Sonka95 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Aga*Lis'] Uszy są po prostu świetne :loveu:[/QUOTE] Ja uwielbiam jej te uszyska :loveu: Quote
Nanashi Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Czeeeść! Ależ się nie odzywałam. Dostałam najpiękniejszy prezent urodzinowy! Uwaga... Rocky ma dom! Dzisiaj o 15.00 pojechał już do swojego domku, gdzie spędzi resztę swojego życia. Udało się, udało! Dziękuję, że tak wierzyliście w jego szczęście. :loveu: Moja kluska rośnie, już niebawem po nią jadę, pozostały 2 tygodnie. Ale ten czas leci, jak szalony. A Tora? Kończy cieczkę, nie ma śniegu to możemy ćwiczyć w ogródku i tak ten czas nam mija. Na pocieszenie Szkodniczek vs. Marchewa! I coś dla Was, fanów jej uszysk Quote
Illusion Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Super wiadomość! :multi: I gratuluję szczylka! :) Quote
Gezowa Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 No to super, że ma domek :D. I to tak idealnie w czasie :loveu:. Ostatecznie schronisko się odezwało, czy olali sprawę? Ja już nie mogę się doczekać kluski :D. Ja z kolei mam nadzieję zaczepić właścicielkę dwóch faraonków na Bydgoskiej wystawie. Trzymam kciuki żeby dotarli na miejsce :). Quote
Guest wolfheart Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Rocky piesku gratulacje i dużoooooo szczęścia w nowym domku:loveu: http://i85.photobucket.com/albums/k54/sasi-chan/Szkodnik/P1000533_zps8f449547.jpg zdrowe odżywianie:evil_lol: i już nie mogę doczekać się foteczek szczeniora:p Quote
Nanashi Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Illusion napisał(a):Super wiadomość! :multi: I gratuluję szczylka! :) Dzięki :) Gezowa napisał(a):No to super, że ma domek :D. I to tak idealnie w czasie :loveu:. Ostatecznie schronisko się odezwało, czy olali sprawę? Mam awersję do schroniska, moja noga długo tam nie postanie. Jak pojechałam na szczepienie, to miałam zadzwonić na otrzymany numer (ja, za własne pieniądze, do ich pracownika, po prawie 3 miesiącach - paranoja) do kobiety, która się zajmuje ogłoszeniami. Na moje postulaty o problemach nawet nie zareagowali. A dzisiaj jak podjechałam z nowym właścicielem Rocky'ego, to na tyle sposobów próbowali faceta zniechęcić, że z taką polityką, to oni daleko nie zajdą. I rozumiem ich "troskę" o zwierzęta, które od nich wychodzą, ale niejedna osoba, to kazałaby im się leczyć. Z biednego człowieka przestępcę robili, który to psem się zająć nie będzie potrafił. Na szczęście facet był tak uparty, że wytrwał to i zabrał go ze sobą. A ja teraz mam jakieś 2 tygodnie na odsapnięcie i przygotowanie się na swojego szczylka :) Quote
Ty$ka Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Wooow, brawo :) Powodzenia w nowym domku Rokuś :loveu: To już tylko 2tyg.?! ;O Quote
Nanashi Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Ty$ka napisał(a): To już tylko 2tyg.?! ;O Tylko :roll: Jestem na etapie wyboru pierwszej obróżki i kupowania reszty akcesoriów. Quote
Ana :) Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Super, że Rocki znalazł dom :loveu: ahh te uszyska Torki cud miód :D wow już tylko 2 tygodnie zleci szybciutko :) Quote
andromeda Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Witam się serdecznie :) Trafiłam do galerii dzięki działowi hodowlanemu:) A dokładnie dzięki shibusiowi! Lekki zawód bo brak fotek ;) Z jakiej hodowli będzie maluch? Quote
Nanashi Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 [quote name='andromeda']Witam się serdecznie :) Trafiłam do galerii dzięki działowi hodowlanemu:) A dokładnie dzięki shibusiowi! Lekki zawód bo brak fotek ;) Z jakiej hodowli będzie maluch? Witaj! Questa i Kersi to ja znam :D Z forum shibowego, hihi, ale tam się nie udzielałam, tylko podpatrywałam. Moja malutka będzie z Matagiinu. A fotki z pewnością powstawiam za niespełna 2 tygodnie, gdy dostanę płytkę ze wszystkimi zdjęciami *^^* Wtedy Was nimi pomęczę. Wstawię ostatnie zdjęcie, które hodowczyni dała u siebie na fb. Jak hodowczyni wróci do domu, to będę ją męczyła o nowe zdjęcia :evil_lol: Jestem ciekawa jak moja ślicznotka urosła. Tutaj miały troszkę ponad 4tygodnie Quote
