Cambel&Megi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Bura napisał(a):Psy posrednia ALOTORIUS OLD Glory Peacemaker championy RESCATOR Weinline weteranow FUKS z Wierzchowskiej Groty suki mlodziez JEJ JAKOSC Polot NICOL Psi Eden posrednia CHANTAL Weinline MELANIE SWEET CANDY Xandrina MERCEDES Xandrina PANDA Niedzwiedzia Lapa otwarta BONIA Biguru INKA spod Dziurawca NELLY Xandrina championow ANODA Biguru Mam też foty!! Bura, serdecznie Ci dziękuję za tą stawkę! :loveu: Prosiłabym jeszcze o zdjęcia, jeśli można.. :cool3: Quote
Bura Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Cambel napisał(a):Bura, serdecznie Ci dziękuję za tą stawkę! :loveu: Prosiłabym jeszcze o zdjęcia, jeśli można.. :cool3: Tu moje ulubione :) Quote
Bura Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Pies weteran A tu porownanie chyba o najl suke ale glowy nie daje :) Quote
nice_girl Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Czy uchwycił ktoś corgi? Niestety nie mam żadnego zdjęcia swojego dziecka. Quote
Cambel&Megi Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Bura, kochana jesteś :loveu: Serdecznie Ci dziękuję ! Quote
Bulwinka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 witam! czy ktoś mógłby podać mi stawkę buldogów angielskich ? bardzo ładnie proszę ;) ( nie sądzę żeby było dużo do pisania ) ewentualnie choćby stawkę tylko psów :modla: Quote
Cambel&Megi Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Hm...Chciałabym jeszcze prosić o stawkę Labradorów, ale tylko psów. Z góry dziękuję :modla: Quote
Recommended Posts