Bura Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Nerul napisał(a):Czlowieku jak ja widze malamuta to wariuje... ile ja bym dala za psa tej rasy ale narazie niemam mozliwosci finansowych... 28 latek to nieduzo- moja siostra ma 26 :D:D a z nią dogaduje sie swietnie... Od ilu lat wystawiasz? I mam pytanie- podalabys jakis inny kontakt GG czy mail do korespondencji na temat malamutów. Chociaż moja wiedza niejest mala to chcialabym ją pogłębiac a od ciebie duzo bym sie chyba nauczyla prawda? xD Ja też tak miałam :) A wystawiam 10 lat. Ale jestem stara ;) Wysłałam Ci maila. Quote
Coffee&Nera Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Dziękuje za maila *__* 10 lat wystawiasz czyli od 18 roku zycia? A jakie byly twoje początki? Chcialabym sie dowiedziec jak najwiecej o ile bedziesz oczywiscie chciala ;) Quote
Bura Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Nerul napisał(a):Dziękuje za maila *__* 10 lat wystawiasz czyli od 18 roku zycia? A jakie byly twoje początki? Chcialabym sie dowiedziec jak najwiecej o ile bedziesz oczywiscie chciala ;) Hehe, pogadamy na wystawie bo teraz jestem trochę zajęta: robię a właściwie dokańczam rozety na wystawę!! Więc do zobaczyska!! Quote
Nugatika Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Bura jaka stara, jaka stara! ;-) Ja mam 16 na karku :D i sie juz staro czuje ;-) ale to podobno do 20 tak jest, a potem to juz tylko w dół spowrotem ;-) :D do zobaczenia na wystawie! Ja jednak bede wolny strzelec ;-) tzn. bez piesa, chyba ze cos przygarne, albo pozycze od znajomych ;-) i zapewne bede przy bernenczykach, ew. goncze polskie, ew. setery i goldeny wlasnie ;-) Pozdrawiam :) Quote
Coffee&Nera Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Nugatiko ja 15 na karku... ty w moim wieku to powinnysmy sie spokojnie dogadac. Mnie znalesc mozna na Malamutach, Huskych ale skocze specjalnie na Bernenczyki :D Quote
Lavanara Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 ew. goncze polskie, ew. setery i goldeny wlasnie ;-) I Labradory oczywiście. :) Jutro ma być UPAŁ co nie napawa mnie optymizmem. Jednak wierze w chociaż lekki powiew wiaterku... Pozdrawiam Gaba Quote
Martyna Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 jusiss napisał(a):Pewnie beda szly na moim ringu. Jak mnie stres nie zeżre postaram sie zobaczyc co i jak :p dzieki :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Witajcie :loveu: Jeżeli Nerul bylaby łaskawa mnie zabrać, to ja również będę, ale jako widz niestety..Ale i to się liczy..:cool3: Co do spotkania, to niezły pomysł :razz: Ja gnałabym na ring VI gr, hm..i może VIII :loveu: Quote
Wisenna Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Witam:) Nie orientuje sie ktoś, czy p. Ewa Bukład będzie sedziowac najpierw grupe X czy najpierw grupę II? Dam rade dojechac z moim chartem dopiero na 10,30, i nie wiem czy to nie będzie za późno? A ma ktoś może informacje o kolejności sędziowania chartów?Baaardzo proszę o informacje :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Mnie mozliwe niebedzie ;( Niewiem czy mama sie wyrobi... ale miejmy nadzieje ze tak Quote
Cambel&Megi Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Nerul napisał(a):Mnie mozliwe niebedzie ;( Niewiem czy mama sie wyrobi... ale miejmy nadzieje ze tak Bu..No to i ja odpadam. Dobra, ziom poczekamy do następnej (czyżby to ta w moje urodziny? :cool3: ) Quote
Coffee&Nera Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Chodzi ci o Rzeszowską- 19 bedzie xD... A co do reszty to dopiero Rzeszowska za rok ale za to miedzynarodowa *__* Quote
Cambel&Megi Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Wiem, że 19. Ale zawse mi się kojarzy z moimi urodzinami... Zacofana jestem, nawet nie wiedziałam, ze za rok mamy międzynarodówkę!!! Quote
Coffee&Nera Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Zacofanas jestes xD Ale oczywiscie jak wrócicie to dawajcie fotki (Bura prosze o fotki malamutaków, z góry dziękuje) Quote
Cambel&Megi Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ua, no to jak koncert zyczeń, to ja poproszę wszelkie foty Beagle, i reszty gr. VI ! Ew. grupa VIII, wszelkie Retrievery:cool3::cool3: Quote
warg2003warg Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Dalmantynka to ja bardzo poproszę chociaż o odrobinę zdjęć z szeltikami. Tam nasze dziecko ma debiut, a ja nie mogę pojechać. :placz: Quote
Nugatika Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 a to i oczywiste ze sie i przy labradorach pokręcimy ;-) Quote
nice_girl Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 To jak Ci się przewinie corgi, to również proszę o fotkę. Młode pokolenie jedzie, a ja też niestety nie mogę się wybrać. Quote
karenina Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 A ja juz sie mogę pochwalić wynikami z krosna ! Cirneco dell Etna Colombian Friends Cierto Chilli : Zwyc Mł, BOB i BOG 3 !!! Charcik włoski : Il Cagnolino Fernando CAC, BOB i BOG 3 !!!!! :laola: :laola: Dzielne pieseczki !! Quote
Elitesse Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='karenina']A ja juz sie mogę pochwalić wynikami z krosna ! Cirneco dell Etna Colombian Friends Cierto Chilli : Zwyc Mł, BOB i BOG 3 !!! Charcik włoski : Il Cagnolino Fernando CAC, BOB i BOG 3 !!!!! :laola: :laola: Dzielne pieseczki !! brawo !!! :multi: :multi: spisaly sie twoje dzieciaczki !!! :multi: Quote
MOBIDIK Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Gratulacje i wielkie brawa. Witam mam prośbę,może ktoś mi podać stawke rottweilerów?Z góry wielkie dzieki Quote
Cambel&Megi Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='karenina']A ja juz sie mogę pochwalić wynikami z krosna ! Cirneco dell Etna Colombian Friends Cierto Chilli : Zwyc Mł, BOB i BOG 3 !!! Charcik włoski : Il Cagnolino Fernando CAC, BOB i BOG 3 !!!!! :laola: :laola: Dzielne pieseczki !! Gratulacje ! ! :multi: Czy ktoś jeszcze już wrócił z wystawy, macie może jakieś fotki, albo wyniki? ? :cool3::cool3: Quote
Coffee&Nera Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Gratuluje !!! A wlasnie- są fotki... a ma ktos moze katalog z wystawy? Quote
Recommended Posts