Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pamiętam pierwszy spacer z Questem :diabloti: Połowa ulicy słyszała jego niezadowolenie z powodu obróżki :evil_lol: Chociaż od lat nie wystawiany, to w ciągłym treningu. Bywa że głośno wyraża swoje oburzenie z powodu ringówki. trening bardzo lubi. zakładanie ringówki - nie

Posted

[quote name='Ana :)']Ale ona jest boska :loveu: zazdroszczę takiego cudu :)
Zobaczymy, czy będziesz zazdrościć jak zacznę opisywać jej podły charakter :evil_lol: A na poważnie, mam nadzieję, ze takim cudem będzie już zawsze ^^

[quote name='andromeda']Pamiętam pierwszy spacer z Questem :diabloti: Połowa ulicy słyszała jego niezadowolenie z powodu obróżki :evil_lol: Chociaż od lat nie wystawiany, to w ciągłym treningu. Bywa że głośno wyraża swoje oburzenie z powodu ringówki. trening bardzo lubi. zakładanie ringówki - nie
O! Dobrze, że mi przypomniałaś. Toć ja ringówkę też mam już kupioną i będzie trzeba małą uczyć. Jestem ciekawa jak ona będzie protestować.

[quote name='Sonka95']My jak jechaliśmy po Sonie nie mieliśmy praktycznie nic tylko smyczkę i obroże , a wszystko kupiliśmy 1 dnia pobytu u nas Sonii ;)
Jak po Szkodnika jechałam to też miałm tylko smycz, obrożę i miski. Ale teraz nie będzie nawet z początku czasu, by gdzieś jechać :roll:

[quote name='maryg22']O, same dobre wieści tutaj :)
Tak, same dobre wieści :) Aż miło sie je pisało.

[quote name='marta.k9080']
:multi::multi::multi::loveu:

puchata klusia:loveu:
:D

A ja mam oficjalne wieści. W najbliższą środę koło 9.00 ruszamy po Małą! Droga będzie długa, na szczęście jadę z chłopakiem, więc będziemy się zmieniać. Dojedziemy pewnie wieczorkiem na miejsce, pójdziemy ją zobaczyć, a w czwartek rano zabieramy ją już z sobą do domku i wieczorem będę mogła napisać sprawozdanie.

Ostateczne odliczanie, czas: start! 6 dni i będę mogła ją wymiziać, wytulić i... I w ogóle. :loveu: I trzeba powiadomić hodowczynię o moich planach przyjazdu :roll:

Posted

Ty$ka napisał(a):
O rany, to już? :loveu: Będę trzymać kciuki, by podróż szybko Wam minęła. Jestem ciekawa jak ją przyjmie Torcia :P

Tora mam nadzieję, ze małą zaakceptuje i nie będzie z nimi problemów, bo w przyszłosci pewnie będą czasem razem zostawać.
Ana :) napisał(a):
Jej tylko 6 dni masakra jak to zleciało :D super wieści :loveu: to spokojnej podróży życzę :)

Gezowa napisał(a):
Mam nadzieję, że prędko jej nie przyniesiesz na agila, bo chyba ci jej nie oddam :loveu:

Na agila przyjdzie może już za 2-3tygodnie, wszystko zależy od tego, kiedy "szczeniaczkowo" zrobią nam :) Bo będzie się Uta socjalizowała z borderką i owczarkiem belgijskim(?) A między tą trójką jest po tygodniu odstępu jeżeli idzie o wiek ^^

Dzisiaj rozmawiałam z hodowczynią. Niestety mój wyjazd przesunie się o 2 dni, bo kiepsko u nich w wydziale jest z przeglądami miotu, jeszcze jakiś sąd koleżeński ma być i w srodę nie zdoła tego załatwić. Tak więc równo za tydzień ją zobaczę, a w sobotę wrócimy do domku. Oby to było ostatnie przesunięcie w dacie, bo dłużej nie wytrzymam :mad:

Guest wolfheart
Posted

ale masz szczęście...trzymam kciuki żebyś odebrała małą w tym terminie.

(jak ja bym chciała mieć drugiego psa:placz:)

Guest wolfheart
Posted

Sonka95 napisał(a):
To już coraz bliżej :D

jeszcze troszeczkę ...:laugh2_2:

Posted

Sonka95 napisał(a):
To już coraz bliżej :D

marta.k9080 napisał(a):
jeszcze troszeczkę ...:laugh2_2:

Tak, za 4 dni ją zobaczę, a za 5 będzie już u mnie! Nie mogę się doczekać :multi:

W weekend sobie trenowałyśmy z Torką na agility. Idzie nam z każdym tygodniem lepiej. Za tydzień cały klub będzie na zawodach w Bydgoszczy, więc będziemy mocno trzymać kciuki za Falowców.

Posted

Buszki napisał(a):
Przyłączam się do oczekujących na przyjazd Małej do domku i oczywiście foty,duuuużo fot :).

Witaj u nas!
Jak ja lubię baski *^^* Zawsze je podziwiam na wystawach.

A teraz wracając do tematu. Rozmawiałam z hodowczynią przed chwilą. Pojutrze, o tej godzinie, będę już za połową drogi! Plany się nie zmieniły. Koło 16.00 będę już na miejscu (o ile wszystko dobrze pójdzie), na 17.00 pojedziemy z hodowczynią i szczeniaczkami na przegląd miotu. Będę widziała jak się to odbywa.

Mojej suni ponoć jeszcze nie do końca uszka stanęły i wygląda jak mała akitka! Wszystkim całusy przesyła i jest tulaśna. Jeszcze 51h i już, już!
Teraz lecę ze Szkodnikiem na spacer. Napiszę, gdy wrócimy, może zdjęcia nowe dam.

Posted

O raaany... Pewnie w nocy nie będziesz mogła spać z emocji :)
Ja zresztą też siedzę jak na szpilkach, jestem ciekawa jak pierwsze dni razem będą się Wam układać :)

Posted

Ty$ka napisał(a):
O raaany... Pewnie w nocy nie będziesz mogła spać z emocji :)
Ja zresztą też siedzę jak na szpilkach, jestem ciekawa jak pierwsze dni razem będą się Wam układać :)

Mam nadzieję jednak, ze w nocy będę mogła spać (choć już od niedzieli kiepsko śpię :roll:), gdyż w piątek czeka mnie prawie 7h jazdy samochodem.
Niebawem będziecie mieć prawdopodobnie codzienną relację z życia Uty *^^*

Ana :) napisał(a):
Z tego wszystkiego to i ja nie mogę się doczekać ! :D

Przejmij jeszcze więcej mojego zniecierpliwienia i strachu, to może się wyśpię :evil_lol:

A ja wróciłam z Torką ze spaceru, mamy śnieg i białe szaleństwo. Szkodnik hasał wesoło i nawet kolegę spotkał.

Ale jestem pewna, ze coś tam jest!

Tak, spotkałyśmy Pana Bałwana z kartoflanym nosem :) Psy musiały sprawdzić, co to za jegomość.

Posted

I tego Ci życzę - byś się wyspała przed drogą :)

Naładuj aparat koniecznie - bo pewnie wszystko w Uti będzie Cię zachwycać i wszystko będziesz chciała uwiecznić 8) I słusznie.

Widzę spacerek udany :) A jaki fajny śnieżno-kartoflany kolega :lol: