Jump to content
Dogomania

Galeria sznaucerek: Esty, Keysi, Kajci i Nuki

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tia polne myszy są najsmaczniejsze ... :diabloti: Trzeba tępić szkodniki.

Keysi dorwała się do dziury gdzie Ssasanka Amisi urzędowała i ta przyszła się poskarżyć, że dziurę jej odebrano. Kupa smiechu.

No i najważniejsza nowinka - Megi Amisi została mamusią (to ta krótkowłosa) - urodziła sie trójka - dwa chłopaki i dziewczynka. To ja teraz chyba ciotka jestem?
Kilka dni temu byłam u Amisi na działce i Megi spała u mnie na kolankach - trzymałam za brzuszek i czułam maluszki. :loveu:
Ona jest straaasznie maleńka - to królicza jamniczka. Waży chyba całe 3 kg. :cool3:

Posted

madziamn napisał(a):
no to jak się Pańcia starasz?

No nic sie nie staram :eviltong:

Doginka napisał(a):
Aniu, czy Twój Misiek przypadkiem nie tańczył na wyborach Mis Polski?:razz:

Nie, nie tańczył. Jutro wyjedżają na Mistrzostwa Świata i praktycznie go nie widzę. :p

Posted

madziamn napisał(a):
:lol:może poradzi sobie bez mieszania:evil_lol: ale teraz wiadomo dlaczego psy ciepłego posiłku nie jadły

Pieski ZAWSZE mają obiad - my niekoniecznie :eviltong:

Posted

Misiek jest Wicemistrzem Świata w solo street dance - a nie chciał tańczyć na MŚ tylko mu trener kazał. :diabloti: Stara śpiewka - nie mam szans ... W solo miał motywy muzyki z detektywa Munka.
Mistrzostwa do soboty - czekamy co dalej.

Posted

AnkaG napisał(a):
Misiek jest Wicemistrzem Świata w solo street dance - a nie chciał tańczyć na MŚ tylko mu trener kazał. :diabloti: Stara śpiewka - nie mam szans ... W solo miał motywy muzyki z detektywa Munka.
Mistrzostwa do soboty - czekamy co dalej.

GRATULACJE
dla Twojego Pięknego Synka:lol::lol:
Nie tylko Piekny, ale i mądry,
i jaki miły!!!:loveu::loveu:

A jedzonko w wykonaniu TZ-a całkiem apetyczne:eviltong::eviltong:

http://img216.imageshack.us/img216/4163/img1165gm.jpg

ANIU do zdrówka szybciutko wracaj:loveu:

Posted

Miniformacja - Mistrzami Świata (30 startowało). Solo disco - trzecie miejsce (50 chłopaków startowało).:smilecol:

Mnie starej matce kopara opadła... Trzy starty - trzy medale. Przyjechali wszyscy liczący sie w europie ...

Posted

Doginko to może nie duma z synka ale radość, że 10 lat ciężkiej pracy dały taki efekt. :lol: To jest jego wielka pasja - sam trener mówi, że on kocha taniec i ma wielką wolę walki. Trenował przed mistrzostwami po 12 godzin dziennie.