Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A mogloby byc tak pieknie, gdyby wpuscic Slazakow do Mielca. Ale nie wolno bylo, nie bedzie sie w Mielcu obcy element kręcil. Mielec to lokalne podworko i dla Mielczan, nacjonalizm lokalny. Tylko gdzie byli ci nacjonalisci jak CALA POLSKA pomagala Mielcowi?

I tak maja dobre statystyki, TYLKO 170 psow przy zezwoleniu powiatowego na 250. Niech sie ciesza z tego co zostalo zrobione. Rzeczywiscie tempo ich zmian jest porażające, empatia zerowa, zarządzanie na poziomie piaskownicy, poza piaskownice ich wyobraznia juz nie sięga.

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przy mnie Tarska mowiła ze i 350 mogło by byc,byle kazdy pies miał odpowiedni metraz i wybieg.Chyba,ze było to przejęzyczenie.Jeszcze w lecie jak byłam i Ona przyszła tak,o...bo na kontrol wtedy sie dopiero zapowiedziała.Tak bardzo sie cieszyła z wolontariuszy,z tego,ze wyprowadzamy.Akurat wtedy pare psów było na spacerach.Teraz niedawno była i znów pytała wolontariuszy czy sa przyjmowani bez problemów.I to trzeba przyznac ,ze tak, ......a wcześniej "przeszkadzaliśmy"

Posted

A ja pamiętam jak kiedyś wyprowadzałam na spacer Dymnego z hali, a jeden z pracowników pokiwał głową, że akurat z tym "na wykończeniu" wychodzę. Według nich był już skreślony.

A teraz Dymny ma zasłużony odpoczynek na stare lata i oby się nim cieszył jak najdłużej.

Posted

Jak na razie sranko opanowane :multi: ale Dymny jest na antybiotykach

Buciku na razie nie używany, bo chodzi ładnie na tej nodze.

Mam nadzieję, że teraz choć trochę przytyje.
Apetyt ma więc jest dobrze :lol:

Posted

Niestety nie jest dobrze... Dymny już nie wstaje, nie chce jeść i zaczął robić pod siebie :( Było dobrze, nawet wszystko wskazywało, że będzie jeszcze lepiej, ale nadszedł ten moment kiedy leki przestały pomagać i zastanawiamy się nad ulżeniem Dymnemu w cierpieniu... :(

Posted

KasiaKia napisał(a):
Niestety nie jest dobrze... Dymny już nie wstaje, nie chce jeść i zaczął robić pod siebie :( Było dobrze, nawet wszystko wskazywało, że będzie jeszcze lepiej, ale nadszedł ten moment kiedy leki przestały pomagać i zastanawiamy się nad ulżeniem Dymnemu w cierpieniu... :(

Niedobre wieści, ale może się mu uda...pozbierać!

Posted

Dzięki Kasi Dymny wyszedł ze schroniska. Jestem całym sercem żeby się pozbierał i dalej sobie żył - ale jeśli jednak przyjdzie mu odejść za TM - dzięki Kasi ostatnie tygodnie życia miał wspaniałe. Opiekę, ciepły domek, dobre jedzonko, ręce które go głaskały i pieściły... nie odejdzie w samotności na mrozie jakby to było w schronisku....
Z pewnością jest wdzięczy Kasi za to co dla niego zrobiła...
Czekamy na wieści jak się miewa Dymny

Posted

Dobre wiadomości z rana :multi:

Dymny sam wstał i wyszedł na króciutki spacerek no i najważniejsze zjadł całą michę :multi:

Od trzech dni miał jakiś kryzys, a wczoraj to nawet nie wstawał i nie chciał jeść :-(

Powiem wam, że jest mi strasznie ciężko patrzyć na tego staruszka :-(
Mam nadzieję, że nic go nie boli i nie cierpi.

Posted

Po nowym roku wizyta u weta jest moim zdaniem nieunikniona.
Dymny po lewej stronie na wysokości żeber ma guza. Jest coraz większy.
Pewnie trzeba będzie zrobić RTG

Posted

Stare nieleczone nowotwory to specjalnosc schroniska w Mielcu. Dymny niestety nigdy nie byl diagnozowany, leczony. Do tego lata na lancuchu... kilka psow z M. odeszlo ostatnio z powodu starych guzow np.Pamelka, czarny podpalany z wiszacym guzem z b.6, sunia oneczka z b.63, suczka z dzialek - tez miala guza. Ehhh niesprawiedliwe to wszystko. Ale jest pocieszenie, ze Dymny jest w kochajacym, bezpiecznym domu!