Ewelinaaa Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 [h=5][FONT=times new roman]Zapraszam wszystkich zainteresowanych losem Niewidomego Stena! Zostało utworzone specjalnie dla niego wydarzenie na FB: http://www.facebook.com/events/256532534472203/?context=create ZAPRASZAMY! :)[/FONT][/h] Quote
Isadora7 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Dzięn dobry podobno tutaj jest jamniczka o zniewalającej urodzie Quote
Eden Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Jest i pewnie śpi, bo pogoda paskudna ;-) Quote
Ewelinaaa Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Nie nie śpi. :) Wędruje po domu. Dzisiaj taka jakby żywsza niż na co dzień. :) Wstała chyba prawą łapką. Quote
halszka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Dzień dobry Wszystkim,dzień doby Megi :) Quote
Ewelinaaa Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 halszka napisał(a):Dzień dobry Wszystkim,dzień doby Megi :) Dzieeeeń dobry :) Jak wam minęła noc? Bo u nas bardzo spokojnie, cichutko i nawet obyło się bez chrapania. Własnie wróciłyśmy z porannego spacerku i jesteśmy w dobrych nastrojach, bo zbliża się do nas weekend :) Nareszcie... Co do telefonów, to od ostatniego (3) telefonu ,głucha cisza, nikt nie dzwonił, mam nadzieje ze ta cisza wiecznie trwać nie będzie i ktoś odważny zadzwoni by adoptować naszą piękną! Teraz nadchodzi weekend więc większość ludzi będzie odpoczywać i może szukać nowego domownika, więc trzymam kciuki aby każdy z nich natknął się na Megi , i telefon nie przestawał dzwonić! :D Quote
Eden Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Trzymam kciuki, Megi musi miec swój wspaniały dom ! Quote
Cień Nadziei Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Cześć megi, trzymamy b.mocno kciuki za ten weekend oby był szczęśliwy dla ciebie :) Quote
owczarek'ab Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Mam nadzieję, że ktoś zauważy Megi szybciej niż mojego Aziego! Quote
iwstar58 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Ewelinaaa napisał(a): Teraz nadchodzi weekend więc większość ludzi będzie odpoczywać i może szukać nowego domownika, więc trzymam kciuki aby każdy z nich natknął się na Megi , i telefon nie przestawał dzwonić! :D Dokładnie...ktoś musi zakochać się w takiej fajnej suni. Trzymam kciuki, aby ktoś sprawił jej najpiękniejszy świąteczny prezent w postaci wspaniałego domku :lol: Quote
Isadora7 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Przyszłam przywitać szanowną księżniczkę Quote
Ewelinaaa Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Mimo,że weekend sie jeszcze nie skończył, mamy nadzieje ze ktoś zadzwoni! Nie było ani jednego telefonu, cisza... Czy nikt nie chce takiej super laski? :( Dzięki dziewczyny za odwiedziny! :) Quote
Isadora7 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Ewelinaaa napisał(a):Mimo,że weekend sie jeszcze nie skończył, mamy nadzieje ze ktoś zadzwoni! Nie było ani jednego telefonu, cisza... Czy nikt nie chce takiej super laski? :( Dzięki dziewczyny za odwiedziny! :) Jest jakiś zbiorek jej ogloszeń? Linki? Quote
Isadora7 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 __Lara napisał(a):Zaglądam do Meguni :) zapomniałaś dodać że ślicznej Meguni:loveu: Quote
yunona Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Megi, ty jeszcze tutaj? , a sio do domku, święta się zbliżają, trzeba jakiegoś ludzia dobrego przytulić ! :p:multi: Quote
Eden Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Ja też przyszłam się przywitac ze śliczną Megunią :-) Quote
Isadora7 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Przywitam się i powtórze zapytanko (nie chcę dublowac) Isadora7 napisał(a):Jest jakiś zbiorek jej ogloszeń? Linki? Quote
Ewelinaaa Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Przepraszam, nie zauważyłam wcześniej tego pytania. Megi ma kilka pojedynczych ogłoszeń , ale przydałoby się zrobić jej jakieś nowe! :) Quote
Recommended Posts