Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[h=5][FONT=times new roman]Kochani, chcę uprzedzić trochę wcześniej. Megi kończy się karma, wcześniejsza była kupowana za moje pieniążki(sucha,puszki, gotowane). Potrzebujemy pieniążków na karmę dla Megi,bądź jeśli ktoś da radę to może nam ją wysłać ! Do końca miesiąca myślę,że jeszcze wytrzymamy(choć gwarancji nie mam) na styczeń nie starczy... Prosimy o wsparcie. W końcu to BDT, za karmę i weta. :)[/FONT][/h]

Posted

[quote name='Eden']Teraz ludziska zajeci świetami, jak się najedzą to telefon bedzie dzwonił nonstop :-)[/QUOTE]

W sumie to lepiej, przyznaję ze ja o tej porze corocznie boję asie adoptować ładne psy i młode i szczyle.

Posted

Witam witam :)
U Meguni wszystko dobrze, było małe zapytanie o nią , ale znów trzeba było odmówić, bo dzieci! :( Teraz nadchodzą święta, więc ludzie mają inne plany. Lecz nie tracimy nadziei, i wierzymy, że jakiś odpowiedzialny domek się po małą zgłosi! :)

Posted

[quote name='Eden']Z łóżka wstać się nie chce bo pogoda "barowa" ale krótki spacerek się przyda, łapki trzeba troche rozprostować :-)[/QUOTE]

I utytłać w błotku. Jamniczki to lubią.

Posted

Dzień dobry dziewczyny :)

Megi musi zmienić DT, od czwartku wieczorem do soboty w tym tygodniu będzie mieszkała z ciocią mojej bardzo dobrej koleżanki. To samotna starsza osóbka, więc może między nimi coś zaiskrzy? :)

Mam misję do spełnienia, więc Megi musi się transportować na te 2 dni do innego dt, ale nie bójcie się wrócę po nią, no chyba ze nie bede musiała,bo ciocia nie bedzie chciała jej oddać :)

Trzymajcie kciuki, żeby się udało, może ta świąteczna magia zrobi swoje, może to nie będzie przypadek,że tam wyląduje? :)