Eden Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 A co Ty za bidę z pieknej Megi zrobiłaś ;-) znajdzie domek najlepszy na świecie :-) tego jej zycze na święta. Quote
Ewelinaaa Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='Eden']A co Ty za bidę z pieknej Megi zrobiłaś ;-) znajdzie domek najlepszy na świecie :-) tego jej zycze na święta.[/QUOTE] Jaka bida :D To nie bida, to śliczna mordeczka szukająca wspaniałego domku! :eviltong: Przypominam,że Megi kończy się karma. Kończy się grudzień, na styczeń nam nie starczy! :( Pisałam wcześniej ale nikt chyba nie wziął sobie tego do serca. Potrzebujemy jedzonka... Megi nie bedzie mogła zostać u mnie jeśli nie dostanie karmy, bo mnie na kolejną niestety nie stać w tym miesiącu... Bardzo mi przykro... :( Quote
Isadora7 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='Ewelinaaa']Jaka bida :D To nie bida, to śliczna mordeczka szukająca wspaniałego domku! :eviltong: Przypominam,że Megi kończy się karma. Kończy się grudzień, na styczeń nam nie starczy! :( Pisałam wcześniej ale nikt chyba nie wziął sobie tego do serca. Potrzebujemy jedzonka... Megi nie bedzie mogła zostać u mnie jeśli nie dostanie karmy, bo mnie na kolejną niestety nie stać w tym miesiącu... Bardzo mi przykro... :([/QUOTE] Ja nie zauważyłam wpisu. Jaką karme preferujesz? I pukaj do mnie jak trzeba na priva, smsa, dzwoń jak czegoś nie widzę. Quote
Ewelinaaa Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Megi do tej pory jadła karmę BOSHA( ryż z jagnięciną) oraz puszki tego typu w różnych smakach. Dodatkowo gotowane, głównie kończy nam się karma sucha, puszeczki też na wyczerpaniu,ale obecnie najbardziej ta sucha jest nam potrzebna. Megi dodatkowo dostaje witaminki (na sierść) by nie wypadała, by się wzmocniła i pięknie błyszczała. :) Bosh to dość droga karma, nie wiem jaki odpowiednik będzie dobry, nie chciałabym dawać jej typu Chappi, czy Puffi,żeby sraczki nie dostała. Quote
yunona Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Kochani najserdeczniejsze życzenia - Zdrowych i Pogodnych Świąt, dobrej zabawy w Sylwestra, życzy Fundacja SOS dla Jamników. Do życzeń dołącza [SIZE=4]Ferka z Harutkiem i rudzielce z Gangą. Quote
Ewelinaaa Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 Wszystkiego dobrego życzy wam wszystkim MEGI! Quote
Isadora7 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 [FONT=georgia]Pomódlmy się w Noc Betlejemską, W Noc Szczęśliwego Rozwiązania, By wszystko się nam rozwiązało, Węzły, konflikty, powikłania, Oby się wszystkie trudne sprawy Porozkręcały jak supełki, Własne ambicje i urazy Zaczęły śmieszyć jak kukiełki. Oby w nas paskudne jędze Pozamieniały się w owieczki, A w oczach mądre łzy stanęły Jak na choince barwnej świeczki. Niech anioł podrze każdy dramat Aż do rozdziału ostatniego, I niech nastraszy każdy smutek, Tak jak goryla niemądrego. Aby wątpiący się rozpłakał Na cud czekając w swej kolejce, A Matka Boska – cichych, ufnych, Na zawsze wzięła w swoje ręce. [SIZE=2]"wiersz staroświecki" Ks. Jan Twardowski [/FONT] Quote
Eden Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Megi zyczę Ci na Swięta abys znalazla cudowny, kochający dom :-) Quote
cancer43 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Zyczę Megi żeby Mikołaj przywiózł jej domek Quote
Eden Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Megi pewnie najadła sie wczoraj pyszności, to dzisiaj dłuzszy spacer....spalamy kalorie, nie tylko Megi to się przyda ;-) Quote
Ewelinaaa Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Eden napisał(a):Megi pewnie najadła sie wczoraj pyszności, to dzisiaj dłuzszy spacer....spalamy kalorie, nie tylko Megi to się przyda ;-) Hahahahaha kochana masz 100% rację, nie tylko ona musi coś zrzucić :P Wczoraj to się prze jadła, ale ciągle jej mało było :D Obecnie śpi, i śni o nowym domku. :) Na święta doszedł do nas jeszcze jeden jamniczek 8 letnia sunia, ale taka zadziora jak nie wiem co. :) Nie mogła z Megi siedzieć w jednym pomieszczeniu, bo były spięcia. Dlatego siedziała z moją Matyldą i szalały pół wieczoru, razem spalały wtedy kalorie,póżniej o 22 spacerek dość długi, bo ostatni i trzeba było iść na pasterkę :D Z nią nie ma żadnych problemów w domciu, robi to o co się ją poprosi, przeważnie leży u siebie na podusi i śpi. Taka właśnie jest. :) Quote
Isadora7 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ewelinaaa napisał(a):[...] Z nią nie ma żadnych problemów w domciu, robi to o co się ją poprosi, przeważnie leży u siebie na podusi i śpi. Taka właśnie jest. :) Pies ideał i tak należy ją reklamować :) Quote
Cień Nadziei Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 I buziak od Nas, tak na dobry początek dnia :) Quote
Eden Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Ode mnie też, buziak w kochany nochal Megi:loveu: Quote
Isadora7 Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Święta Świętami, a życie życiem... oto stan Skarbonki Megi ♥✿♥ ♥✿♥ ♥✿♥ ♥✿♥ ♥✿♥ ♥✿♥ ♥✿♥ ♥✿♥ WPŁYWY: pozostałość po transporcie - 10,- zł Pani Danuta G. z Wrocławia - 40,- zł _________________________ mamy na karmę 50,- zł Koszt karmy 74 złote, a to znaczy, że SALDO Skarobonki Megi jest - 24 zł. ♥✿♥ ♥✿♥ ♥✿♥ ♥✿♥ ♥✿♥ ♥✿♥ ♥✿♥ ♥✿♥ Karmę zakupiła Fundacja SOS dla Jamników (rachunek będzie zamieszczony). Miło nam będzie jak ktoś wspomoże. Konto główne: Fundacja SOS dla Jamników Bank Zachodni WBK S.A 30 1090 1056 0000 0001 2028 6974 Karolkowa 80/82/22 01-193 Warszawa ♥✿♥ ♥✿♥ ♥✿♥ ♥✿♥ ♥✿♥ ♥✿♥ ♥✿♥ ♥✿♥ Quote
Ewelinaaa Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Kochani! Megi ma szansę na DS. Jedziemy w tą sobotę na wizytę PA z sunią. Poznamy przyszłych właścicieli i porozmawiamy na jej temat :) Jeśli wszystko wypadnie pomyślnie , Megi zostanie tam już na zawsze! :) Quote
Eden Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Czyli magia świąt działa :-) Megi trzymam kciuki za domek :-) Quote
halszka Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Trzymam kciuki najmocniej jak potrafię :kciuki: Quote
Isadora7 Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Ewelinaaa napisał(a):Kochani! Megi ma szansę na DS. Jedziemy w tą sobotę na wizytę PA z sunią. Poznamy przyszłych właścicieli i porozmawiamy na jej temat :) Jeśli wszystko wypadnie pomyślnie , Megi zostanie tam już na zawsze! :) Super, same dobre wieści. Został też uzupełniona skarbonka Meguliny czyli jest czysta jak łza. Dziękujemy danka1234 za wpłatę. Quote
Recommended Posts