Eden Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Zabiore Megi na krótki spacer, żeby jej łapki nie zmarzły :-) Quote
Ewelinaaa Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 Dzięki dziewczyny, że odwiedzacie Megi! :) Mamy nadzięję,że ta parówka znajdzie swój jedyny domek. Jak nie przed świętami to po świętach. :) Czekamy... Quote
Ewelinaaa Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [h=5][FONT=times new roman]Kochani, chcę uprzedzić trochę wcześniej. Megi kończy się karma, wcześniejsza była kupowana za moje pieniążki(sucha,puszki, gotowane). Potrzebujemy pieniążków na karmę dla Megi,bądź jeśli ktoś da radę to może nam ją wysłać ! Do końca miesiąca myślę,że jeszcze wytrzymamy(choć gwarancji nie mam) na styczeń nie starczy... Prosimy o wsparcie. W końcu to BDT, za karmę i weta. :)[/FONT][/h] Quote
Isadora7 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Eden']Teraz ludziska zajeci świetami, jak się najedzą to telefon bedzie dzwonił nonstop :-)[/QUOTE] W sumie to lepiej, przyznaję ze ja o tej porze corocznie boję asie adoptować ładne psy i młode i szczyle. Quote
Cień Nadziei Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Oj, dawno Nas tu nie było. Przepraszamy megi za nieobecność :( poprawimy się :) a teraz duży buziak dla księżniczki :) i mizianko za uchem :) Quote
Isadora7 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Puk puk czy tu mieszka śliczna Megi? Quote
Isadora7 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Eden']Piękna Megi poszła spać :-)[/QUOTE] trudno się dziwić w taką pogodę Quote
Eden Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Zabieram Megi na poranny spacer, koniec leniuchowania :-) Quote
Isadora7 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='Eden']Zabieram Megi na poranny spacer, koniec leniuchowania :-)[/QUOTE] A to ja na popołudniowy biorę Quote
Ewelinaaa Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 Witam witam :) U Meguni wszystko dobrze, było małe zapytanie o nią , ale znów trzeba było odmówić, bo dzieci! :( Teraz nadchodzą święta, więc ludzie mają inne plany. Lecz nie tracimy nadziei, i wierzymy, że jakiś odpowiedzialny domek się po małą zgłosi! :) Quote
Eden Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Z łóżka wstać się nie chce bo pogoda "barowa" ale krótki spacerek się przyda, łapki trzeba troche rozprostować :-) Quote
Isadora7 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Eden']Z łóżka wstać się nie chce bo pogoda "barowa" ale krótki spacerek się przyda, łapki trzeba troche rozprostować :-)[/QUOTE] I utytłać w błotku. Jamniczki to lubią. Quote
Eden Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Megi juz po spacerze, teraz idzie spać, bo łapeczki bolą od chodzenia :-) Quote
Ewelinaaa Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Dzień dobry dziewczyny :) Megi musi zmienić DT, od czwartku wieczorem do soboty w tym tygodniu będzie mieszkała z ciocią mojej bardzo dobrej koleżanki. To samotna starsza osóbka, więc może między nimi coś zaiskrzy? :) Mam misję do spełnienia, więc Megi musi się transportować na te 2 dni do innego dt, ale nie bójcie się wrócę po nią, no chyba ze nie bede musiała,bo ciocia nie bedzie chciała jej oddać :) Trzymajcie kciuki, żeby się udało, może ta świąteczna magia zrobi swoje, może to nie będzie przypadek,że tam wyląduje? :) Quote
halszka Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 z całego serducha życzę powodzenia...kciuki zaciśnięte:) Quote
Ewelinaaa Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [FONT=times new roman]Proszę, daj mi DOM! Tak długo już na niego czekam...[/FONT] Quote
Recommended Posts