Agula99 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Trzeba by coś pomyśleć nad tym naszym dziaduniem, może Gunia zrobiłaby mu jakieś wydarzenie na FB?? On taki fajny psiak, bezkonfliktowy, spokojny, mógłby w bloku nawet mieszkać. Tylko gdzie ten domek??? Quote
karolciasz28 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Czemu dopiero do dziadka trafiłam?:oops: Poczciwy dziadeczek z niego. Quote
Becia66 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Dziadunio w baraczku siedzi, tam plusowe temperatury więc mu nie zimno jak pozostałym. Quote
Becia66 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='figa33']sam siedzi ?[/QUOTE] z małym Miki, który jeszcze nie ma wątku. To taki mały czarny piesek z kulawą nóżką, młodziutki i bardzo radosny. Quote
figa33 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Miki , który początkowo był Mikusią :-D Quote
Agula99 Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Miki super piesek do adopcji, trzeba zabierać się do ogłoszeń, kto jest zwarty i gotowy i pomoże??? Zakasujemy rękawy!!! Piszę to u Magika, bo Miki nie ma jak na razie wątku!! To kto pomoże??? Quote
karolciasz28 Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Agula napisz tekst, foty i będę ogłaszać :). Magika też poogłaszam. Quote
Agula99 Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 karolciasz28 napisał(a):Agula napisz tekst, foty i będę ogłaszać :). Magika też poogłaszam. Karolcia Miki już ma wątek, zresztą na nim byłaś, a tekst to z tego co tam napisałam można sklecić, tylko ja nie wiem ile on ma lat, tak na oko niewiele, może jutro się dowiem. Quote
Becia66 Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 karolciasz28 napisał(a): Magika też poogłaszam. idealnie byłoby założyć mu wydarzenie na Fb, tam takie staruszki mają szansę. Trzeba uderzyć do GuniP. Quote
figa33 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 zapomniałyśmy o Magiku to Gunia może umieścić go na FB? Quote
Becia66 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 absolutnie nie zapomniałam. Cały czas o nim intensywnie myslę i chcę wam pokazać wątek który mnie bardzo podbudował w tym temacie. Dotyczy staruszka z rzeszowskiego schroniska, wydarzenie na Fb i wątek na dogomanii założone w grudniu, a psinka już zamieszkała w Warszawie. Ale to wszystko zostało prowadzone jak potrzeba i napisane jak potrzeba. A nie jak u nas, że jest wydarzenie na Fb / Ślepek Muk i/ którego żadna z nas nie podtrzymuje jakby wszystko samo miało się załatwić. Nie trzymamy wróbelka w garści tylko gołąbków sto...na dachu. Quote
Agula99 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Ja FB nie mam, to podrzucać go nie mogę, no i chyba trochę nas za mało na to wszystko, wszędzie pustki ostatnio, nikt nic nie pisze, ale co tu pisać, jak nic się nie dzieje....NIC. Czy ktoś napisała do Guni??? Quote
Becia66 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Nie wkleilam linka do tego wątku ale poczytajcie, może zrobimy mu coś na wzór tamtego : http://www.dogomania.pl/forum/threads/236393-Zanim-odejdzie-chce-być-kochanym-Pilnie-potrzebny-dom-dla-staruszka!/page9 Quote
karolciasz28 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Lukas znalazł dom dzięki wydarzeniu na fb? Musimy poprosić Gunię, ale to wydarzenie musi być w miarę aktualizowane, np. dodawane co jakiś czas nowe fotki, itp. Nie znam się na tym, ale tak sobie myślę. Quote
figa33 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 przejrzałam wątek Lucasa i właściwie wychodzi ,że jedynie FB działa nie mam tam konta , kurcze Quote
tymuś Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 ściskam i całuję dziadzia:loveu: a jak on się czuje i gdzie przebywa bidok? Quote
Agula99 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 tymuś napisał(a):ściskam i całuję dziadzia:loveu: a jak on się czuje i gdzie przebywa bidok? Dziaduś jest bardzo rozbrykany i jurny, bo Wilma ma cieczkę, zapiernicza, że aż miło popatrzeć i ustawia się w kolejce do kobity, żeby powąchać i nacieszyć oko :evil_lol:, a w nocy śpi w ocieplanym kontenerku i tak mu źle, bo wolałby stać pod boksem ukochanej :lol: Quote
tymuś Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Agula99 napisał(a):Dziaduś jest bardzo rozbrykany i jurny, bo Wilma ma cieczkę, zapiernicza, że aż miło popatrzeć i ustawia się w kolejce do kobity, żeby powąchać i nacieszyć oko :evil_lol:, a w nocy śpi w ocieplanym kontenerku i tak mu źle, bo wolałby stać pod boksem ukochanej :lol: ooooo to taki z niego amant!!!!!!:diabloti: Quote
Agula99 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Oj i to bardzo, to już nie ten bidulek co na początku, teraz nawet szczekać potrafi, głośno i wyraźnie :evil_lol: Quote
majuska Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='Agula99']Dziaduś jest bardzo rozbrykany i jurny, bo Wilma ma cieczkę, zapiernicza, że aż miło popatrzeć i ustawia się w kolejce do kobity, żeby powąchać i nacieszyć oko :evil_lol:, a w nocy śpi w ocieplanym kontenerku i tak mu źle, bo wolałby stać pod boksem ukochanej :lol: a i liznąć co nieco :D ....jeszcze w nim sporo pałera jest :D Quote
figa33 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 no proszę , u chłopa to jednak lata w tej materii nie mają znaczenia kawałek babki się trafi i fiiuuu na bal:evil_lol: Quote
Recommended Posts