Doginka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Norniki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img75.imageshack.us/img75/5343/img1161.jpg Quote
AnkaG Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Tia polne myszy są najsmaczniejsze ... :diabloti: Trzeba tępić szkodniki. Keysi dorwała się do dziury gdzie Ssasanka Amisi urzędowała i ta przyszła się poskarżyć, że dziurę jej odebrano. Kupa smiechu. No i najważniejsza nowinka - Megi Amisi została mamusią (to ta krótkowłosa) - urodziła sie trójka - dwa chłopaki i dziewczynka. To ja teraz chyba ciotka jestem? Kilka dni temu byłam u Amisi na działce i Megi spała u mnie na kolankach - trzymałam za brzuszek i czułam maluszki. :loveu: Ona jest straaasznie maleńka - to królicza jamniczka. Waży chyba całe 3 kg. :cool3: Quote
AnkaG Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 J.G. witamy w naszej galerii :lol: - tylko ja leniwiec do fot. :roll: Ostatnio słabo pracują na polu bo ciepłego posiłku nie było. :diabloti: Quote
Doginka Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Aniu, czy Twój Misiek przypadkiem nie tańczył na wyborach Mis Polski?:razz: Quote
AnkaG Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 madziamn napisał(a):no to jak się Pańcia starasz? No nic sie nie staram :eviltong: Doginka napisał(a):Aniu, czy Twój Misiek przypadkiem nie tańczył na wyborach Mis Polski?:razz: Nie, nie tańczył. Jutro wyjedżają na Mistrzostwa Świata i praktycznie go nie widzę. :p Quote
AnkaG Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 TZ gotuje dla psów - ciekawe jak to wymiesza ...:roflt: Keysi i Kaja napastują o drapanko Quote
madziamn Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 :lol:może poradzi sobie bez mieszania:evil_lol: ale teraz wiadomo dlaczego psy ciepłego posiłku nie jadły Quote
Doginka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 No cóż, muszę przyznać, że to dość oryginalny sposób gotowania:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AnkaG Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 madziamn napisał(a)::lol:może poradzi sobie bez mieszania:evil_lol: ale teraz wiadomo dlaczego psy ciepłego posiłku nie jadły Pieski ZAWSZE mają obiad - my niekoniecznie :eviltong: Quote
AnkaG Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Misiek jest Wicemistrzem Świata w solo street dance - a nie chciał tańczyć na MŚ tylko mu trener kazał. :diabloti: Stara śpiewka - nie mam szans ... W solo miał motywy muzyki z detektywa Munka. Mistrzostwa do soboty - czekamy co dalej. Quote
JamniczaRodzina. Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Gratulacje Aniu brawo dla Michała. Quote
AMIŚKA Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 AnkaG napisał(a):Misiek jest Wicemistrzem Świata w solo street dance - a nie chciał tańczyć na MŚ tylko mu trener kazał. :diabloti: Stara śpiewka - nie mam szans ... W solo miał motywy muzyki z detektywa Munka. Mistrzostwa do soboty - czekamy co dalej. GRATULACJE dla Twojego Pięknego Synka:lol::lol: Nie tylko Piekny, ale i mądry, i jaki miły!!!:loveu::loveu: A jedzonko w wykonaniu TZ-a całkiem apetyczne:eviltong::eviltong: http://img216.imageshack.us/img216/4163/img1165gm.jpg ANIU do zdrówka szybciutko wracaj:loveu: Quote
madziamn Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Aniu czyżby coś Cię dopadło? w takim razie dużo zdrówka życzymy. Synek Ci się udał. Wielkie gratulacje dla Niego. Quote
AnkaG Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Miniformacja - Mistrzami Świata (30 startowało). Solo disco - trzecie miejsce (50 chłopaków startowało).:smilecol: Mnie starej matce kopara opadła... Trzy starty - trzy medale. Przyjechali wszyscy liczący sie w europie ... Quote
Doginka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Wiedziałam, że tak będzie:diabloti::multi: GRATULACJE dla MIŚKA i formacji Quote
JamniczaRodzina. Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Aniu jaka Ty stara jesteś.:evil_lol: Gratulujemy i czekamy w solo na pierwsze miejsce,:laola: Quote
AnkaG Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Dziękujemy za gratki. To ukoronowanie dla Miśka wielu lat cięzkiej pracy. :lol: Trochę mnie jakiś wirus dopadł ale juz prawie ok. Quote
AnkaG Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Formacja - I miejsce - są Mistrzami Świata. :diabloti::loveu: Czwarty medal Miśka. Napisał, że to wszystko mu się chyba śni ... Quote
Doginka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 No to pomilczę w zachwycie:diabloti: Brawo Misiek:klacz::klacz::klacz: Aniu pewnie jesteś cholernie dumna z syneczka:loveu: Quote
JamniczaRodzina. Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Super :multi::multi::multi: Quote
AnkaG Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Doginko to może nie duma z synka ale radość, że 10 lat ciężkiej pracy dały taki efekt. :lol: To jest jego wielka pasja - sam trener mówi, że on kocha taniec i ma wielką wolę walki. Trenował przed mistrzostwami po 12 godzin dziennie. Quote
AnkaG Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Jest artykuł na stronie głosu szczecińskiego o klubie Miśka i sukcesach w Bratysławie. Jak ktoś chętny poczytać to proszę :p Szczecin: Tancerze z Shock Dance mistrzami świata - 14 września 2009 Quote
Recommended Posts