Gosiapk Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Izunia Wielkie dzięki za ogłoszenia o cudownej Zeluni, ona tak pragnie mieć swojego człowieka Quote
Izunia86 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 " Za nie ma co " ;) Zelunia jest slodka , taki pysiak ma kochany , nic tylko pokochac i calowac codziennie tego pychola :loveu: Kto pokocha Niunke :cool3: ? Quote
Gosiapk Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Zelunia pragnie dawać buziaki! Tylko nie ma komu :( Quote
desdemona Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Evas napisał(a):Trzymam kciuki za Zelkę, to słodka psina.i ja tez trzymam kciuki:multi: Quote
Gosiapk Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Evas napisał(a):Za wreszcie szczęśliwe dla Zelki Allegro. to ja też! Dwa kciuki i 28 łapek psich. Quote
Evas Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Ha...28 łapek..to siedem psów...:roll: a może kotów..ew towarzystwo mieszane ;) Quote
Gosiapk Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Evas napisał(a):Ha...28 łapek..to siedem psów...:roll: a może kotów..ew towarzystwo mieszane ;) 7 psiutków :) Wszystkie trzymają łapki, poprosiłam je o to :p Quote
Evas Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 desdemono..może przyłączysz się do dawania ogłoszeń na Zelkę..?:cool3: Mam już opracowany tekst..mogłabyś tylko sobie go pozmieniać wedle uznania..chociaż kilka ogłoszen..plizzzzz Quote
Gosiapk Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Evans, a skąd bierzesz linki do stron, gdzie można dawać ogłoszenia? Quote
Evas Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Gosiapk']Evans, a skąd bierzesz linki do stron, gdzie można dawać ogłoszenia? M.in stąd..http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=985 czasami się udaje znaleźć tak dom. Quote
Gosiapk Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Evas']M.in stąd..http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=985 czasami się udaje znaleźć tak dom. Dzięki za info. :p Quote
desdemona Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Evas napisał(a):desdemono..może przyłączysz się do dawania ogłoszeń na Zelkę..?:cool3: Mam już opracowany tekst..mogłabyś tylko sobie go pozmieniać wedle uznania..chociaż kilka ogłoszen..plizzzzz ok. tylko jak to sie robi??? bo ja niestety zielona jestem, jesli chodzi o te sprawy:oops: Quote
Evas Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Strony z ogłoszeniami biorę stąd..http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=9859 na niektórych potrzebne jest logowanie, na innych nie..trzeba ściągnąć ładne zdjęcia z wątku (na pewno to z uśmiechniętym pysiem) - podaję kontakt na Agę babeki@wp.pl 505 222 207 a to mój tekst. Zelka to niewielka sunia, przed kolano, ma ok. 5 lat. Bardzo potrzebuje pomocy, cierpliwego, kochającego domu. Zamknięcie w boksie prawdopodobnie powoduje jej przypadłość – nerwicowe kręcenie się w kółko szczególnie w chwilach radości, podekscytowania. Zelka ogromnie garnie się do ludzi, jest miłą i kontaktową sunią..czy znajdzie kogoś o wielkim sercu? Cyt. Słowa wolontariuszki schroniska w Ostródzie. „ona po prostu się kręci w kółko...nie zawsze, ale chyba jak się podekscytuje, czy z innego powodu nie mam tak do końca pewności...przymrużone oczka...i kręcąca się maleńka ...biedna sunia, której z taką przypadłością nikt nie adoptuje...a ona tak podbiega do człowieka, tak się cieszy...tak chce być zauważona, pogłaskana...to że jest chora nie znaczy, że nie marzy o domu...” Nieco przydługi, i na stronach gdzie jest ograniczenie słów, trzeba go skrócić. Quote
Gosiapk Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Wejdź na jedna stronę i postępuj zodnie z opisanymi tam wskazówkami, kilka razy może się nie udać, ale za kolejnym wejdzie :) Quote
desdemona Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Evas']Strony z ogłoszeniami biorę stąd..http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=9859 na niektórych potrzebne jest logowanie, na innych nie..trzeba ściągnąć ładne zdjęcia z wątku (na pewno to z uśmiechniętym pysiem) - podaję kontakt na Agę babeki@wp.pl 505 222 207 a to mój tekst. Zelka to niewielka sunia, przed kolano, ma ok. 5 lat. Bardzo potrzebuje pomocy, cierpliwego, kochającego domu. Zamknięcie w boksie prawdopodobnie powoduje jej przypadłość – nerwicowe kręcenie się w kółko szczególnie w chwilach radości, podekscytowania. Zelka ogromnie garnie się do ludzi, jest miłą i kontaktową sunią..czy znajdzie kogoś o wielkim sercu? Cyt. Słowa wolontariuszki schroniska w Ostródzie. „ona po prostu się kręci w kółko...nie zawsze, ale chyba jak się podekscytuje, czy z innego powodu nie mam tak do końca pewności...przymrużone oczka...i kręcąca się maleńka ...biedna sunia, której z taką przypadłością nikt nie adoptuje...a ona tak podbiega do człowieka, tak się cieszy...tak chce być zauważona, pogłaskana...to że jest chora nie znaczy, że nie marzy o domu...” Nieco przydługi, i na stronach gdzie jest ograniczenie słów, trzeba go skrócić. czyli wyglada na to, ze trzeba sie na niekorych stronach zarejstrowac/ jak tylko wroce z miasta to usiade i powalcze z ogloszeniami. Quote
Gosiapk Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 desdemona napisał(a):czyli wyglada na to, ze trzeba sie na niekorych stronach zarejstrowac/ jak tylko wroce z miasta to usiade i powalcze z ogloszeniami. Świetnie! Dzięki :multi: Quote
desdemona Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Gosiapk napisał(a):Świetnie! Dzięki :multi: jak dodac ogloszenie, to bede wiedziala. ale jak do ogloszenia sciagnac czy tez wkleic zdjatko suni? nigdy tego nie robilam. jesli chodzi o komputery to prawdziwa ze mnie sierota:oops: Quote
Aga_Mazury Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 ...a ja dzisiaj dowiedziałam się czegoś o Zeluni.... lalka jest wysterylizowana :crazyeye: 3 sunie w schronisku są wysterylizowane tylko....i wśród nich nasza poczciwinka... Quote
Recommended Posts