Sonka95 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Super wiadomość o nowym domku :multi: A psiaczek będzie w domku niedługo ten czas strasznie szybko leci :D Quote
andromeda Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='Nanashi']Witaj! Questa i Kersi to ja znam :D Z forum shibowego, hihi, ale tam się nie udzielałam, tylko podpatrywałam. Moja malutka będzie z Matagiinu. A fotki z pewnością powstawiam za niespełna 2 tygodnie, gdy dostanę płytkę ze wszystkimi zdjęciami *^^* Wtedy Was nimi pomęczę. Wstawię ostatnie zdjęcie, które hodowczyni dała u siebie na fb. Jak hodowczyni wróci do domu, to będę ją męczyła o nowe zdjęcia :evil_lol: Jestem ciekawa jak moja ślicznotka urosła. Tutaj miały troszkę ponad 4tygodnie Miło nam że nas kojarzysz :) Maluchy świetne! Słodkie małe kuleczki ...... a potem wyrasta taka łajza jak mój Quest :diabloti: Oczywiście żartuje mam to co wychowałam - panicza :evil_lol: A uszata piękność jest powalająca!! Quote
Gezowa Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Pfe, za rok moim brzydalem będą się zachwycać :diabloti: Quote
Leokadia Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Gezowa napisał(a):Pfe, za rok moim brzydalem będą się zachwycać :diabloti: Kolejny pipet czy jakieś inne charciątko? Quote
Gezowa Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 leónowa napisał(a):Kolejny pipet czy jakieś inne charciątko? Jeszcze nie wiemy. Dzisiaj liczę na wstępne podjęcie decyzji, bo poznam rasę, która mnie interesuje, na żywo. A przynajmniej taką mam nadzieję, bo może nie dotrą na tą wystawę, bo coś im wypadło itp. itd. Więc trzymam kciuki za to, żeby udało się złapać właścicielkę :diabloti: Quote
Nanashi Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 A ja się dzisiaj popłakałam. Prawie 2 tygodnie nie widziałam swojej małej Księżniczki i dzisiaj niespodziewanie dostałam zdjęcie. Jaka ona już duża i ładna, i puchata, i... No tak, dopiero teraz naprawdę wierzę, że już niebawem będzie u mnie. Widziałam też swój plan zajęć i będę miała praktycznie cały tydzień by się cieszyć swoją kruszynką! Chociaż coś dobrego z tymi studiami wyszło. Malutka jest cudowna! Bardzo lgnie do człowieka, lubi podjeść i bije się o zabawki. Moja charakterna Klusia! Quote
Gezowa Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 A jaki ma niewinny uśmieszek... Już widzę tego prawdziwego diabełka w tej niepozornej klusce :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Gezowa napisał(a):A jaki ma niewinny uśmieszek... Już widzę tego prawdziwego diabełka w tej niepozornej klusce :evil_lol: Hehe ja też :p. Uśmiech iście szatański "I tak pokażę w domu kto tu rządzi" :diabloti: Quote
andromeda Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Śliczna panienka :) A uśmieszek bardzo shibowy :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Już niedługo będzie u Ciebie cudna kluska ;) A uśmieszek ma nie zły :diabloti: Quote
Nanashi Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 Pewnie ten uśmiech będzie mnie prześladował przez wiele lat :evil_lol: bo go ma po tatusiu. Tak samo jak szerszą kufę. Dzisiaj ciąg przyjechała do nas klateczka, jutro adresówkę zamówię - a ze chcę z wygrawerowanym znakiem kanji, to muszę odpowiedni kształt poszukać. Te dylematy, haha. Karma już od 2 tygodni czeka zamknięta. Więc chyba wyprawka gotowa. No i ciągle obróżki nie mam, ale zakupię ją jak już Mała będzie u mnie, bo jakoś jej nie widzę w pół-zaciskowej, a taką mam w odpowiednim rozmiarze :roll: A z Torą dzisiaj bawiłyśmy się śnieżkami. Mój dzikus biegał za nimi, rozwalał i wracał po nową kulkę. Quote
Gezowa Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Wiesz, ja młodemu też zrobiłam wyprawkę, łącznie z obrożą i smyczą, a się okazało, że to wszystko dla niego za wielkie, więc wzięłam po prostu rzeczy od kota... :lol: Ech, ale pamiętam tą ekscytację jak szykowałam się na psiurka. Jak jeździłam po sklepach i szukałam zabawek, obróżki, smyczki, szelek... I mam nadzieję, że niedługo znowu to przeżyję :loveu: Quote
Recommended Posts