simbik Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 45 Kujawsko-Pomorska Wystawa Psów Rasowych - National Dog Show (CAC) Bydgoszcz, 03.05.2007 Stadion WKS "ZAWISZA" - Bydgoszcz, ul.Gdańska Termin przyjmowania zgłoszeń : 10.04.2007 Opłaty Wystawcy krajowi - opłaty wnoszone do dnia 10.04.2007 r. (dotyczy wyłącznie psów zarejestrowanych w ZKwP) - za pierwszego psa (z katalogiem) 60 zł - za każdego następnego (bez katalogu) 50 zł - za psa w klasie szczeniąt (bez katalogu) 35 zł - za psa z tytułem Int.Champ. (bez katalogu) 30 zł Bezpłatnie (bez katalogu) - pod warunkiem wystawienia - psy/suki: - zgłoszone do klasy weteranów, - wszystkich ras polskich. Opłata za udział w konkursie Młody Prezenter 10 zł Opłaty wnoszone w dniu wystawy wynoszą 100 zł za każdego psa zgłoszonego w terminie tj. do 10.04.2007, bez względu na klasę i ilość psów. UWAGA ! Każdy zgłoszony pies/suka podlega opłacie, bez względu na to, czy zostanie doprowadzony do oceny, czy też nie. Konto bankowe - Bank account Wystawcy krajowi: 38 1240 3493 1111 0000 4305 7832 PeKaO Grupa PKO S.A. O/Bydgoszcz Reklamy w katalogu hodowcy: cała strona (cz-b) 60 zł, (kolor) 200 zł inne: cała strona (cz-b) 120 zł, (kolor) 300 zł Adres organizatora Związek Kynologiczny w Polsce - Oddział w Bydgoszczy ul.Kołłątaja 7, 85-080 Bydgoszcz tel./phone (0048) 052-322-83-61, 052-328-49-06 Biuro czynne: pn, pt 9 - 13, wt, czw 15 - 19 Strona oddziału: http://www.zkwp.bydgoszcz.pl Planowana obsada sędziowska FCI 1 Andrzej Stępiński (PL) FCI 2 Zbigniew Ostrowski (PL) Doberman (Dobermann), Pinczery (Pinschers) Joanna Szczepańska-Korpetta (PL) Sznaucery (Schnauzers) Jadwiga Niciewicz (PL) Aleksandra Dobrut (PL) Magdalena Kozłowska (PL) Joanna Kiełkiewicz (PL) Miklos Levente (H) FCI 3 Maciej Kozber (PL) Czarny terier (Black Terrier), Yorkshire Terrier Dorota Witkowska (PL) Teriery typu Bull (Bull type Terriers) Aleksandra Sękowska-Miros (PL) pozostałe rasy (other breeds) FCI 4 Małgorzata Lewandowska (PL) FCI 5 Janusz Opara (PL) Barbara Larska (PL) FCI 6 Piotr Król (PL) FCI 7 Piotr Śliwka (PL) FCI 8 Leszek Siejkowski (PL) Labrador Retriever Sławomir Sztul (PL) pozostałe rasy (other breeds) FCI 9 Andrzej Kaźmierski (PL) Małgorzata Ziąbka (PL) Andrzej Stępiński (PL) FCI 10 Janina Staniszewska-Borkowska (PL) Janina Staniszewska-Borkowska (PL) Konkurs Młody Prezenter (Junior Handling) Ktoś się wybiera? Mam miejsce w samochodzi, gdyby ktoś potrzebował transportu. Quote
Polna Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Oj pojechałabym, ale kto mnie weźmie ?( i beagle'a?);) Quote
simbik Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Polna napisał(a):Oj pojechałabym, ale kto mnie weźmie ?( i beagle'a?);) Mogę Was zabrać:lol: , zgłosić jeszcze psa można. Quote
Incunabula Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ja się waham, bo niby jeszcze dzień wcześniej jest krajówka V grupy... Ale obsada sędziowska strasznie mętnie podana, chyba że ja nie umiem znaleźć podziału na rasy :hmmmm: ? Quote
virtavalo Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 2 maja jest krajowa grupy V Sędziowie: Miklos Levente (H) - alaskany, samoyedy, husky i psy grenlandzkie Janusz Opara - reszta psów z V grupy 3 maja krajowa wszystkich ras Janusz Opara - alaskany, samoyedy, husky i psy grenlandzkie Barbara Larska - reszta psów z v grupy Quote
PARSONRK Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 My jedziemy też :) dzień wcześniej mamy zawody :) Quote
Elitesse Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 niedlugo koniec przyjmowania zglsozen, ciekawe czy tym razem tez przedluza :roll: ja musze Intera zadry zeskanowac i doslac do oddzialu Quote
panienkabubu Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Będę potrezbować katalog z tej wystawy, czy ktoś mógłby mi odstąpić albo zakupić i wysłać? to wazne dla mnie :loveu: Quote
Florka_xyz Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 panienkabubu napisał(a):Będę potrezbować katalog z tej wystawy, czy ktoś mógłby mi odstąpić albo zakupić i wysłać? to wazne dla mnie :loveu: Ja mam katalog :) Quote
panienkabubu Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Florka_xyz napisał(a):Ja mam katalog :) łiiiiiiii :loveu: a odsprzedasz/odstąpisz mi go? :loveu: (ale mi chodzi o wystawe z 2007 :p to on chyba jeszcze nie poszedl do druku? i go jeszcze nie ma? hehe..) Quote
Florka_xyz Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 panienkabubu napisał(a):łiiiiiiii :loveu: a odsprzedasz/odstąpisz mi go? :loveu: (ale mi chodzi o wystawe z 2007 :p to on chyba jeszcze nie poszedl do druku? i go jeszcze nie ma? hehe..) Czyli Tobie chodzi o katalog juz na ta wystawe w 2007 roku no niesety napewno jeszcze nie poszedł do druku;) Quote
Ania&Psy Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ile kosztuje wejście na wystawe? Takiej osoby, która nie wystawia? :p: I czy ta opłata będzie się też liczyła na zawody agility (żeby je zobaczyć ;))? Bo chcę przyjechać, ale nie będę wystawiać ani brać udziału w zawodach. Quote
Florka_xyz Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 sunprince napisał(a):Ile kosztuje wejście na wystawe? Takiej osoby, która nie wystawia? :p: I czy ta opłata będzie się też liczyła na zawody agility (żeby je zobaczyć ;))? Bo chcę przyjechać, ale nie będę wystawiać ani brać udziału w zawodach. Myśle ze bilet kosztuje koło 10 zł. A za obejrzenie zawodów nie płacisz bo sa na terenie wystawy(a bilet juz masz);) Quote
panienkabubu Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Florka_xyz napisał(a):Czyli Tobie chodzi o katalog juz na ta wystawe w 2007 roku no niesety napewno jeszcze nie poszedł do druku;) no no no :evil_lol: potrzebuje katalog z tego roku :evil_lol: juz po wystawie :evil_lol: Quote
dog_master Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Powiedzcie mi proszę, czy na tym stadionie będzie gdzie zaparkować...? Dzień wcześniej, tzn 2., jadę na zawody i rozważam wyjazd autkiem ;) panienkabubu, nie za duzy podpis? ;) Quote
Recommended Posts