Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dog_master']Powiedzcie mi proszę, czy na tym stadionie będzie gdzie zaparkować...? Dzień wcześniej, tzn 2., jadę na zawody i rozważam wyjazd autkiem ;)

panienkabubu, nie za duzy podpis? ;)

Każdy kto przyjezdza na zawody czy wystawe ma miejsce parkingowe na terenie wystawy(stadion) ale za wiazd płaci sie 10zł o ile sie nie myle ;)

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja chce jechac ale jak zwykle.....nie moge sie dokopac kto dokladnie bedzie sedziowal moja rase-wkurza mnie to czasem,bo sznaucery to wiadomo kto sedziuje ale na wielu wystawach w obsadzie jest kilku sedziow i wpisane-molosy:roll: ..a molosy sa rozne:roll: ..i bardzo czesto jest tak-jak i teraz ze wsrod nazwisk jednego nie lubie....No wiec prosba-kto wie kto bedzie sedziowal leonbergery?????????:oops:

Posted

[quote name='daga10011']ja chce jechac ale jak zwykle.....nie moge sie dokopac kto dokladnie bedzie sedziowal moja rase-wkurza mnie to czasem,bo sznaucery to wiadomo kto sedziuje ale na wielu wystawach w obsadzie jest kilku sedziow i wpisane-molosy:roll: ..a molosy sa rozne:roll: ..i bardzo czesto jest tak-jak i teraz ze wsrod nazwisk jednego nie lubie....No wiec prosba-kto wie kto bedzie sedziowal leonbergery?????????:oops:

jak byk pisze :eviltong:

JADWIGA NICEWICZ - leonbergery, mastiff tybetański, owczarek kaukaski, owczarek środkowo-azjatycki