Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lidka napisała, że jej pobyt tam jednak się troche przedłuży.

z Zelką wszystko dobrze, dogadała się sunia i będzie mieszkać w domku :loveu::loveu:

:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='matusz5']Lidka napisała, że jej pobyt tam jednak się troche przedłuży.

z Zelką wszystko dobrze, dogadała się sunia i będzie mieszkać w domku :loveu::loveu:

:multi::multi::multi:
Jeżu!!! Bossssko!!!:loveu:

Posted

Evas napisał(a):
Pamiętam te zdjęcia..trzy koleżanki z boksu - Zelka, Sonia i Saba. Została z nich Sonieczka.

tak....

wszystkie moje trzy wątkowe dziewczyny :)

i najmłodsza, najzdrowsza, najradośniejsza z nich trzech została....
mam nadzieję, że nie na długo....

Posted

ja też mam nadzieję, że nie na długo...

sorry, że tu piszę, ale jest szansa transportu łączonego dla Gamy, w sobotę, ja bym mógł zawieść Gamę do Łodzi, a potem z Łodzi do Częstochowy by pojechała...
a pani Bożena by mogła odebrać ją z Częstochowy, jaka jest decyzja?? musimy działać szybko...

Posted

[quote name='matusz5']ja też mam nadzieję, że nie na długo...

sorry, że tu piszę, ale jest szansa transportu łączonego dla Gamy, w sobotę, ja bym mógł zawieść Gamę do Łodzi, a potem z Łodzi do Częstochowy by pojechała...
a pani Bożena by mogła odebrać ją z Częstochowy, jaka jest decyzja?? musimy działać szybko...
No chyba jedzie nie? :razz:

Posted

witam kochani !!!!
wiec nasza Żelka mieszka w Chrostowie Wielkim niedaleko Przasnysza u mojej przyjaciólki Kasi i ma sie bardzo dobrze:)
gdy wyciągnełam ja na początku z boksu strasznie się kręciała, ale potem porządny spacer na dworzec ja zmęczył i przestała aż z takim natężeniem. W autobusie była bardzo grzeczna, albo zaczepiała pasazerów, żeby ją głaskali :evil_lol: albo grzecznie drzemała :) gdy dojechałysmy na miejsce jeszcze kawałek trzeba było podjechac samochodem, ale Żelunia grzecznie zniosła jazde, chyba kiedyś jezdziała autem bo bardzo jej sie podobało:) gdy weszliśmy do domu, z radości biegała po wszystkich pokojach i do wszystkich sie przymilała, przesłodka sunia :loveu: :loveu: :loveu:
do wszystkich jest przyjażnie nastawiona, ciekawie wyglądało jej pierwsze spotkanie z krową. Żelka niepewnie podeszła do krowy, a ta zaczeła ją wąchać... wkońcu Żelka lizneła ją po nosie i krowa odwdzięczyła sie tym samym, z tym że całus krowy był bardziej soczysty :D Żelka była cała mokra po tym spotkaniu :)
z kotami ma ochote się bawić, ale one jeszcze sie do niej nie przekonały, z koliej z psami... ma jednego kompana zabaw na dworze, całkiem nieźle sie dogadują, z tym że... on jest rozmiarów owczarka niemieckiego i czasami w zabawach sie zapomina i bywa niedelikatny, ale wtedy Żelunia oddaje mu gryząc go w łape :p
jeśli chodzi o ta sunie w domu, to jeszcze ostatecznie sie nie dogadały, ale mam nadzieje, ze to tylko kwestia czasu
to chyba byłoby tyle :eviltong: