tigrunia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Jofka.. chyba chodzi Ci o to, że będzie miał 8,9 tygodni a nie miesięcy jak napisałaś!? Quote
Jofka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 tigrunia napisał(a):Jofka.. chyba chodzi Ci o to, że będzie miał 8,9 tygodni a nie miesięcy jak napisałaś!? Upsi...napisałam miesięcy???....no jasne:loveu::lol: że tygodni Quote
tigrunia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 No też się zdziwiłam ! Jofka a kiedy będzie galeria Tolka????? Quote
Jofka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 tigrunia napisał(a):No też się zdziwiłam ! Jofka a kiedy będzie galeria Tolka????? eeeee hihi niedługo....ja tak nie lubię wstawiania zdjęć!!! to długo jakoś u mnie trwa....ale chyba dzisiaj zacznę,bo w tygodniu to w ogóle nie mam czasu!!!:lol: Quote
tigrunia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Noo... bo się pogniewamy :angryy: Ino szybko!! :mad::mad::mad::mad: Quote
Jofka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 tigrunia napisał(a):Noo... bo się pogniewamy :angryy: Ino szybko!! :mad::mad::mad::mad: NO dobra obiecuję,że dzisiaj zacznę!!....co za śmieciarz, rozwalił cały śmietnik,bo zapachniało mu rozwalonym naleśnikiem:shake::shake: Quote
Guest Agata_B Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Tigrunia ja polecam Ci duecik - suczka +suczka. Bez dwóch zdań :loveu: Quote
tigrunia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Agaty_B napisał(a):Tigrunia ja polecam Ci duecik - suczka +suczka. Bez dwóch zdań :loveu: No i chyba tak zrobię ;) Quote
Jofka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 tigrunia napisał(a):No i chyba tak zrobię ;) UUUu będą 2 dziewuszki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ramona Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Tigrunia masz ochote na druga sunieczke?:cool3::cool3::cool3: To widac hodowla powstanie :multi: Quote
tigrunia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 No mam ochotę, mam :) Hodowla tak -ale nie prędko.. Quote
Jofka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 tigrunia napisał(a):No mam ochotę, mam :) Hodowla tak -ale nie prędko.. Hymmm hodowla Tigruni...na pewno bym kupiła pieska!!:lol::multi: Quote
Guest Agata_B Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 tigrunia napisał(a):No i chyba tak zrobię ;):happy1: A kiedy planujesz zakup drugiego yoreczka?? :) Quote
Patikujek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 pisała że koło lutego na 3 rocznicę Ja osob9iście polecam duecik chłopczyk+dziewczynka(choć wiadomo trzeba więcej pilnowac:evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Patikujek napisał(a):pisała że koło lutego na 3 rocznicę Ja osob9iście polecam duecik chłopczyk+dziewczynka(choć wiadomo trzeba więcej pilnowac:evil_lol: Ja tak pisałam ?? Niee pati musiało Ci się coś pomylić! Ja Yorczka nie prędzej jak za rok będę kupować... a o rocznicy chyba Kasia od Matrixa coś pisała o ile dobrze pamietam Quote
Patikujek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Tak Mika o tym pisała a ja nie zauważyłam, cytatu w poście Agaty i myślałam że o Mikę ona pyta:oops::oops::oops: Quote
tigrunia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 No Mika... Kasia coś o ślubie pisała :) Quote
Jofka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ja jak już będę starsza i będę miała czas kupię sobie dziewczynkę!!!! Teraz to studia mnie wykańczają i nie mam czasu!!!:placz::placz::placz: Quote
Nesjanna Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Jofka - studia ??? :crazyeye: toż to pryszcz ja "normalnie:evil_lol:" 8-12 godzin dziennie pracuję, prowadzę hodowlę: obecnie mam 10 dorosłych psów (3 z nich są papilotowane) + 12 szczeniaków, męża, dom do obróbki, do tego 2 strony internetowe prowadzę a i tu czasem zaglądam :) i co ?? nigdy nie odkładaj marzeń na później - bo zwykle później nic z nich ie wychodzi :) Quote
Ramona Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Jofka AmiX takze studiuje a ma Etienke wiec mysle ze czas by sie znalazł skoro Ania daje sobie rade :) Quote
AmiX Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Shahar']Jofka AmiX takze studiuje a ma Etienke wiec mysle ze czas by sie znalazł skoro Ania daje sobie rade :) No pewnie, że daje rede :oops::lol: już na 4roku jestem wiec można;) a oprócz Eti mam jeszcze Amstaffke z ADHD:evil_lol: i faceta czyli jak ja to mówie mam w domu "3 dzieci" :lol:….wiec duuuużo codziennej roboty w domu ,ogrodzie i jeszcze szkoła. W przyszłym roku dojdą mi wystaw:p Hodowli jeszcze nie mam ale już zastanawiam się nad nazwą wiec może w przyszłym roku się pochwale.;) Quote
Ramona Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Nad hodowla to i ja sie zastanawiam moze do mojego Figara dolącza kolezanki :evil_lol: no ale na to jeszcze czas. Quote
AmiX Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='tigrunia']No to czekamy AmiX :) Ja nie mogę się doczeka maluszków po Amstaffce a wszystko wskazuje na to że w przyszłym roku będą :loveu:kluseczki będą biegać po domu:loveu: [quote name='Shahar']Nad hodowla to i ja sie zastanawiam moze do mojego Figara dolącza kolezanki :evil_lol: no ale na to jeszcze czas. Widzę tu liczbę mnogą;) ja też mam chętkę na jeszcze jedną sunie ale to by był już na pewno ostatni czworonożny członek naszej rodziny ale musze się zastanowić czy zostawić sobie kiedyś maleństwo po Eti jeśli w ogóle będą czy kupić z hodowli…poczekamy zobaczymy…:p Quote
Jofka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Nesjanka napisał(a):Jofka - studia ??? :crazyeye: toż to pryszcz ja "normalnie:evil_lol:" 8-12 godzin dziennie pracuję, prowadzę hodowlę: obecnie mam 10 dorosłych psów (3 z nich są papilotowane) + 12 szczeniaków, męża, dom do obróbki, do tego 2 strony internetowe prowadzę a i tu czasem zaglądam :) i co ?? nigdy nie odkładaj marzeń na później - bo zwykle później nic z nich ie wychodzi :) Wiem masz rację,ale nie zgodzę się,że to pryszcz zwłaszcza,że dojeżdżamW sumie dziennie tam spędziam z ok. 8h 10h czasami jestem od 7.00 do 20.00 przy czym oczywiście wstaje o 5.00:-(....później jakaś nauka, znajomi.....no i właśnie ja męża jeszcze nie mam....hehe:razz::razz: muszę mieć czas aby go mieć w przyszłości....Nie mogę teraz zdecydować się na więcej psów przede wszystkim dlatego,że mieszkam z mamą i nie chcę w jakiś sposób jej tym obarczać, więc poczekam. Na razie nie wiem jak mogłabym podzielić miłość do Tolka z kimś innym....ja jeszcze potrzebuję czasu.... Quote
Recommended Posts