Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzymam kciuki za dziadunia, chociaż on już jest nieodłączną częścią naszego przytułku, wita nas, cieszy się, gania, szczeka, zajada ze smakiem, to taka nasza maskotka, że aż nie wyobrażam sobie tego miejsca bez niego....no ale super by było gdyby znalazł ten cudny domek!!!

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agula nie ma co nad dziadkiem medytować, że niby stanowi integralna część naszego przytułku, do chałupy jakiejś ma iść i tyle :)...póki co nawet spory ruch u niego na FB, powiedziałabym, że większy niż u Tary...wiem, że na pewno niebawem do gabinetu w Boguchwale przyjdą paczuszki ze smakołykami dla dziadka :)

Posted

Dziaduś to mnie pierwsze do grobu wpędzi, on ma napęd na cztery koła, dziś zostawiłam go na chwilę na nowym wybiegu, a on łapką popchnął bramkę i ani się oglądnęłam a on już na końcu hangaru, więc ja w te pędy za nim gonię, drę się, a on jak mnie zobaczył to jeszcze przyśpieszył, myślałam że go uduszę, już byłam tuż, tuż, już go łapałam za obróżkę, a on w tedy znowu przyśpieszył i na długiej zostawił mnie daleko w tyle....:mad: wrzeszcząc i goniąc z jęzorem na brodzie goniłam na około całego gokomu, a on zapierniczał jak mały odrzutowiec, wreszcie się znudził i wpadł z miną niewiniątka do przytulika, a ja myślałam że mi kręgosłup strzeli!!! I to ma być stary dziad????:evil_lol:

Posted

[quote name='figa33']noo to faktycznie , dał czadu:evil_lol:
a my tu biedny , ostatnie chwile , na zimnym betonie ....tiaaa...:evil_lol:[/QUOTE]

Taaa, na zimnym betonie, to ja dzisiaj prawie leżałam ;)

Posted

Myślę, że nasze dziewczyny o tym wiedzą. Mogłaby się udać. Gdyby się coś tfu, tfu działo zawsze można wspomóc ewentualną właścicielkę.
Czekam na Majuske i Becie, zobaczymy co powiedzą.

Posted

[quote name='JaMnIŚ_Jogi']...ale może mąż dobrze zarabia ;)[/QUOTE]

aaa , no właśnie , nie pomyślałam ...:lol:
przyznam się ,że się tak po cichutku ucieszyłam jak zobaczyłam ten wpis na FB ...

Posted

Dziewczyna zwierzolubna, pracowała w schronisku w Krakowie, może na Dogo też jest, albo ją dziewczyny znają. Ja kiedyś z nią rozmawiałam (tzn. pisałam na fb :) przy sprawie psiaków z Jedlicza, które miały jechać do Olkusza. Wg mnie jest ok

Posted

[quote name='figa33']no to już majuska na pewno tam działa
tyle ,ze majuska ma zajęć po kokardy[/QUOTE]

No właśnie Majuski nie ma na Dogo, ani na wydarzeniu na fb i nie wiadomo kiedy tam zaglądnie, napisałam Paulinie, żeby zaraz rano do niej dzwoniła. Kurcze taka szansa, może faktycznie Magik mógły zabrać się do Wrocka z Tarą