Ana :) Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Ale ona jest boska :loveu: zazdroszczę takiego cudu :) Quote
andromeda Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Pamiętam pierwszy spacer z Questem :diabloti: Połowa ulicy słyszała jego niezadowolenie z powodu obróżki :evil_lol: Chociaż od lat nie wystawiany, to w ciągłym treningu. Bywa że głośno wyraża swoje oburzenie z powodu ringówki. trening bardzo lubi. zakładanie ringówki - nie Quote
Sonka95 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 My jak jechaliśmy po Sonie nie mieliśmy praktycznie nic tylko smyczkę i obroże , a wszystko kupiliśmy 1 dnia pobytu u nas Sonii ;) Quote
Guest wolfheart Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 http://i85.photobucket.com/albums/k54/sasi-chan/Shiba/2013-02-11201255_zps86d36aa1.jpg?t=1360618545 :multi::multi::multi::loveu: puchata klusia:loveu: Quote
Nanashi Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 [quote name='Ana :)']Ale ona jest boska :loveu: zazdroszczę takiego cudu :) Zobaczymy, czy będziesz zazdrościć jak zacznę opisywać jej podły charakter :evil_lol: A na poważnie, mam nadzieję, ze takim cudem będzie już zawsze ^^ [quote name='andromeda']Pamiętam pierwszy spacer z Questem :diabloti: Połowa ulicy słyszała jego niezadowolenie z powodu obróżki :evil_lol: Chociaż od lat nie wystawiany, to w ciągłym treningu. Bywa że głośno wyraża swoje oburzenie z powodu ringówki. trening bardzo lubi. zakładanie ringówki - nie O! Dobrze, że mi przypomniałaś. Toć ja ringówkę też mam już kupioną i będzie trzeba małą uczyć. Jestem ciekawa jak ona będzie protestować. [quote name='Sonka95']My jak jechaliśmy po Sonie nie mieliśmy praktycznie nic tylko smyczkę i obroże , a wszystko kupiliśmy 1 dnia pobytu u nas Sonii ;) Jak po Szkodnika jechałam to też miałm tylko smycz, obrożę i miski. Ale teraz nie będzie nawet z początku czasu, by gdzieś jechać :roll: [quote name='maryg22']O, same dobre wieści tutaj :) Tak, same dobre wieści :) Aż miło sie je pisało. [quote name='marta.k9080'] :multi::multi::multi::loveu: puchata klusia:loveu: :D A ja mam oficjalne wieści. W najbliższą środę koło 9.00 ruszamy po Małą! Droga będzie długa, na szczęście jadę z chłopakiem, więc będziemy się zmieniać. Dojedziemy pewnie wieczorkiem na miejsce, pójdziemy ją zobaczyć, a w czwartek rano zabieramy ją już z sobą do domku i wieczorem będę mogła napisać sprawozdanie. Ostateczne odliczanie, czas: start! 6 dni i będę mogła ją wymiziać, wytulić i... I w ogóle. :loveu: I trzeba powiadomić hodowczynię o moich planach przyjazdu :roll: Quote
Ty$ka Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 O rany, to już? :loveu: Będę trzymać kciuki, by podróż szybko Wam minęła. Jestem ciekawa jak ją przyjmie Torcia :P Quote
Ana :) Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Jej tylko 6 dni masakra jak to zleciało :D super wieści :loveu: to spokojnej podróży życzę :) Quote
Gezowa Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Mam nadzieję, że prędko jej nie przyniesiesz na agila, bo chyba ci jej nie oddam :loveu: Quote
Nanashi Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Ty$ka napisał(a):O rany, to już? :loveu: Będę trzymać kciuki, by podróż szybko Wam minęła. Jestem ciekawa jak ją przyjmie Torcia :P Tora mam nadzieję, ze małą zaakceptuje i nie będzie z nimi problemów, bo w przyszłosci pewnie będą czasem razem zostawać. Ana :) napisał(a):Jej tylko 6 dni masakra jak to zleciało :D super wieści :loveu: to spokojnej podróży życzę :) Gezowa napisał(a):Mam nadzieję, że prędko jej nie przyniesiesz na agila, bo chyba ci jej nie oddam :loveu: Na agila przyjdzie może już za 2-3tygodnie, wszystko zależy od tego, kiedy "szczeniaczkowo" zrobią nam :) Bo będzie się Uta socjalizowała z borderką i owczarkiem belgijskim(?) A między tą trójką jest po tygodniu odstępu jeżeli idzie o wiek ^^ Dzisiaj rozmawiałam z hodowczynią. Niestety mój wyjazd przesunie się o 2 dni, bo kiepsko u nich w wydziale jest z przeglądami miotu, jeszcze jakiś sąd koleżeński ma być i w srodę nie zdoła tego załatwić. Tak więc równo za tydzień ją zobaczę, a w sobotę wrócimy do domku. Oby to było ostatnie przesunięcie w dacie, bo dłużej nie wytrzymam :mad: Quote
