Evas Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 No właśnie..też tak się zastanawiam..wróciła już lidka czy nie? :roll: Quote
Izunia86 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Na pewno beda wiesci jak wroci Lidka_park . Teraz pewno hasaja i bawia sie w najlepsze :cool3: Quote
Matusz Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 mam wiadomość od Lidki... :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Matusz Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='Evas']taaak?? A powiesz coś..?:eviltong: a nieeee.... :eviltong::eviltong::diabloti::diabloti: Quote
Evas Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Wiesz..ale nie powiesz?? Ładnie to tak? :mad: Quote
Matusz Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='Evas']Wiesz..ale nie powiesz?? Ładnie to tak? :mad: powiedziałbym, ale już zapomniałem co miałem napisać...:oops: Quote
Evas Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ej..nie drocz się...;) Popatrz ile osób zaglądało, czekając na wiadomości..jak Zelcia? Quote
Aga_Mazury Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Zelunia jest bardzo grzeczną dziewczynką....mieszka w domu, zachowuje czystośc...i podbiła serca ...cóż...wcale nas to nie dziwi... Quote
Evas Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 :lol:Nie dziwi, nie... Zelko poczciwinko...ogromnie się cieszę. Quote
Matusz Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Lidka napisała, że jej pobyt tam jednak się troche przedłuży. z Zelką wszystko dobrze, dogadała się sunia i będzie mieszkać w domku :loveu::loveu: :multi::multi::multi: Quote
Evas Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 :Cool!: Kochani..jak najwięcej takich właśnie wiadomości proszę.. Quote
Gosiapk Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='matusz5']Lidka napisała, że jej pobyt tam jednak się troche przedłuży. z Zelką wszystko dobrze, dogadała się sunia i będzie mieszkać w domku :loveu::loveu: :multi::multi::multi: Jeżu!!! Bossssko!!!:loveu: Quote
Matusz Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Tak bardzo się cieszę, że i Zelce się udało !! teraz czas na Sonię i inne psiaki... Quote
Evas Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Pamiętam te zdjęcia..trzy koleżanki z boksu - Zelka, Sonia i Saba. Została z nich Sonieczka. Quote
Aga_Mazury Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Evas napisał(a):Pamiętam te zdjęcia..trzy koleżanki z boksu - Zelka, Sonia i Saba. Została z nich Sonieczka. tak.... wszystkie moje trzy wątkowe dziewczyny :) i najmłodsza, najzdrowsza, najradośniejsza z nich trzech została.... mam nadzieję, że nie na długo.... Quote
Matusz Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 ja też mam nadzieję, że nie na długo... sorry, że tu piszę, ale jest szansa transportu łączonego dla Gamy, w sobotę, ja bym mógł zawieść Gamę do Łodzi, a potem z Łodzi do Częstochowy by pojechała... a pani Bożena by mogła odebrać ją z Częstochowy, jaka jest decyzja?? musimy działać szybko... Quote
Gosiapk Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='matusz5']ja też mam nadzieję, że nie na długo... sorry, że tu piszę, ale jest szansa transportu łączonego dla Gamy, w sobotę, ja bym mógł zawieść Gamę do Łodzi, a potem z Łodzi do Częstochowy by pojechała... a pani Bożena by mogła odebrać ją z Częstochowy, jaka jest decyzja?? musimy działać szybko... No chyba jedzie nie? :razz: Quote
lidka_park Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 witam kochani !!!! wiec nasza Żelka mieszka w Chrostowie Wielkim niedaleko Przasnysza u mojej przyjaciólki Kasi i ma sie bardzo dobrze:) gdy wyciągnełam ja na początku z boksu strasznie się kręciała, ale potem porządny spacer na dworzec ja zmęczył i przestała aż z takim natężeniem. W autobusie była bardzo grzeczna, albo zaczepiała pasazerów, żeby ją głaskali :evil_lol: albo grzecznie drzemała :) gdy dojechałysmy na miejsce jeszcze kawałek trzeba było podjechac samochodem, ale Żelunia grzecznie zniosła jazde, chyba kiedyś jezdziała autem bo bardzo jej sie podobało:) gdy weszliśmy do domu, z radości biegała po wszystkich pokojach i do wszystkich sie przymilała, przesłodka sunia :loveu: :loveu: :loveu: do wszystkich jest przyjażnie nastawiona, ciekawie wyglądało jej pierwsze spotkanie z krową. Żelka niepewnie podeszła do krowy, a ta zaczeła ją wąchać... wkońcu Żelka lizneła ją po nosie i krowa odwdzięczyła sie tym samym, z tym że całus krowy był bardziej soczysty :D Żelka była cała mokra po tym spotkaniu :) z kotami ma ochote się bawić, ale one jeszcze sie do niej nie przekonały, z koliej z psami... ma jednego kompana zabaw na dworze, całkiem nieźle sie dogadują, z tym że... on jest rozmiarów owczarka niemieckiego i czasami w zabawach sie zapomina i bywa niedelikatny, ale wtedy Żelunia oddaje mu gryząc go w łape :p jeśli chodzi o ta sunie w domu, to jeszcze ostatecznie sie nie dogadały, ale mam nadzieje, ze to tylko kwestia czasu to chyba byłoby tyle :eviltong: Quote
Recommended Posts