Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sonka95']Wesołych Świąt wam życzymy :loveu:
Dziękujemy!

I ja chcę życzyć wszystkim radosnych świąt,

świąt pełnych spokoju i ciepła rodzinnego,
czasu wypoczynku, ale i zadumy.
Niech wszystkie chwile spędzone w gronie rodzinnym
będą dla Was niezapomniane i miło wspominane.

A naszym czworonożnym i innym zwierzęcym przyjaciołom,
życzę kolejnego roku spędzonego przy boku wspaniałego człowieka.

Wesołych świąt!

Posted

Jaka fajna choinka :lol: :loveu:

Życzymy Wam wszystkiego, co najlepsze
Spełnienia marzeń tych dużych i tych małych
Oraz aby szczęście Was nie opuszczało :)

Posted

[quote name='Ty$ka']Jaka fajna choinka :lol: :loveu:

Życzymy Wam wszystkiego, co najlepsze
Spełnienia marzeń tych dużych i tych małych
Oraz aby szczęście Was nie opuszczało :)
Dziękujemy za życzenia :buzi:

[quote name='Sonka95']Ale fajny pomysł na świąteczną obróżkę :loveu:http://i85.photobucket.com/albums/k54/sasi-chan/wesolycht_zpscef7dd7a.jpg
Cieszę sie, ze się podoba :)

[quote name='maryg22']http://i85.photobucket.com/albums/k54/sasi-chan/wesolycht_zpscef7dd7a.jpg
Boskie :loveu:
Sama robiłaś tą obróżkę? ;)
Wesołych świąt :tree1:
Dziękuję bardzo!

Tak, obróżkę robiłam sama - jakoś wygląda znośnie :) takie coś cudacznego na cudacznym psie.

Posted (edited)

Witajcie praktycznie już po świętach! :)

U nas było spokojnie. Barszczyk wypity, ciasta zjedzone i prezenty pochowane.
Tora również miała święta, śpiewała z nami kolędy, pilnowała Mikołaja - zakosiła spod choinki materiałowe ringo, hihi.
Ja otrzymałam od TŻ-a saszetkę treningową na smakołyki, będzie można ćwiczyć i ćwiczyć i ćwiczyć...
Dnia następnego pojechaliśmy na spacer nad morze, gdzie Tora uchodziła znów za Jack Russela.

A to kilka fotek:

I... Jestem dzisiaj chyba najszczęśliwszą osobą na świecie. Po pełnym napięcia oczekiwaniu mogę w końcu napisać, że mam psa!
25.12.2012 przy pomocy cesarskiego cięcia urodziła się tak wyczekiwana sunia! Moja w połowie czysta japonka *^^* Ponoć cały czas się wydziera i mogłam jej posłuchać. Teraz tylko 2 miesiące i będzie w końcu ze mną.

Edited by Nanashi
Posted

Ty$ka napisał(a):

Zdjęć nie widzę :placz:

Woooow, super super super - moje gratulacje :multi: Pokaż tę swoją kluskę :razz:

Zdjęcia poprawione :) Coś photobucket namieszał w linkach i się tak ładnie już nie dodają.

A kluski to nawet ja nie widziałam! Ale nie będę męczyła dzisiaj już hodowczyni, bo ciężka noc była...
Moja Mała ma tylko 1 brata, więc tym bardziej jest niezwykła *^^*

Posted

Nanashi napisał(a):

I... Jestem dzisiaj chyba najszczęśliwszą osobą na świecie. Po pełnym napięcia oczekiwaniu mogę w końcu napisać, że mam psa!
26.12.2012 przy pomocy cesarskiego cięcia urodziła się tak wyczekiwana sunia! Moja w połowie czysta japonka *^^* Ponoć cały czas się wydziera i mogłam jej posłuchać. Teraz tylko 2 miesiące i będzie w końcu ze mną.

Super :) Gratulacje :multi:

Posted

Co za dzień.
Był telefon w sprawie Rocky'ego. Jutro mam nadzieję, ze pan zadzwoni raz jeszcze by się umówić na spotkanie by go zobaczyć.
No i widziałam swoją kluseczkę! Taka malusia i bezbronna... A później łobuz z niej pewnie wyrośnie :diabloti:

Posted

Nanashi napisał(a):
Co za dzień.
Był telefon w sprawie Rocky'ego. Jutro mam nadzieję, ze pan zadzwoni raz jeszcze by się umówić na spotkanie by go zobaczyć.
No i widziałam swoją kluseczkę! Taka malusia i bezbronna... A później łobuz z niej pewnie wyrośnie :diabloti:

Trzymam kciuki, żeby pan jutro zadzwonił !! :)
czekam na zdjęcia kluseczki !!!!!! :):):)

Posted

szesnastolatka16 napisał(a):
skąd to przezwisko szkodnik?

Szkodnikiem mojego psa nazwali nasi sąsiedzi, rzecz jasna pieszczotliwie, ale idealnie pasowało ono do charakteru Tory. Zabierała ona różne rzeczy i gryzła, wpychała zabawki w ręce pracujących przy remoncie osób. No i ma figliki w oczach, to się z pewnością nie zmieniło. A że zaczęła reagować na "Szkodnik" tudzież "Szkodzior", to przezwisko jej pozostało :)

Posted

Nanashi napisał(a):
25.12.2012 przy pomocy cesarskiego cięcia urodziła się tak wyczekiwana sunia! Moja w połowie czysta japonka *^^* Ponoć cały czas się wydziera i mogłam jej posłuchać. Teraz tylko 2 miesiące i będzie w końcu ze mną.

Dopiero teraz przeczytałam... Jednak (moje) świąteczne życzenia się spełniły! :D. A ty mi nawet nie przyniosłaś za to saszetki... :( :lol:. Nie mogę się doczekać aż ją przytargasz do nas i będzie pełen zachwyt! Aaah, już widzę zazdrosnego whippeta, bo ciągle nim się zachwycali, a tutaj konkurencja :lol: