Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba by coś pomyśleć nad tym naszym dziaduniem, może Gunia zrobiłaby mu jakieś wydarzenie na FB?? On taki fajny psiak, bezkonfliktowy, spokojny, mógłby w bloku nawet mieszkać. Tylko gdzie ten domek???

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miki super piesek do adopcji, trzeba zabierać się do ogłoszeń, kto jest zwarty i gotowy i pomoże??? Zakasujemy rękawy!!! Piszę to u Magika, bo Miki nie ma jak na razie wątku!! To kto pomoże???

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Agula napisz tekst, foty i będę ogłaszać :).
Magika też poogłaszam.

Karolcia Miki już ma wątek, zresztą na nim byłaś, a tekst to z tego co tam napisałam można sklecić, tylko ja nie wiem ile on ma lat, tak na oko niewiele, może jutro się dowiem.

Posted

absolutnie nie zapomniałam. Cały czas o nim intensywnie myslę i chcę wam pokazać wątek który mnie bardzo podbudował w tym temacie. Dotyczy staruszka z rzeszowskiego schroniska, wydarzenie na Fb i wątek na dogomanii założone w grudniu, a psinka już zamieszkała w Warszawie. Ale to wszystko zostało prowadzone jak potrzeba i napisane jak potrzeba. A nie jak u nas, że jest wydarzenie na Fb / Ślepek Muk i/ którego żadna z nas nie podtrzymuje jakby wszystko samo miało się załatwić. Nie trzymamy wróbelka w garści tylko gołąbków sto...na dachu.

Posted

Ja FB nie mam, to podrzucać go nie mogę, no i chyba trochę nas za mało na to wszystko, wszędzie pustki ostatnio, nikt nic nie pisze, ale co tu pisać, jak nic się nie dzieje....NIC.
Czy ktoś napisała do Guni???

Posted

Lukas znalazł dom dzięki wydarzeniu na fb? Musimy poprosić Gunię, ale to wydarzenie musi być w miarę aktualizowane, np. dodawane co jakiś czas nowe fotki, itp. Nie znam się na tym, ale tak sobie myślę.

Posted

tymuś napisał(a):
ściskam i całuję dziadzia:loveu: a jak on się czuje i gdzie przebywa bidok?

Dziaduś jest bardzo rozbrykany i jurny, bo Wilma ma cieczkę, zapiernicza, że aż miło popatrzeć i ustawia się w kolejce do kobity, żeby powąchać i nacieszyć oko :evil_lol:, a w nocy śpi w ocieplanym kontenerku i tak mu źle, bo wolałby stać pod boksem ukochanej :lol:

Posted

Agula99 napisał(a):
Dziaduś jest bardzo rozbrykany i jurny, bo Wilma ma cieczkę, zapiernicza, że aż miło popatrzeć i ustawia się w kolejce do kobity, żeby powąchać i nacieszyć oko :evil_lol:, a w nocy śpi w ocieplanym kontenerku i tak mu źle, bo wolałby stać pod boksem ukochanej :lol:

ooooo to taki z niego amant!!!!!!:diabloti:

Posted

[quote name='Agula99']Dziaduś jest bardzo rozbrykany i jurny, bo Wilma ma cieczkę, zapiernicza, że aż miło popatrzeć i ustawia się w kolejce do kobity, żeby powąchać i nacieszyć oko :evil_lol:, a w nocy śpi w ocieplanym kontenerku i tak mu źle, bo wolałby stać pod boksem ukochanej :lol:

a i liznąć co nieco :D ....jeszcze w nim sporo pałera jest :D