co do nazwy psa wiec jak ktos wie to prosze mnie poprawic) 2. SIBERIAN HUSKY - Winterfrost's PEGASO 3.BASSET HOUND - Swede Sun's HAROLD GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WYGRANYCH ;) Quote
panienkabubu Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 a czy obiecany katalog sie dla mnie znajdzie?;) moze stawka bernardynow sie wam przemknela przez oczy? i wyniki? Quote
Dog Handler Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 BERNARDYN DŁUGOWŁOSY : PSY: Kl.Młodzieży 138-ARAN Pałucki Przejar Kl.Pośrednia 139-YAGO Pałucki Przejar SUKI: Kl.Młodzieży 140-ESTA Samarytanin 141-XENA Dar Świętego Bernarda FCI Kl.Otwarta 142-RYZA II Olbrzym z Galicji Kl.Championów 143 -CARINA Herbon(Ch.Pl) BERNARDYN KRÓTKOWŁOSY PSY: Kl.Młodzieży 144-LEON Dar Świetego Bernarda FCI 145-YRO Olbrzym z Galicji SUKI: Kl.Otwarta 146-BLANKA Wrzesińska Zagroda 147-SENTA Pałucki Przejar NIESTETY WYNIKÓW NIE ZNAM :( TERAZ SIE POCHWALE.:cool3: W Bydgoszczy tego roku jechałam na luzie gdyż miałam do wystawienia tylko jednego psa w kl.szczeniąt.Sunia rasy Wyżeł Weimarski Krótkowłosy pokonała swoją jedyna rywalkę , nastepnie w porównaniu z psem otzrymała tytuł NSZwR.Radocha wielka gdyz to jej pierwsza wystawa , podróż pociagiem a wiec męcząca ale Debiut Wymażony , na BIS'ach okazała się 2 Najpiękniejszym Szczenięciem Wystawy... Pytanko :razz: Ma ktoś może foty w Konk.Finałowych ??:lol: Pozdrawiam ! Quote
Elitesse Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 nos mi sie opalil :eviltong: wystawa bardzo przyjemna, pewno wroce jeszcze do Bydgoszczy :) moje psiaki calkiem niezle wypadly Wata V1 kl.champ CWC Lancelot V2 w weteranach Zadra V1 kl.otwarta CWC NSwR i BOB:multi: :multi: Quote
bognik Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Florka_xyz napisał(a):BIS : 1. WYŻEŁ WEIMARSKI KRÓTKOWŁOSY - [SIZE=1]Ashlaren CAPIROSKO Czemu mnie to nie dziwi :razz: Piękny pies :loveu: :loveu: :loveu: GRATULUJĘ WSZYSTKIM!!! ;) Quote
Joanna G Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Ja też wróciłam bardzo zadowolona w Bydgoszczy.W klasie otwartej Negry pokonała swoja konkurentke i zdobyła CWC a następnie NSwR , BOB-a przegralismy z tatą Negry Interchampionem Lexim , który potem wygrał grupe IX. Quote
Natalia_W Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Mam zapisane niektore wyniki z finałow.... BIS Puppy : 1. Husky - Adventurer Eskimoski Domek 2. Weimar - Pryma A- Awa :) slicznosc :) 3. Ariedale Terrier - Vanilla Poezja Ruchu BIS Junior: 1. Weimar - Ivette Imperium Star :) 2.Foksterier Szorstkowłosy - Marlo v.d. Bismarckquelle 3. Jamnik Szorstkowłosy ex Sentia Brazos ski almond joy BIS ras użytkowych mysliwskich: 1.Wyżeł Niemiecki krótkowlosy 2.Basset 3.Posokowiec Bawarski BIS ras użytkowych: 1.Chart Afgański - Co to będzie Zikkurat 2.Sznaucer Olbrzym Czarny - Szczurołap z Dalekiej Remus 3. Border Collie - Oodnadatte True Deal BIS Weteran: 1. Bearded Collie - Orsay De Chester 2. Husky - My Sweet Lord of Baker Lake 3. Owczarek Szetlandzki BOG I : 1. Bobtail - Chudni Medvezhonok Debora Stellar 2.Owczarek Australijski - chyba Blue Star of Crystal Lake 3. PON - Wyjątkowa Wizja Mościc BIS Ras Polskich: 1. Gończy Polski - Pasja z Doliny Łagiewniczanki 2. Chart Polski - Luk Full Speed 3. PON - Wyjątkowa Wizja Mościc BOG IX: 1. Pudel chyba mini Czarny 2. Chiński Grzywacz (wł.M.Supronowicz) Niestety wiecej wynikow nie mam... Gratuluje wszystkim wygranym :) Quote
Nugatowa Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Florka_xyz napisał(a):BIS : 1. WYŻEŁ WEIMARSKI KRÓTKOWŁOSY - [SIZE=1]Ashlaren CAPIROSKO (nie jestem pewnie co do nazwy psa wiec jak ktos wie to prosze mnie poprawic) Ashlaren Caipiroska :evil_lol: Quote
Pheobe Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Male sprostowanie.... Chart afganski, ktory wygral Bis uzytkow ma na imie CO BĘDZIE TO BĘDZIE Zikkurat a nie CO TO BĘDZIE Zikkurat.... :loveu: :loveu: :loveu: Mam fotke z BISa - jak obrobie to wstawie.... ;) Quote
