Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiapk napisał(a):
Gdyby Ostróda nie była tak daleko...

Ja bardzo doceniam to co robicie. Moja uwaga nie miała jakiegokolwiek negatywnego podtekstu. CHodziło mi tylko i wygłączeni o Zelkę, a nie o to, że nie daliście rady sią nią zająć.

wiem Gosiu ;) moje zaproszenie też nie miało negatywnego podtekstu ;)

To takie zwykłe zaproszenie ;) Poznałabyś na żywo nasze wszystkie psiaki;)

z Warszawy masz tylko 220 km:eviltong:

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o czym ty piszesz??? przeciez ta psina po prostu cieszy sie z towarzystwa ludzi! od urodzenia mam psy i wiem, ze swoja radosc wyrazaja na rozny sposob. wyglada na to, ze krecenie sie suni juz na wstepie ja dyskwalifikuje. no bez przesady.

Posted

desdemona napisał(a):
o czym ty piszesz??? przeciez ta psina po prostu cieszy sie z towarzystwa ludzi! od urodzenia mam psy i wiem, ze swoja radosc wyrazaja na rozny sposob. wyglada na to, ze krecenie sie suni juz na wstepie ja dyskwalifikuje. no bez przesady.

przecież tutaj jej nikt nie dyskwalifikuje !!! :roll::roll::roll:

Posted

Wg mnie tytuł wątku jest taki, sugerujący że Zelka jest chora i nikt jej nie da domu z tego powodu..tak to odbieram, może inni też?

Posted

desdemona a do kogo Ty pisałaś bo chyba coś przeoczyłam...

Jesteśmy na dogo....i to jest tytuł ..taki a nie inny, który ma zwrócić uwagę wśród setek innych tytułów...
ukrywanie jej choroby tez niczego nie da......
w Ostródzie nikt jej nie chce bo jak widzą jak się zachowuje to poprostu nie chcą...i piszę o tym otwarcie....

Jesli ktoś ma wziąc Zelkę musi być świadomy....jej przypadłości, która być może przejdzie poza schroniskiem, być może nie....

Nie chcę patrzeć na Zelkę, która wraca po kilku godzinach, czy dniach od adopcji do schroniska...

Posted

Aga_Mazury a czy Zelcia jest chora (czyli ma jakies zaburzenia nerwowe ,fizyczne ) czy jest to ta choroba kojcowa ? Tak naprawde to ona chyba bardzo cierpi bo nie ma swojego domku :-(

Posted

Evas napisał(a):
Wg mnie tytuł wątku jest taki, sugerujący że Zelka jest chora i nikt jej nie da domu z tego powodu..tak to odbieram, może inni też?
wlasnie ja to tak odebralam.

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
desdemona a do kogo Ty pisałaś bo chyba coś przeoczyłam...

Jesteśmy na dogo....i to jest tytuł ..taki a nie inny, który ma zwrócić uwagę wśród setek innych tytułów...
ukrywanie jej choroby tez niczego nie da......
w Ostródzie nikt jej nie chce bo jak widzą jak się zachowuje to poprostu nie chcą...i piszę o tym otwarcie....

Jesli ktoś ma wziąc Zelkę musi być świadomy....jej przypadłości, która być może przejdzie poza schroniskiem, być może nie....

Nie chcę patrzeć na Zelkę, która wraca po kilku godzinach, czy dniach od adopcji do schroniska...

Na pewno człowiek, który wziąłby Zelkę musi być świadomy jej przypadłości. Ale poza tym wydaje się, że jest to sunia bardzo kontaktowa, garnąca się do człowieka, radosna. Tylko pokochać - razem z jej kręceniem się.

Posted

Evas napisał(a):
Na pewno człowiek, który wziąłby Zelkę musi być świadomy jej przypadłości. Ale poza tym wydaje się, że jest to sunia bardzo kontaktowa, garnąca się do człowieka, radosna. Tylko pokochać - razem z jej kręceniem się.

...i tu masz całkowita rację....
ona jest bardzo za człowiekiem...chociazby dlatego tak zawładnęła moim sercem...jak się wejdzie na wybieg to nie odstępuje na krok....patrzy się w górę prosto w oczy...i jest przeszczęśliwa jak ktoś zwróci choć odrobinkę na nią uwagę...

co tu dużo mówić...

ONA JEST CUDOWNA :iloveyou:

Posted

To na gore Kochanie slodkie :loveu: Kto pokocha taka cudna istotke ?
Allegro sie Zelce skonczylo ? Niedawno miala jeszcze a teraz nie moge znalezc .
EditL:Oglosilam Zelke na gumtree , prosze tylko o podpowiedz jaki kontakt mam podac.(mail i tel) na razie podalam swoj telefon ale zmienie.