Sonka95 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 To teraz w piątek równo za tydzień wyjazd ;) oby się już data nie zmieniła :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 ale masz szczęście...trzymam kciuki żebyś odebrała małą w tym terminie. (jak ja bym chciała mieć drugiego psa:placz:) Quote
Guest wolfheart Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Sonka95 napisał(a):To już coraz bliżej :D jeszcze troszeczkę ...:laugh2_2: Quote
Nanashi Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Sonka95 napisał(a):To już coraz bliżej :D marta.k9080 napisał(a):jeszcze troszeczkę ...:laugh2_2: Tak, za 4 dni ją zobaczę, a za 5 będzie już u mnie! Nie mogę się doczekać :multi: W weekend sobie trenowałyśmy z Torką na agility. Idzie nam z każdym tygodniem lepiej. Za tydzień cały klub będzie na zawodach w Bydgoszczy, więc będziemy mocno trzymać kciuki za Falowców. Quote
Buszki Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Przyłączam się do oczekujących na przyjazd Małej do domku i oczywiście foty,duuuużo fot :). Quote
Nanashi Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Buszki napisał(a):Przyłączam się do oczekujących na przyjazd Małej do domku i oczywiście foty,duuuużo fot :). Witaj u nas! Jak ja lubię baski *^^* Zawsze je podziwiam na wystawach. A teraz wracając do tematu. Rozmawiałam z hodowczynią przed chwilą. Pojutrze, o tej godzinie, będę już za połową drogi! Plany się nie zmieniły. Koło 16.00 będę już na miejscu (o ile wszystko dobrze pójdzie), na 17.00 pojedziemy z hodowczynią i szczeniaczkami na przegląd miotu. Będę widziała jak się to odbywa. Mojej suni ponoć jeszcze nie do końca uszka stanęły i wygląda jak mała akitka! Wszystkim całusy przesyła i jest tulaśna. Jeszcze 51h i już, już! Teraz lecę ze Szkodnikiem na spacer. Napiszę, gdy wrócimy, może zdjęcia nowe dam. Quote
Ty$ka Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 O raaany... Pewnie w nocy nie będziesz mogła spać z emocji :) Ja zresztą też siedzę jak na szpilkach, jestem ciekawa jak pierwsze dni razem będą się Wam układać :) Quote
Ana :) Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Z tego wszystkiego to i ja nie mogę się doczekać ! :D Quote
Nanashi Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Ty$ka napisał(a):O raaany... Pewnie w nocy nie będziesz mogła spać z emocji :) Ja zresztą też siedzę jak na szpilkach, jestem ciekawa jak pierwsze dni razem będą się Wam układać :) Mam nadzieję jednak, ze w nocy będę mogła spać (choć już od niedzieli kiepsko śpię :roll:), gdyż w piątek czeka mnie prawie 7h jazdy samochodem. Niebawem będziecie mieć prawdopodobnie codzienną relację z życia Uty *^^* Ana :) napisał(a):Z tego wszystkiego to i ja nie mogę się doczekać ! :D Przejmij jeszcze więcej mojego zniecierpliwienia i strachu, to może się wyśpię :evil_lol: A ja wróciłam z Torką ze spaceru, mamy śnieg i białe szaleństwo. Szkodnik hasał wesoło i nawet kolegę spotkał. Ale jestem pewna, ze coś tam jest! Tak, spotkałyśmy Pana Bałwana z kartoflanym nosem :) Psy musiały sprawdzić, co to za jegomość. Quote
Ty$ka Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 I tego Ci życzę - byś się wyspała przed drogą :) Naładuj aparat koniecznie - bo pewnie wszystko w Uti będzie Cię zachwycać i wszystko będziesz chciała uwiecznić 8) I słusznie. Widzę spacerek udany :) A jaki fajny śnieżno-kartoflany kolega :lol: Quote
Sonka95 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Złapała trop :D http://i85.photobucket.com/albums/k54/sasi-chan/Szkodnik/P1000673_zpsbaec3a09.jpg ale biega ... cała jest w śniegu :loveu: http://i85.photobucket.com/albums/k54/sasi-chan/Szkodnik/P1000692_zps4560e322.jpg Quote
Guest wolfheart Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 http://i85.photobucket.com/albums/k54/sasi-chan/Szkodnik/P1000684_zps397c7b66.jpg ach te usiorki:loveu: Quote
Nanashi Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 UTA NO KAMI Matagiinu PL :loveu: Zdjecie zrobione godzinę temu. Quote
Recommended Posts