Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Evas napisał(a):
Ha...28 łapek..to siedem psów...:roll: a może kotów..ew towarzystwo mieszane ;)

7 psiutków :) Wszystkie trzymają łapki, poprosiłam je o to :p

Posted

desdemono..może przyłączysz się do dawania ogłoszeń na Zelkę..?:cool3: Mam już opracowany tekst..mogłabyś tylko sobie go pozmieniać wedle uznania..chociaż kilka ogłoszen..plizzzzz

Posted

Evas napisał(a):
desdemono..może przyłączysz się do dawania ogłoszeń na Zelkę..?:cool3: Mam już opracowany tekst..mogłabyś tylko sobie go pozmieniać wedle uznania..chociaż kilka ogłoszen..plizzzzz
ok. tylko jak to sie robi??? bo ja niestety zielona jestem, jesli chodzi o te sprawy:oops:

Posted

Strony z ogłoszeniami biorę stąd..http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=9859
na niektórych potrzebne jest logowanie, na innych nie..trzeba ściągnąć ładne zdjęcia z wątku (na pewno to z uśmiechniętym pysiem) - podaję kontakt na Agę babeki@wp.pl 505 222 207
a to mój tekst.
Zelka to niewielka sunia, przed kolano, ma ok. 5 lat. Bardzo potrzebuje pomocy, cierpliwego, kochającego domu. Zamknięcie w boksie prawdopodobnie powoduje jej przypadłość – nerwicowe kręcenie się w kółko szczególnie w chwilach radości, podekscytowania. Zelka ogromnie garnie się do ludzi, jest miłą i kontaktową sunią..czy znajdzie kogoś o wielkim sercu?
Cyt. Słowa wolontariuszki schroniska w Ostródzie.
„ona po prostu się kręci w kółko...nie zawsze, ale chyba jak się podekscytuje, czy z innego powodu nie mam tak do końca pewności...przymrużone oczka...i kręcąca się maleńka ...biedna sunia, której z taką przypadłością nikt nie adoptuje...a ona tak podbiega do człowieka, tak się cieszy...tak chce być zauważona, pogłaskana...to że jest chora nie znaczy, że nie marzy o domu...”

Nieco przydługi, i na stronach gdzie jest ograniczenie słów, trzeba go skrócić.

Posted

[quote name='Evas']Strony z ogłoszeniami biorę stąd..http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=9859
na niektórych potrzebne jest logowanie, na innych nie..trzeba ściągnąć ładne zdjęcia z wątku (na pewno to z uśmiechniętym pysiem) - podaję kontakt na Agę babeki@wp.pl 505 222 207
a to mój tekst.
Zelka to niewielka sunia, przed kolano, ma ok. 5 lat. Bardzo potrzebuje pomocy, cierpliwego, kochającego domu. Zamknięcie w boksie prawdopodobnie powoduje jej przypadłość – nerwicowe kręcenie się w kółko szczególnie w chwilach radości, podekscytowania. Zelka ogromnie garnie się do ludzi, jest miłą i kontaktową sunią..czy znajdzie kogoś o wielkim sercu?
Cyt. Słowa wolontariuszki schroniska w Ostródzie.
„ona po prostu się kręci w kółko...nie zawsze, ale chyba jak się podekscytuje, czy z innego powodu nie mam tak do końca pewności...przymrużone oczka...i kręcąca się maleńka ...biedna sunia, której z taką przypadłością nikt nie adoptuje...a ona tak podbiega do człowieka, tak się cieszy...tak chce być zauważona, pogłaskana...to że jest chora nie znaczy, że nie marzy o domu...”

Nieco przydługi, i na stronach gdzie jest ograniczenie słów, trzeba go skrócić. czyli wyglada na to, ze trzeba sie na niekorych stronach zarejstrowac/ jak tylko wroce z miasta to usiade i powalcze z ogloszeniami.

Posted

desdemona napisał(a):
czyli wyglada na to, ze trzeba sie na niekorych stronach zarejstrowac/ jak tylko wroce z miasta to usiade i powalcze z ogloszeniami.

Świetnie! Dzięki :multi:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Świetnie! Dzięki :multi:
jak dodac ogloszenie, to bede wiedziala. ale jak do ogloszenia sciagnac czy tez wkleic zdjatko suni? nigdy tego nie robilam. jesli chodzi o komputery to prawdziwa ze mnie sierota:oops: