Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tigrunia napisał(a):
Jofka.. chyba chodzi Ci o to, że będzie miał 8,9 tygodni a nie miesięcy jak napisałaś!?

Upsi...napisałam miesięcy???....no jasne:loveu::lol: że tygodni

Posted

tigrunia napisał(a):
No też się zdziwiłam ! Jofka a kiedy będzie galeria Tolka?????

eeeee hihi niedługo....ja tak nie lubię wstawiania zdjęć!!! to długo jakoś u mnie trwa....ale chyba dzisiaj zacznę,bo w tygodniu to w ogóle nie mam czasu!!!:lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
Noo... bo się pogniewamy :angryy:
Ino szybko!! :mad::mad::mad::mad:

NO dobra obiecuję,że dzisiaj zacznę!!....co za śmieciarz, rozwalił cały śmietnik,bo zapachniało mu rozwalonym naleśnikiem:shake::shake:

Guest Agata_B
Posted

Tigrunia ja polecam Ci duecik - suczka +suczka.
Bez dwóch zdań :loveu:

Guest Agata_B
Posted

tigrunia napisał(a):
No i chyba tak zrobię ;)
:happy1:
A kiedy planujesz zakup drugiego yoreczka?? :)

Posted

Patikujek napisał(a):
pisała że koło lutego na 3 rocznicę

Ja osob9iście polecam duecik chłopczyk+dziewczynka(choć wiadomo trzeba więcej pilnowac:evil_lol:

Ja tak pisałam ?? Niee pati musiało Ci się coś pomylić! Ja Yorczka nie prędzej jak za rok będę kupować... a o rocznicy chyba Kasia od Matrixa coś pisała o ile dobrze pamietam

Posted

Jofka - studia ??? :crazyeye: toż to pryszcz

ja "normalnie:evil_lol:" 8-12 godzin dziennie pracuję,
prowadzę hodowlę: obecnie mam 10 dorosłych psów (3 z nich są papilotowane) + 12 szczeniaków,
męża,
dom do obróbki,
do tego 2 strony internetowe prowadzę a i tu czasem zaglądam :)
i co ??

nigdy nie odkładaj marzeń na później - bo zwykle później nic z nich ie wychodzi
:)

Posted

[quote name='Shahar']Jofka AmiX takze studiuje a ma Etienke wiec mysle ze czas by sie znalazł skoro Ania daje sobie rade :)

No pewnie, że daje rede :oops::lol: już na 4roku jestem wiec można;) a oprócz Eti mam jeszcze Amstaffke z ADHD:evil_lol: i faceta czyli jak ja to mówie mam w domu "3 dzieci" :lol:….wiec duuuużo codziennej roboty w domu ,ogrodzie i jeszcze szkoła.
W przyszłym roku dojdą mi wystaw:p
Hodowli jeszcze nie mam ale już zastanawiam się nad nazwą wiec może w przyszłym roku się pochwale.;)

Posted

[quote name='tigrunia']No to czekamy AmiX :)

Ja nie mogę się doczeka maluszków po Amstaffce a wszystko wskazuje na to że w przyszłym roku będą :loveu:kluseczki będą biegać po domu:loveu:

[quote name='Shahar']Nad hodowla to i ja sie zastanawiam moze do mojego Figara dolącza kolezanki :evil_lol: no ale na to jeszcze czas.

Widzę tu liczbę mnogą;) ja też mam chętkę na jeszcze jedną sunie ale to by był już na pewno ostatni czworonożny członek naszej rodziny ale musze się zastanowić czy zostawić sobie kiedyś maleństwo po Eti jeśli w ogóle będą czy kupić z hodowli…poczekamy zobaczymy…:p

Posted

Nesjanka napisał(a):
Jofka - studia ??? :crazyeye: toż to pryszcz

ja "normalnie:evil_lol:" 8-12 godzin dziennie pracuję,
prowadzę hodowlę: obecnie mam 10 dorosłych psów (3 z nich są papilotowane) + 12 szczeniaków,
męża,
dom do obróbki,
do tego 2 strony internetowe prowadzę a i tu czasem zaglądam :)
i co ??

nigdy nie odkładaj marzeń na później - bo zwykle później nic z nich ie wychodzi
:)

Wiem masz rację,ale nie zgodzę się,że to pryszcz zwłaszcza,że dojeżdżamW sumie dziennie tam spędziam z ok. 8h 10h czasami jestem od 7.00 do 20.00 przy czym oczywiście wstaje o 5.00:-(....później jakaś nauka, znajomi.....no i właśnie ja męża jeszcze nie mam....hehe:razz::razz: muszę mieć czas aby go mieć w przyszłości....Nie mogę teraz zdecydować się na więcej psów przede wszystkim dlatego,że mieszkam z mamą i nie chcę w jakiś sposób jej tym obarczać, więc poczekam. Na razie nie wiem jak mogłabym podzielić miłość do Tolka z kimś innym....ja jeszcze potrzebuję czasu....