Gosiapk Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Ona to chyba ma w ogóle podwójne allegro....bo ja ją wystawiam i chyba Ciotka Evas ;) Super! TEgo nigdy za wiele :) Quote
Matusz Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 gdybym tylko umiał, ale niestety nie umiem....:shake::shake: Quote
Evas Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Na pewno umiesz..skoro taka noga komputerowa jak ja to robi;) Długo ktoś inny mi dawał. Quote
Matusz Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 no właśnie nie potrafię, na tym allegro się gubię akurat:shake::shake: Quote
Evas Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Ja sie gubie na adopcje org..to makabra co robię..pisalam na tą stronę kilka razy, podobno mam konto..tak mi odpisano..a tam jest jeszcze jakiś kod i ręce mi opadają i wstyd pytać..skąd ten kod mam wziąć żeby tam zamieścić ogłoszenia..a może miałam ten kod..kurcze..ta strona mnie przerasta.:oops: Ale właściwie tak myślę..czy akuratnie z tej strony były adopcje? Może tam jest za duża konkurencja takich samych bied? Może zamiast sie kręcić wokół 20, 30 stron. i się gubić w tych hasłąch..wystarczyłoby np kilkanaście, najmocniejszych, najskuteczniejszych?:roll: Quote
Evas Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Ja w tej chwili mogę myśleć tylko o Skotim..który jest chory i pilnie potrzebuje pomocy. :( Niestety inne zeszly nieco na drugi plan. Quote
Evas Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Ona jakby mogła, przecisnęłaby się przez siatkę do czlowieka Quote
Evas Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Nie ma szczęścia Zelka na dogo..jedyna jej nadzieja to wg. mnie ogłoszenia. Quote
Evas Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Dwie kochane sunieczki..Sonia i Zelka..czy w końcu do którejś uśmiechnie się szczęście? Quote
Evas Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Czy ona ma na imię Zelka..czy Żelka..?:roll: Biedna sunia..nawet z budki u dobrych ludzi na pewno byłaby zadowolona. Quote
Recommended Posts