Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak,dzwoniłam tam.Pani ma wizyty lekarskie idopiero za dwa tygodnie termin. Nie chcę czekać aż tyle. Może kogoś uprosze, choć nie mam rozeznania bo z moim chodzę tylko tam

Posted

Jeszcze w drodze na Ruptawe jest salon. Pracowałam kiedyś z ta dziewczyną w sklepie. Dzwoniłyście tam może? Jak nie to zadzwonie jutro. Byłam tam wieki temu z psem ale jeżdze tamtędy i reklama salonu nadal jest.

Posted

To już mam poukładane. Dziś sunia będzie już u mnie, kąpanko obowiązkowe bo podśmierduje kruszynka. Na środę sterylka umówiona. Trzymajcie proszę. Za minimum10 dni szczepienia i panna może wyfrunąć do domu.

Posted

Monika ma problemy z netem, ale słyszałam przez telefon, że mała jest rozpieszczana jak księzniczka:evil_lol: Dropsa pogoniła, bo Moniki kolanka są tylko dla księżniczki :evil_lol:

Posted

Pierwsze obserwacje: malutka boi się ręki, nie chcę myśleć dlaczego. Jest totalnie przerażona, boi się hałasu. Sierść straszliwie zaniedbana, chyba nigdy nie była czesana. Spacer to trauma, wisi mi na nodze i chce na ręce. Szybki sik i do domu. W domu nie brudzi, jest przekochana i cudowna. Chodzi za mną krok w krok i jak usiądę to od razu jest na kolanach. Nawet do Dropsa z zębami startuje. Apetyt niezgorszy ale karmy, która dostałam jeść nie chce. Miałam trochę Royala, którego Drops nie tyka. Oj ,jak smakuje. Ryżem z kurczakiem tez nie pogardzi. Tylko nie wiem ile dawać maleńkiej.

Jutro sterylka. Ale się denerwuje.