Aga_Mazury Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Już tłumaczę imię... dostała na imię ZELKA od tego ż skojarzyła mi się ona i jej choroba z Karuzelką... KARUZELKA :) Quote
Gosiapk Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Evas napisał(a):Ja też mówiłam Żelka :cool3: Od misiów gumowych do jedzenia? :) Quote
Evas Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Jak patrzę na to zdjęcie, płakać się chce..Nikt nie przytuli Zelki? Quote
Evas Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 to powyzej..ma przymrużone oczka i właśnie tak jakby się kręciła, tak to wyglada Quote
Evas Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Zelka..tobie potrzebny człowiek z dużym serduchem.. Quote
Evas Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Zelka spadła w niepamięć dogomanii..czy ktoś jeszcze o tobie pamieta biedna sunieczko? Quote
Izunia86 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Hopsiaj mala na pierwsza . Moze ktos dzis da serce tej niewinnej ,pieknej istotce :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Zelka nadal na swoim boksie....nadal się cieszy jeśli ktokolwiek choć podchodzi do wybiegu.... czy kiedyś go opuści ze swoim człowiekiem? Quote
Izunia86 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 O Victorio , moja Victorio... dlaczego mam Cie tylko w snach ... Czlowieku pokochaj Zelke i daj jej serce . Quote
Marka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Przepraszam, jeśli się powtórzę z powyższymi wypowiedziami, ale przeczytałam tylko pierwszy post - u nas w schronisku była starsza sunia, która zachowywała się dokładnie tak samo - najczęściej wtedy, kiedy widziała, że człowiek się oddala od jej boksu - to zachowanie kompulsywne - taki psi rodzaj objawów choroby sierocej (tamta sunia też potwornie tęskniła za kontaktem z człowiekiem - napisaliśmy o niej na stronie schroniska i w lokalnej gazecie jako o suczce z chorobą sierocą właśnie - dom znalazł się prawie natychmiast http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38664 ). Dlatego ja zmieniłabym przede wszystkim temat wątku - bo "choroba" kojarzy się z ciężkim stanem fizycznym - a ta sunia emocjonalnie nie radzi sobie w schronisku... Quote
Izunia86 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Marka dziekujemy za wypowiedz. Mysle ,ze to dobry pomysl ze zmiana tytulu , bo rzeczywiscie moze to takie same "objawy" co u Babuni. Zelka po prostu bardzo chce miec domek :-( Quote
Gosiapk Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 a czy vet sprwdził jej uszy? Bo to kręcenie sie może wynikać z zapalenia ucha środkowego lub wewnętrzenego. Quote
Evas Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ona ma takie dobroduszne pysio..czy dostanie swoją szansę na życie? Quote
Recommended Posts