Nitor-Nivalis Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Natalia_W napisał(a):Mam zapisane niektore wyniki z finałow.... BIS Puppy : 1. Husky - Adventurer Eskimoski Domek 2. Weimar - Pryma A- Awa :) slicznosc :) 3. Ariedale Terrier - Vanilla Poezja Ruchu BIS Junior: 1. Weimar - Ivette Imperium Star :) 2.Foksterier Szorstkowłosy - Marlo v.d. Bismarckquelle 3. Jamnik Szorstkowłosy ex Sentia Brazos ski almond joy BIS ras użytkowych mysliwskich: 1.Wyżeł Niemiecki krótkowlosy 2.Basset 3.Posokowiec Bawarski BIS ras użytkowych: 1.Chart Afgański - Co to będzie Zikkurat 2.Sznaucer Olbrzym Czarny - Szczurołap z Dalekiej Remus 3. Border Collie - Oodnadatte True Deal BIS Weteran: 1. Bearded Collie - Orsay De Chester 2. Husky - My Sweet Lord of Baker Lake 3. Owczarek Szetlandzki BOG I : 1. Bobtail - Chudni Medvezhonok Debora Stellar 2.Owczarek Australijski - chyba Blue Star of Crystal Lake 3. PON - Wyjątkowa Wizja Mościc BOG II 1. Sznaucer Olbrzym BOG III 1. Bullterrier Miniaturowy - Inglislim ALL OR NOTHING 2. terier szkocki 3. silky terrier BOG IV 1. BOG V 1. Siberian Husky Winterfrost's PEGASO BIS Ras Polskich: 1. Gończy Polski - Pasja z Doliny Łagiewniczanki 2. Chart Polski - Luk Full Speed 3. PON - Wyjątkowa Wizja Mościc BOG IX: 1. Pudel chyba mini Czarny 2. Chiński Grzywacz (wł.M.Supronowicz) Niestety wiecej wynikow nie mam... Gratuluje wszystkim wygranym :) dopisałam co wiedziałam :) Quote
Natalia_W Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Ups... przepraszam... zle spisalam ;) Gratuluje Quote
Joanna G Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Natalia_W napisał(a):Mam zapisane niektore wyniki z finałow BOG IX: 1. Pudel chyba mini Czarny 2. Chiński Grzywacz (wł.M.Supronowicz) Niestety wiecej wynikow nie mam... Gratuluje wszystkim wygranym :) Pudel który wziął grupe IX to pudel miniaturowy czarny KUDOS LEXUS. Quote
panienkabubu Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Czy w katalogu jest reklama hodowli bernardynow?:cool3: został sie jakis dla mnie? :cool3: Quote
panienkabubu Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Florka_xyz napisał(a):Jest jest reklama ;) mam nadzieje, ze nie na ostatniej kartce, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D Quote
Florka_xyz Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 panienkabubu napisał(a):mam nadzieje, ze nie na ostatniej kartce, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D nie na ostatniej na przed .....;) Quote
bognik Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Pheobe - dzięki za fotkę bis'a! ;) Pani Paulina pewnie dumna (chociaż to nie pierwszy taki sukces) jak diabli :razz: Quote
Aisa_ Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Wystawa całkiem ok, dobra organizacja i miły Pan Sędzia na moim ringu :mdrmed: ale niestety muszę trochę pomarudzić... Nie podobało mi się to, że Ring honorowy był na tej bierzni, ozdóbkom (a przynajmniej mojej ozdóbce :eviltong: ) gorąco w łapki i ciężko się stało... A obok taka piękna trawa... I niestety jak zwykle pełno kup na hali :shake: Ja rozumiem to, że pies się może zestresować, albo nie było czasu zabrać go na dłuższy spacer, ale od tego jest właściciel, żeby latać z woreczkiem i posprzątać po pupilu. Widziałam małe yoreczki, które w stresie zostawiały pod sobą mokrą plamkę, ale zaraz była ona przykrywana chusteczką i to jest super! :cool2: Ale te kilkanaście kup przy wejściu... :mad: Za to atmosfera wystawy była super, pewnie będę i za rok ;) Quote
panienkabubu Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Dostałam katalog, dziękuję ślicznie :loveu::loveu: Quote
SimonK Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Czy jest gdzies cos takiego, jak katalog powystawowy z tej wystawy? Quote
Recommended Posts